• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kaska ja nie mam od kogo dostac ubranek.
U nas tez zawsze malo wyprzedazy ale od jakiegos miesiaca w jednym miejscu zrobili stoajk wieszak i zawsze cos tam wybierzemy. Dzis np. spodenki do kolan nie wyprzedazowe kupilismy za 19,99

reklama
.Hej Dziewczynki.

.Bardzo wam dziękuję za gratki i komplementy dla mojej drugiej córy,jak tak sobie czytałam to aż się unosiłam nad podłogę z dumy :-) super jesteście:tak:.

.Dziś tak na dworze chłodno,pochodziłyśmy z Lenką z godzinkę ,poskakałyśmy po kałużach i się zwinęłyśmy do mieszkania;-).

.Lenka wczoraj i przedwczoraj obudziła sie z suchą pieluszką,trzymam kciuki żeby w najbliższym czasie oduczyła się siusiania w nocy do pieluszki:tak: ,wtedy odpadłyby nam koszty pampersów;-).

.justynka nad imieniem intensywnie myślimy:tak:.Może twoje drugie bobo urodzi sie tego samego dnia co Lena:laugh2:. No to szybko foteczka jak ci brzuszek wywaliło,mnie dopiero w 5 miesiącu coś było widać ale za to teraz jest ogromny:blink:.

.iza uważam ze masz super dietkę,najmądrzejszą ze wszystkich:tak:.Nie wierzę w diety cud bo z reguły traci się wodę z organizmu a potem jeszcze się tyje (jo-jo).Trzymam kciuki za ciebie i twojego męża.Super foteczki Karolki.

.ewcik niedawno byłam w H&M ale nie było żadnych przecen:dry:.Gratki z okazji przyjęcia Filipka do przedszkola:tak:.

.czarnulka nie wiem czy pisałam ale super fotki z tych chrzcin ,jeszcze radzio was tak przywitał fajnie;-).

.I w sumie tyle popisałam bo skończył mi się podgląd z postami;-),więc dla reszty ogromny uśmiech :happy:.

.No i wklejam fotki z moim brzuchem gigantem:tak:.

.
49d59e3b_fota1.jpg
.

.
7c6af0e5_fota.jpg
.

.pozdrowionka.

Hejka!!!

Karolinna wyglądasz świetnie, brzusio faktycznie duży :tak:Dzięki za kciukaski za nas :tak:!!! Co do dietki to mam takie samo zdanie i wiem że teraz mi się w końcu uda doprowadzić do porządku :sorry2:.Kiedy jakiś wspólny spacerek?

Ewcik Tobie też dziękuję za miłe słowa :tak:

Justyna czekamy na fotki również Twojego brzusia :tak:

Idę zrobić obiadek, potem może uda się uspać Karolinkę a na 16 do pracki znów :baffled:, jutro i pojutrze mam wolne :-)

Witam :-)))))))))
OBIADEK W TRAKCIE , DZIECKO SPI A MAMA MA CHWILE DLA SIEBIE:-):-)

KAROLINA no co ty nie jest ogromniasty nie przesadzaj..ładnie wygladasz i bardzo młodziutko. Wiesz mi sie bardzo podobasz w jasnych włosach. Pamietam ze kiedys miala ciemniejsze

Justyna teraz kolej na Twoj brzuszek.

Pogoda okropna, zimno wieje i pada deszcz. Koniec maja a tutaj jak jesień:angry::angry::angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry