• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!

Grzesia wysłałam dzisiaj do żłobka, po wtorkowym siedzeniu w domu energia go rozpierała i co chwilę coś broił. Po obiedzie wzięliśmy hulajnogę i poszliśmy na spacer i to dopiero przyniosło efekt :-) A dzisiaj wkońcu coś w domu zrobię

monysia kochana życzę dużo cierpliwości (wiem że to niełatwe) zostaw Milenkę z kimś zaufanym i idź z mężem do kina, gdziekolwiek żeby się zrelaksować

czarnulka obiecuję wrzucić dzisiaj fotki ;-)

izoldzia ślicznotka, ja też proszę o więcej fotek :-)

pozdrawiam

reklama
Monysia jedyna rada żeby nie zwariować to tak jak dziewczyny piśza mała separacja !!! wyjdzie Wam obu na dobre, no i chłop z Wami nie zwariuje ;-) Popros mame czy kogoś innego !!! Dasz rade !!!

Witam kobietki:)))
KAROLINNA Zuzia urodziła sie z wagą 3200g i wzrost 54cm i dumnie sie pochwalę ze jesteśmy w dziiejzym dziennkiu zachodnim........................

Na razie junior spełnia obowiązki starszego brata spiewająco może ja przytulac cały czas jak tylko zobaczy gdzies w zasięgu głowy to zaraz drepta i tuli sie do niej.........żółwiki to ju zna setki w ciągu dnia a jak tylko zapłacze to juz biegnie do łózeczka stoi i patrzy......................mam nadzieje że ta sielanka nie skończy się szybko...........

Ja tez dochodze powoli do siebie w końcu ju ztydzien mamy Zulę przy sobie............wczoraj zachaczyłam gina w gabinecie zdjęcie szwów także pierwszy mój wypad za mną kurcze jak fajnie prowadzic auto................

Ale sie ropisałam uciekam miłego dzionka a wiecej fotek postaram sie dorzucić na razie jeszcze tysiące innych spraw na głowie..............

.Hej ,hej.

.Dziś uzupełniłam znów torbę do szpitala i jest prawie gotowa:tak: tak więc mogę spokojnie czekać :-D.

.Pochwalę się że mam nowy tel.(nokia):-p jednak mój mężuś nie zawsze jest taki okropny jak czasem o nim myślę:-p.

.justyna
hej !!!!

hehehe wścibki babol !!!!
ano:blink: . Mam nadzieję ze dziś już lepiej się czujesz:confused:.

.izoldzia to waży i mierzy książkowo wręcz:tak:. No i braciszek taki opiekuńczy,super! Co do gazet to pewnie wykupiliście cały nakład:laugh2:.

.bodzinka to też miałaś super łowy:tak: no i buciki też cena okazyjna:tak:.

.magdalenka o kurczę,ja mieszkam w okolicach obi ,właśnie koło ul.Kościuszki:happy:.Fotkę miałam teraz wkleić bo obiecałam pokazać mój brzuchol i powoli się do tego zabieram,mam ją już na pulpicie w laptopie ale właśnie korzystam z kompa męża;-).

.mmm obiecałaś dziś fotkę:yes:.

.Miłego wieczoru i udanego długiego weekendu,mimo prognozowanej pogody;-).

Witam!!!

Dzięki Dziewczyny za wszystkie dobre słowa

Dziś też nie było najlepiej, na dworze wyła
ale pospała i potem była w miare ok pod wieczór
Ale zaskok totalny, zasnęła SAMA w łóżeczku w 5 min!!!

Wkleje też fotki

telefon mój
dsc03313eg9.jpg

Tak śpie w nocy w łóżeczku,na iinym końcu niż zasypiam
dsc03482hk9.jpg

A to przed południem u staruszków
dsc03484qf3.jpg

dsc03485xb2.jpg

Tu nie widać tak jak w rzeczywistości ale była nieźle
zmazana z piachu bo skosztowała kamień :laugh2:

dsc03486vg7.jpg

z Babcią przed domem weselnym