Hej!!!
Ja na spotkanku nie będę na 100%. Dziewczyny czy nie lepiej takie spotkanko zorganizować jak już będzie bardzo ładnie i ciepło. Narazie mamy jeszcze pogodę w kratkę. Myślę że w maju już będzie bardzo ładnie a nawet cieplusio. Narazie nie mam ochoty na takie spotkania jak czlowiek chodzi jeszcze w kurtkach. lepiej będzie jak już będzie fajnie cieplusio i dzieci sobie pobiegają :-) Zresztą zrobicie jak uważacie ja narazie na spotkanie się nie piszę
Długo tu nic nie pisałam bo zwykle nie mam czasu. Codziennie praca a potem obowiązki domowe. Czasem wydaje mi się, że mało czasu poswięcam Kamilkowi. On ma tyle zabawek a nie umie się sam zabawić wymaga żeby z nim siedzieć i się bawić a jak nie to on też nie bedzie się bawił.
Bodzinka - super że Karolek mówi po "ludzkiemu" Kamilek kumaty ale nie powie nic oprócz mama, baba, dzidzi ale najwiecej i ladnie mówi mama.
MamaBoo - oj to miałaś noc bez podpasek :-(Jakbym mieszkała po sąsiedzku zadzwoniłabyś a ja bym ci je podrzuciła

Musisz poznać jakieś sąsiadki żeby w razie potrzeby móc na chwilę zostawić Ozinka pod opieką i wyjść
Iza - jak noga???
Czarnulka- super ze wWiki przyjęta do przedszkola mój od września idzie do żłobka

Cieszę się :-)
Kaska - jak tam Piotruś w żłobku???
Mój mały ostatnio na placu zabaw upodobał sobie zjeżdżalnie umie sam usiąść i się puścić i zjezdzać gorzej jest z wchodzeniem na górę bo to takie strome jeszcze jest za mały na takie coś...
Wczoraj z dziewczynami z pracy byłyśmy u kierowniczki w mieszkaniu zobaczyć jej synka Bartusia który urodził się 14.02. liczny chłopczyk taki grzeczny wogóle nie płakał, lezał sobie spokojnie w lezaczku aż się zachciało mi drugiego dziecka. Ja niestety nie miałam tak lekko z malym Kamilkiem a ona może wszystko zrobić taki jest grzeczny... Mieszkanie ma superowe, ładnie urządzone a te pokoiki dzieci cukierkowe
Dziś jade do rodziców na cały dzień...
Życzę wam miłej soboty...