Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.olu raczej szukamy czegos w katowicach ... ehhhAga glowa do gory, beda jeszcze przetargi.
aszukacie czegos konkretnie w katowicach??
nie to przetarg na wynajem lokalu a dokladnie na bycie najemca ale to ze spoldzielni a nie z urzedu miasta ...salik co to za przetarg w którym brałaś udział? Na stawkę czynszu w lokalach z urzędu miasta??
My po powrocie na Śląsk chcieliśmy własnie stanąc do takiego przetargu, ale po zgłębieniu tematu zrezygnowaliśmy.

kurde myślałam że mi ręce odpadną jak pchałam w tym błocie śniegowym poza tym na chodniku w jednym miejscu spadła bryłą lodu z kamienicy i pełno było takich bloków lodu wielkości cegły i tak sie namęczyłam żeby jakos to pokonać a poza tym jak pomyślałam co by było jak bym tak prawie przechodziła i takie cos mi spadło to odechciało mi sie i czekam na wiosne !!!
i torche sie tym zmartwiłam bo zajmuje sie i pomaga mi bardzo przy niej jak płacze to leci zaraz do niej buja, spiewa, daje smoka mówi że ją kocha i co chwile ją całuje w czólko ale jednak po tym obrazku widać ze tak do końca nie jest ok ....
Jak sie spytałam czmu Lenki nie ma to powiedziała że no własnie musi dorysować bo nie zdązyła a potem jak babcia sie pytała gdzie Lenka na obrazku to powiedziałą ze takie małe nie moga stać koło taty 

jakos wbić sie nie mogę![]()

teraz patrze jaki post spłodziłam jednak