czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
cześć dzxiewczyny od niedawna mieszkam w Sosnowcu, przyjmiecie mnie do swego grona?
Witaj kochana,Pewnie że TAK :-):-):-) Czuj się jak u siebie ;-) Napisz coś więcej o sobie ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cześć dzxiewczyny od niedawna mieszkam w Sosnowcu, przyjmiecie mnie do swego grona?
.
.
albo nadzwyczaj dobrze się trzymasz
bo na foteczkach wyglądasz młodziutko
. No to może wklej jakieś fotki paznokietków
.
.
.
faktt dobrze się konserwuję hehe;-)e chyba nie ma czym się chwalić nie jestem tak perfekcyjna jak Czarnula ale jak na chrzcinki sobie zrobię to sie pochwalę;-)
a poskaksc to bym chetnie szła Zobaczymy jak dlaej będzie jak nic to chyba się skusze
wpadnę pozniej:-)A mnie to nikt tak serdecznie nie witał :-(

.
. Teściowa to samo
.
.Witaj kochana,Pewnie że TAK :-):-):-) Czuj się jak u siebie ;-) Napisz coś więcej o sobie ;-)

, właśnie skonczylam studia pedagogiczne, z musu przeniosłam się na śląśk, teraz jesteśmy na etapie szukania w miarę dobrej pracy dla mojego męża chce się tu przenieść ponieważ chwilowo nie stac nas na wynajem mieszkania we Wrocławiu (o kupnie nie wspomnę) a jesli taka praca się nie znajdzie to poczekamy aż Michaś będzie mógł iśc do przedszkola wtedy ja poszukam pracy we Wro i tam wrócimy.