• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
p.s. a ja na poprawienie sobie nastroju zapaliłam sobie świeczke,zjadłam 3bita i mam cały czas zapaloną moją ukochanę lampke stojącą ktora fajny cien daje na suficie ;-);-):-):-) jeszcze do tego idę zrobić sobie kawkę z adwokatem bo robię z papierkami firmowymi i juz mnie dupsko boli:baffled:

reklama
hej hej !!!

no dzięki nawet nie wiedziałam że jestem TAKA fajna :-D ;-)

a mi sie chce gdzieś wyjechać !!! nawet sama z Liwicą !! bo ten mój pracocholik to zjedzie a nie wyjedzie !!!

Trysia no widzisz,oko masz bystrzejsze od siebie :-D:-D:-D
:szok: Czarnula no wiesz :szok: :-D:rofl2:

a potem nie ma co sie dziwic ze Trysia znika na całe wieki jak ją tu takimi hasłami sie wita :-D

zimno mi :baffled: czkeam na barat i P i obiadek a potem capucinno sobie strzele ! narazie zadawalam sie płatkami od Liwii !!!

Justi, Ty też masz pracoholika???no to współczuję... wrrrrrrr, ja już czasami nie wyrabiam,ile razy proponowałam już jakiś wypadzik choćby w nasze beskidy, a on jak poszedł w zaparte, to nigdzie nie wybierzemy się choćby na weekend, żeby trochę odsapnąć i nabrać świeżego oddechu w płuca :-(:-( ja juz wczoraj wysiadłam, wypiłam prawie całe winko sama kąpiąc się i robiąc sobie peeling...wiem wiem,chcecie pewno zapytać czy mam jeszcze skórę?? ;-) mam mam bez obaw, winko wypiłam bardzo szybko bo było pyszne, rumuńskie Cotnari jest moim ulubionym winkiem od wczoraj :-):-):-).
Pobeczałam se sama, cichutko, bez świadków i chyba trochę lepiej mi się zrobiło, mam juz ostatnio dosyć ciągłego sprzątania po chopie i wszystkiego co jest związane z obowiązkami domowymi :zawstydzona/y::zawstydzona/y:...no to se pomarudziłam:szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Trzymajcie się cieplutko i nie dajcie się podłym nastrojom, które podstępnie nas atakują w takie szaro-bure dni:baffled::-) . Ja mam swój sposób na to, nie wiem czy dobry ale lepiej się bronić jakkolwiek niż wcale:-p:-),papapaa,dziś już chyba tu nie zajrzę, ale do jutra powiem spokojnie ;-);-)

Witajcie moi Kochani !!!

Wpadam tylko na chwilę by powiedzieć
że u nas ciężko, Mila nie śpi prawie całe noce,
bardzo płacze, zęby idą jak burza,
ma już 4 ale widzę że i 2 gotowe do wyjścia...
Poza tym Milcia ma przepukline pępkową,
ma zaklejony pępo i zobaczymy czy się nie naprawi ...
jest duuużo płaczu a jeszcze się pakujemy na wesele,
wygoniłam dziś mężula żeby poszedł
do rodziców z nią bo nic nie mogłam zrobić,
chodzę jak zombi, śpie ostatnio po 2h na dobe,
jak nie urok to ...

Pozdrawiam Was Kochane,
chorowitkom dużo zdrówka
i buziaki dla wszystkich

może jeszcze uda mi się zajżeć ale wątpie
więc do zobaczenia;-)

:-)Hej!

Widać, że mimo paskudnej pogody miły nastrój tutaj panuje :-D:tak:

czarnulka, bodzinka Wy to macie talenty do upiększania zdjęć, ja nie mogę się zmobilizować, żeby chociaż jedno wstawić (nawet nie wiem czy jeszcze umiem to robić :baffled:)

justa Ty już jesteś prawie w połowie ciąży :szok: ja mam wrażenie że brzuchol mi rośnie szybciej niż przy Grzesiu, a jakie Ty masz odczucia:confused:

mokkate a Martynka coraz bardziej do Darii jest podobna, a jaką fryzurkę już nosi :tak:

karolinna mam nadzieję, że się jeszcze gdzieś spotkamy jak będziesz 2 w 1 :tak: a w nowym roku będziemy razem na spacerki chodzić :tak:

trysia winko, wanna, relaks to jest to :-) trochę samotności jeszcze nikomu nie zaszkodziło ;-)

Byłam jakiś tydzień temu na usg i muszę się pochwalić, że z Maleństwem wszystko ok. Okazuje się że drugi śpioch mi rośnie w brzuchu, ciężko było lekarzowi go zmobilizować do zmiany pozycji :-p

Pozdrawiam Was serdecznie

.Witanko.

.Ta pogoda dziś jakaś taka barowa;-) .Ja siedziałam dziś cały dzień w domu:baffled: ale naszło mnie kuchennie i zrobiłam dziś kolejny wsad do słoików:-p ,tym razem sałatka ,na razie musi przez 6 dni się przegryźć a ja tylko chodzę i zaglądam jak to wygląda:-D.

.Ja właśnie po prysznicu i przy ineczce sobie siedzę:tak:.Lenka śpi a mężullo w pracy.

.mmm kobitko ,nie rozśmieszaj mnie:-p przy twojej mobilizacji wcześniej się rozdwoję niż się spotkamy:-p ,a Grześ to już długo w domu jest po wakacjach?;-). Fajnie się masz że będziesz miała takiego drugiego śpioszka:tak:.

.mokkate no to musimy koniecznie się spotkać:sorry2: :-D .Ale te twoje panny super:tak:,a gdzie zdjęcie Martynki na koniu:confused:.

.monysia biedna Milenka z tą przepukliną,życzę żeby się szybko wyleczyło:tak:. No i fajnej weselnej imprezki:tak: żeby Milenka grzeczna była;-).

.trysia mam nadzieję że to nie wino jest twoją pociechą;-).

.czarnulka małe damy;-) może zrób fotkę tych sukienek i się nam pochwal:tak:.

.Lecę pobuszować po necie.

.Miłego wieczoru.

Witam

Nie ma to jak sie napisac i wszystko diabli biorą hehehe...................................

Tak więc mnie od wczoraj rozbierają dziwne boleści ogólnie samopczucie fatalne myslę ze godzina "0" sie zbliża i oby jak najszybciej bo już cięzkawo sie czuję.
A pogoda nas nie rozpieszcza także czasem i kawusia nie pomaga.

Miłego wieczorku:))

Justi, Ty też masz pracoholika???no to współczuję... wrrrrrrr, ja już czasami nie wyrabiam,ile razy proponowałam już jakiś wypadzik choćby w nasze beskidy, a on jak poszedł w zaparte, to nigdzie nie wybierzemy się choćby na weekend, żeby trochę odsapnąć i nabrać świeżego oddechu w płuca :-(:-( ja juz wczoraj wysiadłam, wypiłam prawie całe winko sama kąpiąc się i robiąc sobie peeling...wiem wiem,chcecie pewno zapytać czy mam jeszcze skórę?? ;-) mam mam bez obaw, winko wypiłam bardzo szybko bo było pyszne, rumuńskie Cotnari jest moim ulubionym winkiem od wczoraj :-):-):-).
Pobeczałam se sama, cichutko, bez świadków i chyba trochę lepiej mi się zrobiło, mam juz ostatnio dosyć ciągłego sprzątania po chopie i wszystkiego co jest związane z obowiązkami domowymi :zawstydzona/y::zawstydzona/y:...no to se pomarudziłam:szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Trzymajcie się cieplutko i nie dajcie się podłym nastrojom, które podstępnie nas atakują w takie szaro-bure dni:baffled::-) . Ja mam swój sposób na to, nie wiem czy dobry ale lepiej się bronić jakkolwiek niż wcale:-p:-),papapaa,dziś już chyba tu nie zajrzę, ale do jutra powiem spokojnie ;-);-)

to co mam rozumieć że mam kompanke z małym kompanem na wypad ???

Izoldzia trzymam kciuki !!!! i szybko daj znać jak coś !!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry