• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam
mam nadzieje ze dam radę czesciej tutaj zaglądać bo na chwilę obecna mam komp od znajomego a moj juz znow naprawiaja tzn.znajomy zabrał zobaczyc co jest grane wszystko mi się psuje :(
byłam z małym u lekarza bo goraczka co 6godz się pojawia jak tylko czopek przestaje dzialac i jak na razie wyglada to na zabki tyle że 4 wychodza na raz i marudny jest jak ......ale co sie dziwic;;;;
Bodzinka jestes kochana jak tylko dostane swój komp zaraz sprowadze sobie ten program dzieki :)
anian sliczna ta twoja ksiezniczka :)
Pozdrawiam wszystkie male i duze ksiezniczki no i oczywiscie krolewiczow tez :)oraz bobasy w brzuszkach :):):)

reklama
cześć

dzięki za wszystkie komplementy:-) serce rośnie:-)

sandros, powodzenie jutro:happy:

karolinna, ale masz fajny miernik miło spędzonego dnia (brak kłótni;-))A co taka chudzinka z Lenki:-p

A my znowu prawie całe popołudnie na dworze, rano tez latała...

No a teraz skończyłam oglądać zdjęcia z wesela kuzynki i zapodam Wam moją małą modelkę

cieplutkiego dnia

hej babeczki
icon_smile.gif

Ja juz czuje się duuuużo lepiej
icon_smile.gif
Mam jazdę z pakowaniem
icon_smile.gif
Od środy juz przewozimy do nowego mieszkanka hihi ale się ciesze
icon_biggrin.gif
kupiliśmy niuniom śliczne sandałki w CCC za 29,99
icon_smile.gif
Są bardzo z nich zadowolone
icon_smile.gif
Juz dzis nosiły hihi
icon_wink.gif
Będę zaglądała ale pisać za bardzo nie mam czasu
icon_sad.gif
ale pod koniec tygodnia chyba powinnam już uporać sie z rozpakowywaniem wiec będe juz normalnie
icon_biggrin.gif

kie sandałki kupiłam niuniom
icon_smile.gif
obie takie same mają
icon_smile.gif

100_6056.jpg

.Hejo.

.Dziś się dowiedziałam że mam ciśnienie 100/55:baffled: dlatego pewnie czasem chodzę taka "przy ziemi";-),byłam u gina. Tyję w tempie zastraszającym ,a w sumie jem ,mniej więcej, jak przed ciążą,w miarę często się ruszam;-).

.anian taką fotkę Patuni to tylko powiększyć i załadować do antyramy i chwalić się wieszając fotkę na ścianie:-p. A Lena w sumie nie wygląda na chudzinkę;-).

.sandros śmieszny tekścik Sonii:blink:,ma coś do Warszawiaków?;-).

.czarnulka powodzenia przy przeprowadzce .Buciki super.

.Miłego wieczoru.

.pa.

Cześć Dziewuszki, widzę że nikt specjalnie moją nieobecnością się nie zmartwił, ale ja i tak dam Wam znać, że jestem i żyję ale jestem okropnie zabiegana ostatnio...
Budujemy domeczek i trzeba trochę spraw dopilnować a to jest na mojej głowie... jeszcze do tego ostatnio rozliczenia do skarbowego bieżące i roczne więc naprawdę nie miałam zbytnio czasu...
Trzymajcie się cieplutko, zdjęcia super, pooglądałam od anian i sandroska i bodzinki i czarnulki ale od karolli gdzieś mi umknęły chyba bo anian coś pisała że drobniutka ta Twoja Lenka...albo zaś coś gdzieś nie doczytałam bo zrobiłam to bardzo pośpiesznie..
Buziaczki i do zaś...:-):-)

Hallo

A Wy zaczęłyście już długi weekend, że tu taka cisza??
Ja spędzę go pracowicie...część okien umyta, jutro druga,a w piątek jadę kuzynce myć...:-)Rączki me to się chyba pomarszczą:happy:

trysiu, pomimo zabiegania powinnaś znaleźć trochę czasu dla nas...:rofl2:A Karola to dawno nie pokazywala swojej Lenki, ale pisała wymiary i po tym napisałam, że chydzinka, bo moja waży troszkę więcej:sorry2:

karolinna w antyramach to już duuuuuuuuużo zdjęć wisi:nerd:moim marzeniem była cała ściana w zdjęciach więc nad schodami się wyżywam (i mężul też, bo musi co jakiś czas wiercić:happy:)

czarnulka miłej, szybkiej i bezproblemowej przeprowadzki;-)

miłego:blink:

Anian śliczną masz córunie:-D:tak::tak:
Mój M ma od poniedziałku wolne:-DMalowaliśmy pokój a potem było mnóstwo sprzatania.
Tak Lolo tacie pomagał dzielnie:-D

reklama
Witam!

Anian Patusia naprawdę jest śliczna :tak:

Bodzinka macie niezłą pomoc w domu ;-)nas czeka malowanie kuchni, ciągle nie ma kiedy się za to zabrać :baffled:

Karolinna to nasze córeczki mają bardzo podobne wymiary :happy: gratki dla Lenki za radzenie sobie bez pampersa. Karolinka tez już chodzi bez, odkąd zrobiło się cieplej (mniej więcej od marca). Już prawie wyrosła z pieluch (tylko na noc i niedługo tego też nie będzie) więc też jestem z niej dumna!!!! :-)

Czarnulka śliczne i tanie sandałki kupiłaś dziewczynkom, pewnie po rozmiarze rozpoznajesz które są Wiki a które Emilki? :-) Dobrze że już czujesz się lepiej!!! A co do przeprowadzki to obyście się szybciutko ze wszystkim uporali!!! :happy:

Sandros gratulacje z okazji podpisania umowy!!! Zajefajny ten plac zabaw!!! Szkoda że u nas takich nie ma :baffled:

Gwioleta jasne że Cię pamiętamy!!! Gratki dla Stasia za kolejne ząbki!!! Oby szybko i bezboleśnie wszystkie wyszły!

Trysiu super że budujecie domek! Nie ma to jak coś własnego i z ogródkiem :tak:

Nie wiem co jeszcze komu miałam napisać, na razie babolki :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry