Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)
Dużo zdrówka i oby Liwcia była zawsze grzeczna i zdrowa, ciąża przebiegła wzorowo, a kolejna dzidzia też była zdrowiutka i śliczna jak jej starsza siostrzyczka. Ciekawe czy masz w brzuszku chłopczyka czy dziewczynkę
.
. Sorki ale jakoś nie bardzo znam się na tych wszystkich materiałach
aż wstyd
.
.
W zwiazku z zaistniałą sytuacją czy nasze spotkanko dojdzie do skutku??? bo myślałam że może w tym tygodniu się do Was wybierzemy... :-):-):-):-)
a tak serio to ja mam teraz młym komunijny i sajgon straszny ! Ale spotkać koniecznie sie musimy i jakos to zorganizujemy !!! :-)28 wścibska babo.Justynko to ja jeszcze życzę Ci STO LAT z okazji urodzin. Które to już?;-).
;-)oj kochana nie chę być uszczypliwa ale przy umawianiu sie z Tobą to jak sie spotkamy to ja juz będe i po ciązy i po karmieniu itd ;-)hahaha a wina to juz sie nie napijesmy teraz szybko