• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej hej !!!!

Karola gratulacje !!! no i ciekawa jestem na jakie imię padnie bo Lena bardzo mi sie podoba :-) No i nie dziwne że taki zachwyt na drugą córcią jak pierwsza śliczna jak laleczka !!! no i najwyższy czas pokazać tu sie nam z brzuchem !!!!

Izka to juz coś jak mu zależy ! trzymam kciuki za Was !!

Bodzinka fajnego masz tego chłopaka !

Anian hehehe z tymi opowieściami to Liwia tez ma takei zajawki ! zmyśla takie bajki czasem że szok !

Czarnula super zdj z wyprawy !

Trysia zdrówka !

witma nową mamę !!!

reklama
SAND.jpg

Anian - jak się ma silną wolę to idzie wytrzymać. Ja już po 3 dniach mam 3 kg mniej :-);-) Czuję się rewelacyjnie :-D

Czarnulka - dzięki :-) Rowerek ładny ;-)

karolinna - to dobrze obstawiłam córeczkę ;-)Sliczne zdjęcie usg

Ewcik -dobrze przekażę Kubusiowej ;-)Ona ma za dużo pracy z projektami i dlatego tu nie zaglada bo nie starcza jej czasu. A ty chudzina rozmiar 32 :szok::szok::szok:

reklama
Czarnulka - a zwrócilaś uwagę jaki Liwcior poważny?

nio widze,widze :-D

U Mnie nocka nie wosoła :-( Emilka cierpiała bardzo.Wysmarowałam jej dziąsełka i wziełam do siebie,ale i tak ciężko było :-( Jestem niewyspana i glowa mnie boli :-( Wziełam tabletke i będe musiała jeszcze chyba wziąść zrobić sobie wieeelki kubek kawy bo dawno taka padnięta niew byłam :-( Dzisiaj m wraca,ale pewnie będzie puźno w nocy.
Własnie Emilcia mi usneła :szok: no to nieźle :sorry2: pewnie tez mysia zmęczona nocą :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry