.Tak poza tym to:
Lenka dostała się do przedszkola:-) wiem że wam pisałam, że nie chcemy żeby Lenka szła do przedszkola ale przemyśleliśmy to i doszliśmy do wniosku że możemy spróbować,jeśli Lence będzie się tam podobało to niech chodzi,myślimy tylko o jakichś 2-3 godz dziennie,żeby miała kontakt z dzieciakami no i będzie coraz zimniej i na plac zabaw nie będziemy chodzić,więc Lenka miała by kontakt z rówieśnikami
, no i może tak często chorować nie będzie i byłoby super.Jak nie będzie chciała chodzić to zmuszać jej nie będziemy
,jak byłyśmy się zapisać to nie chciała stamtąd wychodzić
,mam nadzieję że to dobry znak
. Koleżanka napisała nam dziś właśnie smska że widziała Lenkę na liście przyjętych ,więc się przeszłyśmy i faktycznie,a ja happy i tak poważnie to już brzmi,pierwszy krok edukacji
.
.Poza tym staramy się chodzić codziennie na plac zabaw i te słońce mnie czasem dobija;-). Ale ogólnie dobrze się z Lenką bawimy;-).
.Świetne fotki wkleiłyście dziewczyny.
.Dla was wszystkich babeczki słodki uśmiech:-).
.Pozdrawiam.
Lenka dostała się do przedszkola:-) wiem że wam pisałam, że nie chcemy żeby Lenka szła do przedszkola ale przemyśleliśmy to i doszliśmy do wniosku że możemy spróbować,jeśli Lence będzie się tam podobało to niech chodzi,myślimy tylko o jakichś 2-3 godz dziennie,żeby miała kontakt z dzieciakami no i będzie coraz zimniej i na plac zabaw nie będziemy chodzić,więc Lenka miała by kontakt z rówieśnikami
, no i może tak często chorować nie będzie i byłoby super.Jak nie będzie chciała chodzić to zmuszać jej nie będziemy
,jak byłyśmy się zapisać to nie chciała stamtąd wychodzić
,mam nadzieję że to dobry znak
. Koleżanka napisała nam dziś właśnie smska że widziała Lenkę na liście przyjętych ,więc się przeszłyśmy i faktycznie,a ja happy i tak poważnie to już brzmi,pierwszy krok edukacji
..Poza tym staramy się chodzić codziennie na plac zabaw i te słońce mnie czasem dobija;-). Ale ogólnie dobrze się z Lenką bawimy;-).
.Świetne fotki wkleiłyście dziewczyny.
.Dla was wszystkich babeczki słodki uśmiech:-).
.Pozdrawiam.

i wydziera się strasznie jak jej nie pozwalam 
Zdjęcie śliczniutkie:-)
pisz częściej
, zaraz potem zmieniła wersję, że upadła na kamyczki.....i w którą wersję uwierzyć