• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie

Och ja przemeczona na maxa. W pracy lekki zajob mamy ze nie wiem gdzie rece włożyc, a w domu drugi.Od poczatku maja robimy generalny remont domu. Zaczynajc od wymiany rurek po zmiane junkersa i remonty łazienek.
Boje sie tego wszystkiego ale tlumacze sobie ze przed wakacjami bedzie juz wszysto zrobione. A do wakacji odliczam ostro wiec i remont przezyje.

I teraz z taka wlasnie proba do was. Moze jakies fotki łazienek ?????;-);-);-)

Czarnulka dziekuje ślicznie za życzonka. Jestes juz 3 :-)))) Pewnie na naszej klasie dali cynka ze świetuje.

Justynka to masz ubaw z Liwciorkiem he he .

Kubusiowa zyjesz ?????????????????????

A co z Mokatte????????????????????

Jstem za spotkaniem ale cos blizej nas :-):-):-):-)

I co ja tu mialam jeszcze napisac...niech no pomysle i odezwe sie jeszcze dziś

reklama
Czarnulka to teraz bedziecie sie gonic po tak duzym mieszkanku...aaaaa i wiecej sprzatania bedzie ;-);-);-)

Czarnulka kurcze ty tak młodziutko wygladasz. Gratuluje tak ładnej urody

Ewcik wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń
baer003.gif

Sandros trzymam kciuki,żebyś prace dostała:tak:
Czarnulka bardzo ładnie wyglądasz:tak:No i super,że będziecie miec większe mieszkanko:tak:
Dzięki za miłe słówka:tak::tak::tak:

Hejka! Ja tylko na chwilkę, podczytuję Was ale jakoś nie mam weny pisać.

Karolla dzięki za komplementa :-)

Ewcik wszystkiego najlepszego!!! Przede wszystkim duuużo zdrówka, spełnienia marzeń i pociechy z męża i synka :-)

Sandro życzę powodzenia w szukaniu pracy i w pisaniu magisterki. Jak już ją napiszesz to obrona jest formalnością :happy:

Czarnulka ślicznie wyglądasz :tak:i w nowej fryzurce i na baseniku. A dziewczynki już takie duuuże :szok::-), jak ostatnio byliście u nas to pamiętam że Emilka była jeszcze taka malusia, a Wiki chyba taka jak teraz Karolinka. Musicie koniecznie nas odwiedzić, ale proponuję jak już będzie ciepło, to Karolinka zaprosi Emilkę i Wiki do piaskownicy, a my jakiegoś grilla zrobimy :tak:, musimy się ugadać.
A poza tym DUŻO ZDRÓWKA!!!!

Justyna Liwcia niezła!!!! Też się uśmiałam :-D

Cały tydzień pracuję na 17-23, w sumie odpowiada mi to bo cały prawie dzień jestem w domu z malutką :tak:a jak idę do pracy to za niedługo mała idzie już spać, więc jest bardzo krótko bez mamusi :tak:.
Strasznie mnie dziś i wczoraj boli głowa :-(.

.Hej.

.My dziś z maleństwem mały PÓŁMETEK :-).

.Za chwilkę z Lencią jedziemy na Piotrowice po moją kartę z nfz:tak: w końcu będę mieć aktualną z nowym nazwiskiem (tyle czasu zwlekałam:zawstydzona/y:).

.czarnulka bardzo ładnie ci w prostych włosach,co na to Radzio? a co do Radka w kąpielówkach to mówiłaś kiedyś że nie jesteś zazdrosna o mężatki ,a tu same mężatki:-p więc nie ma co się bać;-).

.iza faktycznie fajne godziny pracy. A byłyście już na bilansie 2latka?

.ewcik 100 lat:blink:.

.Miłego dnia nam wszystkim życzę.

hej

A mnie dopadło jakieś chorubsko :-( Srasznie głowa mnie boli,katar,oczy łzawią buuu... brak mi sił :-( Ciesze się że fryzurka Wam się podoba ;-)

Karola Radziowi się podoba fryzurka ;-) zawsze to ma coś nowego hahaha

hej

przeprowadzka i tak przełożona na koniec miesiąca ale ja mam katarek i oczka mi łzawią
icon_cry.gif
a nos chce mi wykręcić w drugą stronę
icon_confused.gif
Faszeruję się ostro lekami
icon_smile.gif
Ale nie wiem czy to coś da
icon_confused.gif
troszke już mi pomogło ale nie wiem jak to będzie i do kiedy będe tak się czuć koszmarnie
icon_mad.gif
a potrzebuje sił na pakowanie
icon_confused.gif
Jejka,jak ja nienawidze być chora
icon_evil.gif
icon_cry.gif

reklama
Witam! :-) Karolinka przeżywa fascynacje teletubisiami :rofl2:, mam tylko jedną płytkę z nimi i już mam dość tych filmików które na niej są, muszę zdobyć jakieś inne odcinki :rofl2:.

Karolinna bilans dwulatka już zaliczony, kilka dni po urodzinkach byłyśmy. Wszystko jest dobrze, mała ma 90 cm i 13 kg :-). A Lenka jakie ma wymiary? ;-) A co do Twojej ciąży to :szok:że tak szybko biegnie czas i już macie półmetek :szok::-D

Bodzinka śliczna fryzurka, ja byłam u frycka dziś i jestem bardzo zadowolona :tak:

CZARNULKA DUŻO DUŻO ZDRÓWKA!!!!

Karolinka przed chwilą usnęła, póżno, zwykle spała ok. 12-13 lub 14, ale ostatnio w ogóle nie chce mi spać w dzień :baffled: i muszę ją jak nigdy usypiać :baffled:ale to jest tylko jak jestem z nią sama, bo jak jest R to po prostu mówi jej żeby szła spać i idzie :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry