salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no wlasnie on tak sie przesuwa po pokoju... ehhh... chyba chcialabym zeby raczkowal a dopiero potem chodzil ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A może spróbuj go zachęcić...Piłeczke mu rzucaj, raczkuj razem z nim...Gdzies widziałam takie wałki do raczkowania...Chyba na allegro...I nie martw się, raczkowanie jest ważne ale nie niezbędne.Całuski.no wlasnie on tak sie przesuwa po pokoju... ehhh... chyba chcialabym zeby raczkowal a dopiero potem chodzil ...
:-)i tak fajnie mu to wychodziło ............na czworaczkach kolejny etap a pózniej etap dwunogi chociaz ten ostatni bardzo ostrożnie.............wogóle on bardzo ostrożny jest jak siada czy ja biegnie......

Moja starsza córcia Daria w ogóle nie raczkowała.dziewczyny widze ze niektore z was maja starsze pociechy, powiedzcie mi czy kazdy wasz maluch raczkowal ??? Moj Wiktor wogole nie chce raczkowac woli chodzic za raczki lub wspinac sie przy meblach a po pokoju porusza sie w swoj sposob pupa sie przesuwa. ale slyszalam ze raczkowanie jest bardzo wazne dla rozwoju dziecka i dlatego to moje pytanie, mam obawy ze Wikus nie bedzie raczkowal ....