• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!!!

Karolinna - wygladasz kwitnąco. Poprostu fajnusio :-D:-) Szczuplutka i ten fajny brzusio ;-)

Justyna - czekam na twoją foteczkę brzuszka :tak:

Kaśka - ja tez nigdy nie trafiam w H&M na wyprzedaże :wściekła/y::zawstydzona/y: Także nie jesteś sama ;-)Ostatnio tyle kasy wydałam na małego że :szok::szok::szok: A co mam zrobić jak on tak rośnie i wszystkie rzeczy z tamtego lata za małe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a miał w tamtym roku na 86 :zawstydzona/y: teraz mu pokupowałam na 98 a spodnie i spodenki kupuje na 92 bo i tak za duze ale góry wolę mu kupić dużo większe

ewcik - gratki dla Filipka, fajnie że przyjęty do przedszkola Kamilek też ale do żłobka (troszkę jest od domu :-()a w przyszłym roku do przedszkola (mamy blisko koło bloku;-))

Niewiem co miałam jeszcze pisac.... A straciłam 4kg a dziś osatni dzień diety. Od jutra ograniczanie zeby nie przybrać...

reklama
Baśka - u nas bluzki i kosuzle na 86 z H&m w tym roku ujdą jeszcze więc spoko. spodnie i resztę ciuchów kupuję na 92. no i mam trochę na 98 letnich, bo pomyłkowo zostaly kupione :-D. za to na jesień na 98 mam pełne zaopatrzenie w swetry i bluzy. na tony tego mam.

.Hej babolki.

.Dziękuję wam bardzo :zawstydzona/y: .

.Za oknem znów leje,mam nadzieję że od jutra tylko piękna pogoda będzie:-p w długi weekend mamy zaplanowane grillowanie;-). Tak w ogóle to muszę dziś jeszcze wyjść po kiszoną kapustę i widzę że znów będziemy z Lenką musiały się nieźle naubierać ;-).

.ewcik ale już mało zostało ci do wakacji,ach zazdroszczę:tak: . Ja też się wolę w blond ale po pewnym czasie mi się nudzi;-).

.iza i kaska no to musimy się umówić na spacerek:blink:.

.baska gratki spadku wagi,trzymam kciuki za utrzymanie wyniku:tak:.

.bodzinka super nowe zdjęcie Karolka w podpisie:tak:.

.Miłego dnia :happy:.

Witam
Ale pogoda. Na jutro umówieni jestesmy ze znajomyi na grilla ale chyba nic z tego nie bedzie.
Pada i pada .

Filip jakis marudny ale teraz zasna...chyba ta pogoda kazdego meczy.

Baska wyprzedaze w H&M z dzialu dziec. sa na samym koncu, praktyczie przy wejsciu na zaplecze. Jesli oczywisice odwiedzasz go w Rybniku w Plazie:-)

Kobietki co z wami , dlaczego tutaj tak pusto;-(

My juz po kolacji, mezus meczyk zobaczy a ja troche posprzatam, tylko troche bo remont nadal trwa. Ciesze sie ze w sobote biorą sie za kafelkowanie:-):-):-)

Hej

Mnie za wiele nie ma bo czesto jestem po za domem :-) Jutro teściowie zaprosili nas na obiad a puźniej jedziemy na urodzinki do kolegi moich córeczek :-D:tak: a jego mamunia to chrzestna Emilci :-D

Emilcia ma kilka sukcesów nocniczkowych ;-)

Papatki ;-)

.Ej no,faktycznie tu ruch na wątku że aż trudno w to uwierzyć;-) może znów wprowadzimy ten konkurs "która pierwsza napisze posta" wtedy to przynajmniej sie pojawiałyście:-p.

.Ja i Lenka spędziłyśmy dziś fajne popołudnie:tak:.

.ewcik super masz się z tym remontem,tzn.z efektem końcowym:laugh2:.

.czarnulka miłej imprezki urodzinowej:-D.

.Miłego wieczoru,może któraś z was coś jeszcze napisze?;-).

Ja jestem jakoś mało twórcza...Do tego nie dogaduje się z mężem..W ogóle nie słucha co do niego mówie i jestem troszke zmęczona.Karol przxechodzi okres ciągle z mamą..Do ubikacji nie moge sama pójśc...

reklama
.Bodzinka a może Karolek taki mamusiny bo długo go karmisz go piersią? a tak z ciekawości to długo jeszcze będziesz karmić? i jak często Karolek jeszcze pije mleczko?.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry