Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zyjemy ale normalnie doba jest za krótka :-(Już po urlopie i 2 tyg juz w pracy ale ten czas leci ze
Mały tyle mi czasu zajmuje, że nie mam czasu zrobić nic koło siebie :-( W domu mam tyle roboty bo przecież trzeba posprzątać, ugotować wyprać wyprasować Powiem wam że czasem wysiadam :-( Podziwiam te, które mają dwójkę dzieci ale w większości to te mamy nie pracują to zawsze jest troszkę inaczej. Ja powiem, że jak jestem w pracy to troszkę odpoczywam ale wiem co mnie czeka po pracy sterta różnych prac. Niestety nie mam czasu na spacerki z małym codziennie bo musiałabym robić dużo rzeczy w nocy a ja też muszę się troszkę wyspać. Mały mi zasypia przed 22 a nawet po 22. Także w sumie nie mamy wolnych samotnych wieczorów z męzem :-( Teraz jest też taki czas, ze zastanawiam się nad drugim dzieckiem... z jednej strony chciałabym starac się w przyszłym roku a z drugiej wydaje mi się, że jeszcze jest czas a tak naprawdę przeraża mnie to jak dam sobie radę.... Kamilek był zawsze dzieckiem takim co trzeba było na rękach nosić bo inaczej darł się w wniebogłosy i nic nie pomagało a (kilka prób było co kończyło się wymiotowywaniem Kamilka więc już go nigdy nie męczyłam tylko zawsze lądował na rękach).

i waliło na całego
jestem pod wrażeniem,
jak nie urok to ..... No ale nie narzekam bo całkiem nieźle jeszcze sie trzymam
no to gratuluje takiego dzielnego młodego mężczyzny !!!! brawo !!!Na razie junior spełnia obowiązki starszego brata spiewająco może ja przytulac cały czas jak tylko zobaczy gdzies w zasięgu głowy to zaraz drepta i tuli sie do niej.........żółwiki to ju zna setki w ciągu dnia a jak tylko zapłacze to juz biegnie do łózeczka stoi i patrzy......................mam nadzieje że ta sielanka nie skończy się szybko...........