• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czarnulka śliczne foteczki i modelki piekne, wszystkie trzy:tak::tak:
Justyna popłakałam się ze śmiechu.Oj jak nie moge się doczekac jak mój Lolo tak będzie nawijał:rofl2::rofl2:
No a my wczoraj nawiedziliśmy moja mamcie, MAły dostał wielkie autko a ja trampki bo mama w nich nie chodziła:tak:
A co do tekstów dzieci..
Mój 3 letni wówczas brat miał iść do przedszkola.
Mama mu tłumaczy,że będzie fajnie, dzieci i w ogóle..Idą a on nagle do niej
-Mamo ja nie oge iść do przedszkola
-Czemu syneczku?
-Bo ja jestem uczulony......Na dzieci...
:-):-):-):-):-):-)

reklama
hej

Bodzinka jak mały zacznie mówic to będziesz jeszcze chciała czasy kiedy nie umiał hahaha

Nie wiem czy jutro zajże więc,Ewcik Z okazji jutrzejszych urodzin Sto Lat,dużo szczęścia i miłości życzy czarnulka :-)

.Hej Kobietki.

.My po spacerku i wizycie u cioci Lenki;-) były jeszcze 2 małe dziewczynki to się trochę pobawiły:tak:.

.justynka hehe,no to mi trochę posłodziłaś z tym organizowaniem spotkań:zawstydzona/y::-D.

.iza fajne masz zdjęcie główne na nk:tak:.

.sandros ja kupowałam prostownicę w Szkocji,z philipsa i jest bardzo fajna.Wcześniej kupowałam w Polsce ,w hurtowni fryzjerskiej,jakaś włoska była ,nie pamiętam nazwy. Myślę że tu raczej chodzi o cenę,jak dasz 100 zł to myślę że powinnaś być zadowolona,do twojej długości włosów najlepsza będzie taka,która ma wąska tą płytkę do układania włosów. A może już kupiliście? .

.czarnulka niezła z ciebie dżaga:-p,bardzo fajnie wyszłaś na focie i widać ze twój mąż z przyjemnością robi ci takie na w pół rozebrane fotki;-):laugh2:. I dziewczynki też widać super się bawiły:blink:.A gdzie Radek w kostiumie kąpielowym???.

.anian wytrzymałaś łatwo te 3 dni? dzielna z ciebie mama:tak:. A moje bobo kopie w sumie coraz częściej:tak:.

.bodzinka do twarzy ci w tej fryzurce.

.Ja też musiałabym skoczyć z Lenką do dentysty,niech tam pozagląda. Nasza pediatra poleciła nam jedną dentystkę na ptasim osiedlu,tyle ze prywatna.

.Pozdrowionka na resztę deszczowego dnia.

Hej
icon_smile.gif

JA po wizycie u stylisty
icon_smile.gif
Dużo mi włosków ścioł hihi ale i wyprostował i odżywił oraz pocieniował
icon_wink.gif

100_6049.jpg

100_6050.jpg

A mnie chyba jakieś chorubsko łapie :-( kicham,w nosie mnie kręci i oczy bolą oraz głowa :-( Chyba jakies bakterie mnie się doczepiły :-( Obym tylko dała rade z przeprowadzką :-(

Witam,

Czarnulka dawno Cie nie widzialam, wiec nie mam porowniania jesli chodzi o wloski, ale na obecnie po wizycie u stylistu, wygladasz calkiem niezle :tak:
Mam nadzieje, ze te objawy, to tylko jakies oslabienie i nie rozwinie sie z tego zadna choroba. Jaka przeprowadzka, bo chyba cos mi gdzies umknelo... :zawstydzona/y:

Bodzinka co widze Twoje zdjecie to inaczej wygladasz, tez bym tak chciala, ja co dzien widze te sama rozczochrana siebie w lustrze...
Haslo fajne - uczulenie na dzieci... Moj siostrzeniec chyba tez mial, bo strasznie nie lubial przedszkola :-D

Justyna to Cie Liwia zarzuca haslami... Sonia tez czasem rzuci jakims zdaniem, ze szczekami z Rafem po ziemi rysujemy.

Moja siostra byla fajna - jak kiedys dostala kare, ze ma siedziec w domu, to mimo sliczej pogody na dworze siadla przed oknem i mowi - "ale leje, trudno, dzis pobawie sie w domu"

Anian chyba cos chwycilam, mialam juz dwie rozmowy, teraz w czwartek mam jeszcze jakis kurs, jak go przejde, to mam prace. Tak wiec wszystko wyjasni sie w czwartek...

W koncu ruszylam ostro z praca mgr. Mam czas, to postanowilam nie siedziec bezczynnie. Wciagnelo mnie, mam nadzieje, ze jakos mi to pojdzie i jak sie uda, to w czerwcu sie obronie...

U nas slonecznie. Dzis wzielam Sonia na krotki spacer - pierwszy po chorobie. Jaka byla szczesliwa. Ledwo przyszlysmy do domu, polozyla sie i sama nie wiem kiedy zasnela :-D

Pozdrawiam,

Sandros przeprowadzamy się do większego mieszkania :-) 3 pkoje+kuchnia+ łazienka + wc :-). Teraz będziemy w Czeladźi mieszkać ;-) w czwartek jestesmy umówieni na odbiór kluczy i od piątku jazda z przewożeniem ;-)

reklama
Sandros życzę Ci byś zdała wszystkie testy i zdobyła prace ;-) a najważniejsze byś obroniła się w czerwcu ;-) Już trzymam kciukaski :-)

Karolinko jak bym wstawiła tu Radzia w kąpielówkach to byście długo tu nie chciały zaglądać hahahaha ;-) a tak naprawde to poco mam robić mu reklame hahaha jeszcze która na chłopa mi poleci bo w gaciach tylko będzie i co?! hahahahaha ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry