• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czarnulka - Kamilek też dostał kiedyś ode mnie klapsa ale przez pampresa a Adam na gołą dupkę i nieżle miał odciśniętą rękę. Także przesadził...ja nie jestem przeciwniczką klapsów ale nie tak mocno... Narzie zastanawiam się jaką karę stosować żeby była skuteczna. A co do odwracania uwagi jak płacze to własnie tak robię. On płacze, krzyczy, rzuca zabawkami złości się a ja nie reaguję czekam aż się uspokoi ;-)

reklama
wkleje kilka zdjęć mojego łobuza :-);-):tak:

jestem słodki jak śpię
p1000436tk8.jpg

Z kolegą Kubusiem
p1000453oz2.jpg

Z ulubionym misiem
p1000456wj1.jpg

W piaskownicy
p1000458fx9.jpg

Zamyślony...
p1000460ra6.jpg

Hello

Iza tak kresz to ten gnieciony. U mnie okna tz juz sie prosza o umycie ale dopiero po remoncie biore sie za porzadki
Iza a z mezem musisz porozmawiac. Nerwami tylko pogorszysz sytuacje. kazdy ma swoje zle dni ...a naprawde rozmowa duza pomaga.
Trzymama za was kciuki i nastepny post ma byc pozytyw
Baska no to super ( wiesz ja o Waszym wyjezdzie juz wczesniej wiedzialam ) Kubusiowa mysle ze mnie nie zabijesz.
Tak racja z noclegami jest big problem. A tak wogole w Mielnie jest podobno slicznie mysmy szukali ae nie znalezlismy wiec wybralismy Władysławowo.
Ja juz teznie moge sie doczekac urlopu.....ale to juz tylko 73 dni:-)

A Kamilek naprawde duzy chlopczyk i ma ta sama bluzke co nasz Fifi z Plutem z H&M.;-);-)

Ciekawe ktora nastepna dolaczy do Justyny i Karoliny???

hej hej !!!

ja nie wiem co jest ale Liwia tez przechodzi samą siebie i czasem doprowadza mnie do szału aż mnie ręka swędzi :baffled: raz jak klapsa od P dostała to skomentowała to " Ty bandyto i tyle sobie z tego zrobiła" :-D najbardziej na nią działa stanie w kącie !!

Basiu jakoś to musisz przetrwać !

Izka oj nie wiem co Ci radzić !!! ale musisz coś z tym zrobić bo zadręczysz sie !!!

Czarnula :-D

Dzień Doberek
Baśka Kamilek słodziak:tak:
Mój Mały najczęsciej grzeczny ale jak juz cos wymyśli to głowa mała:szok:
Mys ię w tym roku nie wakacjujemy:-(:-(:-(Dwa wesela tak nas trzepną po kieszeni,że na wyjazdy juz nie starczy...Ale jak byśmy wyjeżdzali to na 99% na Mazury do rodziny M:tak:

.Hej Kobietki.

.U nas ok ,ale coś ta pogoda taka dziwna i chyba z tego powodu Lena od dwóch dni doprowadza mnie do szału:rolleyes2: ,mam nadzieję że to przejściowe bo wyjdę z siebie i stanę obok;-).

.Zaczęliśmy z bobo 6 miesiąc:-).

.justynka hehe,to chyba jednak jest zaraźliwe,najpierw ja,teraz ty i ewcik pyta kto następny... lepiej uważać na spotkania bb:-p. Na kiedy masz termin ,jak się czujesz?.

.iza współczuję,ja też się często sprzeczam z moim małżonkiem,wydaje mi się że więcej jak jestem w ciąży:huh::confused2:. Ale na pewno będzie między wami ok,po każdej burzy nadchodzi wiosna ,czy jakoś tak:laugh2:. Liczę że napiszesz nam dziś posta że między wami już dobrze.

.baska świetny twój Kamilek,trochę widać po buzi że łobuz z niego:-D.Super macie z tymi wakacjami:tak:.

.bodzinka aż 2 wesela,super. My dawno na żadnym nie byliśmy ,Piotrek mówi że to dlatego że jak zamiatam podłogę to go omiatam miotłą dookoła ,ponoć to jakiś przesąd:baffled:.

.czarnulka co u ciebie?jak dziewczynki?.

.kubusiowa rewelacyjny twój Kubuś:tak: w końcu baska wkleiła z nim zdjęcia a ty dalej nic:evil:;-).

.ewcik tak,w końcu mam towarzyszkę:happy:.

.Dla reszty wieeeelki uśmiech:-).

.Miłego dnia.

reklama
Karolinna tak właściwie u Małża w rodzinie to w tym roku....5 ślubów...Na 3 zaproszenia ale na jedno nie pojechaliśmy bo w styczniu na Mazurach, za daleko.Dwa to takie małe, a te dwa co idziemy to na miejscu.W lipcu kuzynka Pawłowa a w pazdzierniku jego siostra.Do tego z narzeczonym są chrzesnymi Lolka:tak::tak:To na razie bo do końca roku jeszcze pare osób da rade z szybkim ślubem:rofl2::rofl2:
Juz 6 miesiąc???Ale czas szybciutko płynie:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry