• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Tak poza tym to:

Lenka dostała się do przedszkola:-) wiem że wam pisałam, że nie chcemy żeby Lenka szła do przedszkola ale przemyśleliśmy to i doszliśmy do wniosku że możemy spróbować,jeśli Lence będzie się tam podobało to niech chodzi,myślimy tylko o jakichś 2-3 godz dziennie,żeby miała kontakt z dzieciakami no i będzie coraz zimniej i na plac zabaw nie będziemy chodzić,więc Lenka miała by kontakt z rówieśnikami:tak:, no i może tak często chorować nie będzie i byłoby super.Jak nie będzie chciała chodzić to zmuszać jej nie będziemy:tak: ,jak byłyśmy się zapisać to nie chciała stamtąd wychodzić:laugh2: ,mam nadzieję że to dobry znak:tak:. Koleżanka napisała nam dziś właśnie smska że widziała Lenkę na liście przyjętych ,więc się przeszłyśmy i faktycznie,a ja happy i tak poważnie to już brzmi,pierwszy krok edukacji:-D.

.Poza tym staramy się chodzić codziennie na plac zabaw i te słońce mnie czasem dobija;-). Ale ogólnie dobrze się z Lenką bawimy;-).

.Świetne fotki wkleiłyście dziewczyny.

.Dla was wszystkich babeczki słodki uśmiech:-).

.Pozdrawiam.

reklama
Karolinna jaka cudna Mała Kobietka.Aż zadrość poczułam gdzieś tam.Szczególnie,że cioraz częsciej po głowie mi chodzi powiększenie rodziny..
Super,że Malutka zdrowa i wspaniale, musieliście się czuć, jak lekarz wszystkim foteczki pokazywał.Ciesze się bardzo razem z Tobą:tak::tak::tak::-D:-DA ta Malutka buzia, przesłodka na zdjęciue.Aż mi łezka się w oku zakręciła.PRZEŚLICZNA....
Ale wiecie, mój Mały miał taka urode,że wszyscy dawali sobie reke uciąc,że to dziewzynka.I do dziś czasem ię pomyłki zdarzaja a mnie cós tarafia;-):rofl2:
Jeszcze raz GRATKI!!!!!!

Witam! Ja tylko na chwilkę, Karolinka nie bardzo daje mi pisać, wspina się do mebli :angry: i wydziera się strasznie jak jej nie pozwalam :baffled:

Karolinna OGROMNE GRATULACJE kolejnej córeczki!!!! Naprawdę śliczna, a najważniejsze że zdrowiutka :tak:a co to za usg że tak widać? Gdzie je robiłaś, pewnie prywatnie? Bardzo się cieszę, Baska sie nie pomyliła :rofl2:.
A co do przedszkola to też gratulacje tym razem dla Lenki :tak:.
Tak sobie pomyślałam, że ze wszystkich dzieci na tym forum chyba tylko Karolinka nie będzie nigdzie chodzić. Mamy zamiar dać ją do przedszkola dopiero we wrześniu 2009.

Czarnulka śliczne fotki. Laseczka z Ciebie że hej!!! O Wiki to już nie wspomne!:tak:

Witam nową mamusie!!!

My z M się pogodziliśmy, jemu bardzo zależy żebyśmy byli razem. Mnie nie, ale dla dobra małej jeszcze spróbujemy... może w końcu zacznie się nam układać...

Iza ja Lolka planuje dac do przedszkola jak będzie miał 5 lat...A jak będzie życie pokaże:tak::tak::tak::tak:
Dobrze,że dogadałas się z mężem przynajmniej z grubsza.Trzymam za Was kciuki:tak:

hej :-)

WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMY NA WĄTECZKU ŚLĄSKIM :-)

Karolcia to suuuuper wieści :-) Ja też bym była dumna ;-)

Iza fajnie ze sie pogodziliście ;-) Może i Ty zmienisz zdanie do waszego związku jak będziecie w godzie żyli ;-) Czas goi rany ;-) Moja Emilka też do przedszkola będzie chodziła we wrześniu 2009 ;-)

Justyś pokaż się !!

Sandros a co kochana u Ciebie???

mmm miałaś więcej babo pisać! Wracaj do Nas!

mokkate a może i Ty coś u Nas napiszesz???

Trysia co u Ciebie??

Cześć

Czarnulka, ale ślicznie wyglądałyście:-)

karolinna, gratulacje córeczki i przyjęcia Lenki do przedszkola:happy:Zdjęcie śliczniutkie:-)

iza, Patuli ten rok spędzi z babcią, a do przedszkola pójdzie za rok:nerd:

trysia, jak miło się Ciebie czytało:sorry2: pisz częściej:blink:

iza, karolka macie jakiś kontakt z mokkatką??

A moje dziecię bajki opowiada....miała jakieś zadrapanie więc się zapytałam skąd je ma, a ona mi na to: tatuś rzucił kamykiem w Patrycję...:szok:, zaraz potem zmieniła wersję, że upadła na kamyczki.....i w którą wersję uwierzyć:happy:
Miłego

cześć Dziewuszki!!
Aniu miło mi to słyszeć, że lubisz mnie podczytywać:-),wolałabym osobiście pogwarzyć ale co zrobić, pozostaję nam to cudeńko jakim jej BBoom, bo ze spotkaniami osobistymi to trochę ciężko.. Widzę, że Twoja mała to też niezła kombinatorka. Bo mój Maćko ostatnio non stop coś zmyśla, i za każdym razem wszystko musi się skończyć oczywiście na jego korzyść, jak nie potrafi wynegocjować u mnie leci do taty, po czym przylatuje do mnie i mówi że tata pozwolił choć tego nie zrobił, mały manipulant rośnie...trzeba to ukrócić bo za chwile sobie z nim nie damy rady!!
Czarnulka miło że ktoś o mnie pamięta :-):-)
Karolla jeju ale cudne to zdjęcie z buziaczkiem córci, gratuluję, widać że śliczna pannica z niej..

A co u nas, odchudzać się zaczynam !!!! Wczoraj dwie osoby pytały się mnie czy nie jestem w ciązy....wrrrrrrrrrrrrr....a co ja na to??? nie, nie jestem, to tylko taki mój wielki pusty brzuch!!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrr...gdybym była w ciąży to byłoby fajnie mieć taki brzuchol!!!!!!!!!!wrrrrrrrrrrrr, dwie osoby w ciągu dnia!!! dużo, dużo za dużo!!!!
Może jestem głupia ale sięgam po bardziej radykalne metody odchudzanie i zacznę brać środki wspomagające odchudzanie, jak usłyszałam że znajoma zrzucila 7kg w ciągu 1,5 miesiąca to aż mi się z radości oczy zaświeciły na samą myśl...zobaczę jak na mnie to coś zadziała ale mam nadzieję, że będą jakieś znaczące efekty. Ostatnio mam już siebie dosyć, bo co ciuszek chciałabym sobie kupic to wszystko jakieś przymaławe, bądź nie ma w ogóle rozmiaru.... Mam tego dosyć, bo nawet poryczałam się ostatnio w przymierzalni...przybywającym kilogramom mówię ZDEYDOWANIE KONIEC!!!!
Ale Wam pomarudziłam ale mam nadzieję, że mi to wybaczycie...trochę mi lżej..trzymajcie za mnie kciukasy,proszę:sorry2::sorry2:
A do tego jeszcze złapaliśmy z synkiem jakiegoś wira no i smarkomy i prychomy i kaszlemy...
POzdrawiam Was Wszystkie i znikam bo musze skończyć rozliczenie do ZUS-u, dziś termin...:szok::crazy:
pappaa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry