• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Sandros śliczne fotki.A plac zabaw OCH....
Myśmy byli u teściów.Teściowa zjechała mojego M,że za dużo by chciał się do mnie wtrącać a mnie,że mus ie dje.Mam kupowac a na niego nie ptrzec.Ja pracuje w domu i mi sie należy.Chodziło o kolor i fason kiecki weselnej:rofl2:A w poniedziałek zajmie się Małym jak my będziemy malować mieszkanie..Tak znowu się z nią swietnie dogaduje i Dzięki Bogu:-D:-D:-D

reklama
Czesć dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze;-)to ja!!!!! gwioletka:-):-) nie było mnie bo mój komp nawalił i był w naprawie a ze w naszym pięknym kraju wszyscy dbaja o prace wiecznie to trwało tęskniłam za wami ciekawe czy7 wy wogóle zauwazyłyście że mnie nie ma???
U nas jakoś leci powoli do przodu mały ząbkuje już ma 4 zabki 2 kolejne są w trakcie więc dziś już była gorączka mam nadzięję że to nie choróbsko.....
nie czytałam co pisałyście więc dzis tak skromnie jestem padnięta bo byłam u chrzesniaka na urodzinkach sama z małym no i troche dał popalić niestety moj mąz ciagle w trasie juz przeszło miesiac już tesknie jak diabli ciężko:-(no ale.....spokojnej niedzielki kwiatuszki:-D

Bodzinka mam do ciebie prośbę mogłabyś mi przypomnieć jak się nazywa ten program do obróbki zdjęć photo....... bo nie pamiętam a te czorty wszystko mi wyczyscili w kompie...

Cześć

Jaki śliczny weekendzik był...............cały czas na dworze:-):-):-). Postanowiłam Wam pokazać dziś moją córeczkę jak miło spędzamy czas:happy:

padam

spacerek po lesie

pozuję...

ciekawe czy mi się uda...:nerd:

sandros, gratuluję pracy:happy: kiedy zaczynasz? A plac zabaw - wypasiony:happy:
czarnulka, i jak tam spakowana:sorry2::baffled: lepiej juz się czujesz??

gwioletko, to teraz juz będziesz się częściej meldować??

A ja się czuję fatalnie..............jutro trzeba iść do pracy:nerd::angry::blink:na szczęscie tylko do środy, a już niedługo....wakacje:happy:A moje dziecko szaleje co jakis czas słyszę....mamuśku kocham Cię:-D:laugh2:
trzymajcie sie cieplutko:blink:

.Hej .

.My dziś spędziliśmy sporo czasu na dworze:tak:,rano w piaskownicy,ale jakoś wybieram taki czas na piaskownicę że żadnej chmurki na niebie i potem nie mogę wytrzymać z gorąca:dry:. A popołudniu poszliśmy na Ligotę na lody ,bardzo fajny dzionek. Nawet się nie kłóciłam dziś z Piotrkiem;-) ostatnio to często się zdarza,eh ciąża;-).

.Zaczęłam już mocniej czuć ruchy bobo:tak: ,wcześniej czułam jak leżałam a dziś nawet w pozycji stojącej dostałam po brzuchu :laugh2:.

.A Lenka już chodzi na spacerki bez pampersa i całkiem fajnie jej to wychodzi:tak: jestem z niej dumna,czasem majteczki są troszkę mokre ale generalnie ładnie pokazuje że chce siusiu i uważam że mam córę zdolniachę :-p.

.iza z miesiąc temu byłyśmy na tym bilansie,Lenka ma 93 cm i też 13 kg:tak:.

.mamaboo nie znamy jeszcze płci bobo. A twój mąż się postarał,piękny bukiet.

.anian ale twoja Patusia wygląda suuuper:blink: naprawdę bardzo przyjemnie oglądać z nią zdjęcia,prosimy częściej i więcej.

.sandros gratki nowej pracy:blink:. Sonia widać szaleje na placu zabaw.

.justyna no dobra to pokaż swojego męża w gatkach kąpielowych:sorry2: a mój mąż ma tylko slipy typu borat,taki zielony kostium kąpielowy:baffled:;-).

.gwioletka pewnie ze pamiętamy:blink:. Życzę żeby ząbki szybko wyszły:blink:.

.Dla reszty pozdrowionka i duży uśmiech.

.Miłego jutrzejszego dnia dla nas wszystkich.

Witam,

Anian sliczna coreczka Ci rosnie :tak:
Prace dzis zaczynam, a tak wlasciwie to jutro. Dzis podpisywalam umowe, poznawalam firme i ludzi, a od jutra juz prawdziwa praca :-)

Karolina prostownicy jeszcze nie kupilismy, dziekuje Ci za rady, napewno bede je brala pod uwage.
Gratulacje dla Leny, fajnie, ze wyrasta z pieluch.

Niedawno dopiero wrocialam do domu. Po pracy po Sonie, potem spacer z psami, oczywiscie Sonia musiala zachaczyc o plac zabaw, zakupy... Mam dosc. Szykuje mala kolacyjke, by uczcic moja umowe :-) Raf bedzie po 20, wiec mam jeszcze troche czasu, akurat na okapanie Soni i zrobienie kolacji.

Pozdrawiam,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry