trysia77
Fanka BB :)
Nie umiałam się oprzeć pokusie żeby do Was zajrzeć, więc jestem 
Justi, ja jestem otwarta na propozycje :-):-):-):-):-):-) , za mną chodzą góry ;-)
Izoldzia, to czekamy na infoski z niecierpliwością no i powodzenia życzę

Karollaa no cóż, winko, świece no i na deser domyślny mąż, który wpadł na to, że jednak coś nie tak jak należy się układa ;-);-)
, a Ty to taka prawdziwa gospodyni jak jakieś sałatki zaprawiasz w słoikach :-) no no,podziwiam, ja to owoce w postaci konfitur lubię ale z resztą to na bakier jestem
i do tego jeszcze z brzucholkiem pod nosem, no naprawdę podziwiam
:-):-)
Monysia, trzymam kciuki i mam nadzieję,że nastaną u Ciebie te spokojniejsze dni kiedy się wyśpisz w kawałku więcej niż te dwie godziny <pocieszacz>
A teraz dobrej nocki i zmykam pracować, papapa

Justi, ja jestem otwarta na propozycje :-):-):-):-):-):-) , za mną chodzą góry ;-)
Izoldzia, to czekamy na infoski z niecierpliwością no i powodzenia życzę

Karollaa no cóż, winko, świece no i na deser domyślny mąż, który wpadł na to, że jednak coś nie tak jak należy się układa ;-);-)

, a Ty to taka prawdziwa gospodyni jak jakieś sałatki zaprawiasz w słoikach :-) no no,podziwiam, ja to owoce w postaci konfitur lubię ale z resztą to na bakier jestem
i do tego jeszcze z brzucholkiem pod nosem, no naprawdę podziwiam
:-):-)Monysia, trzymam kciuki i mam nadzieję,że nastaną u Ciebie te spokojniejsze dni kiedy się wyśpisz w kawałku więcej niż te dwie godziny <pocieszacz>
A teraz dobrej nocki i zmykam pracować, papapa

to ja trochę podniosę frekwencje;-).
a więc : dziś obudziłam się cała obolała,spojenie łonowe chyba powoli się rozchodzi
,zaczynam już powoli kompletować moją torbę do szpitala,nawet jeśli urodzę we wrześniu to przynajmniej będę miała już spokój
.
)
.