• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej hej !!

ja byłam z Liwcią u dentysty do którego my sami chodzimy i najpierw była tak tylko patrzeć jak Pawłowi robi a potem za drugim razem najpierw ja siedziałam na fotelu a potem Liwicia siadła i dała całą paszczę sobie oglądnąć i jeszcze była rozczarowana że tak krótko i że jej nie wiercił :baffled: i mówi " ja teś ście zittt ziiit " i pokazała na wiertełko - szalone dziecko :rofl2: nie wie co ją czeka :-D

A o to foteczki
icon_smile.gif
Proszę się ze mnie nie śmiać
icon_redface.gif
icon_wink.gif

100_5918.jpg

100_5937.jpg

100_5979.jpg

100_5986.jpg

100_5961.jpg

Tutaj Adrianka ze mną i niuniami
icon_smile.gif

100_6008.jpg

Zaczyna się
icon_redface.gif
icon_lol.gif

100_6039.jpg

100_6035.jpg

100_6036.jpg

100_6019.jpg

100_6046.jpg

Proszę nie ''zabić'' mnie za ilość hihihi
icon_lol.gif

:-)dziewczyny chciałam wam polecić mojego pedodonte - to dr Grzybowska przyjmuje w Chorzowie na ul. Wesołej 20 (koło stadionu Ruchu)
tel : 0 32 2463801
piszę bo wiem jak trudno znaleźć dentystę , który chce przyjmować maluchy a i ma do tego jeszcze podejcie do dzieci
moja 2 letnia Julka na pierwszej wizycie dała sobie zalakować ząbki i nie chciała opuścic gabinetu

mam nadzieję że te namiary pzydadzą się którejś z was

Czarnulka powyzej cytat z postu, do ktorego dalam linka
A fajniste zdjecia. Wygladasz naprawde dobrze, nie patrz na siebie tak surowo... A dziewczyny Ci wyrozsly...

Pozdrawiam,

Hejka!!!

czarnulka cóż za piekne zdjęcia:happy: nie mówiąc o wszystkich trzech modelkach;-) A gdzie byliście na basenie??

justyna ale teksty ma Liwia:nerd: ciekawe po kim;-)Ale super, że masz już nowy sprzęcik w domu i możesz już nas czytać w domu:happy:

sandros zdrówka dla Soni i owocnych poszukiwań pracy (o ile jeszcze szukasz)

karolinko, i jak tam Ktosik??

A ja przeżyłam 3 dni bez Pati i ona też. A teraz padam na ryjka i jakoś nie mam nigdy czasu i weny do pisania.

Miłego dnia (jutrzejszego)

hej hej !!!

Czarnula super zdj i w końcu kostiumik wykorzystany !!! i juz proszę nie jęczeć o odchudzaniu !! A widzę ze tatuś fryzurke zmienił ;-) Dziewczynki super i te dwie małe i ta troszkę większa !!!!

Anian a dlaczego 3 dni bez Patki bo cos nie doczytała :sorry2:

a dzis tak sobie leżymy na łózku i kolorujemy a ona " muszę sie zdrzemnąć " a ja jej ze jest 6 i ani niech sie nie wygłupia bo zaraz do kąpania i spania a ona mi : ale tak troszkę, momo Ty też sie musisz troszkę zdrzemnąć teraz " :baffled:

normalnie ubaw telewizora przy takich dzieciach nie trzeba mieć !

reklama
Justyś dzięki za komplemenciki ;-) No masz racje,przy dzieciach to ubaw na całego haha Moja Wiki też daje czadu z tekstami że normalnie nieraz zwijamy się ze śmiechu ;-) No a strój na szczęście miałam,bo bym na basen nie pojechała :-)

Jutro jade do stylisty podciąć włoski :-) Ciekawa jestem co mi zrobi na głowie hihihi Trzymajta kciukaski bym nie wyglądała jak strach na wróble ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry