• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
w końcu przyszła grzechotka którą zamówliśmy na allegro :) jest bardzo ładna,fajnie grzechocze ale zauważyłam jeden minus i to duży :( jest plastikowa i przy uderzeniu w główkę pewnie będzie bardzo bolało a mała już samymi rączkami czasem uderza się po buźce :) trzeba będzie ją pilnować :) małej jak na razie udaje się ją trzymać w łapkach,ale mało nią wywija ;) pewnie jest trochę za ciężka ;) ale niech się rozwija szybciej manualnie ,a co ;)

koreczek a mała już Ci siedzi czy karmisz ją tak na pół leżąco? zawsze mnie to zastanawiało jak nakarmić kaszką 4 miseięczne bobo ;) (jak na razie karmię piersią więc mam nadzieję że dopiero w 6 miesiącu [tak jak Ty teraz podajesz]przyjdą kaszki itp,chciaż moi rodzice już by ją dokarmiali,wrr :) )

sandros dzięki :-* ;) :)

kasia 178
trzymaj się! ja też chodzę dalej blada a oczy mam podkrążone że hej :P jedz buraczki ,podobno sa dobre na anemię :) a to jest ta stronka z fryzurami jak wejdziesz na fryzure dla pań -długie,to pierwsze zdjęcie to jest to które chciałabym zrobić ;) i cięcie i kolor :)

lilith dużo zdrówka życzę!!!

reklama
Karolonko,a może to twoje bobo nie chce wiecznie jeść? Nic już się nie stanie,może sobie posmoczkować zamiast gryźć matkę. Będzie OK.Dba o linię i nie chce sie tuczyć.Nie waż jej co tydzień i będziesz spokojniejsza ;-))
Aga....jestem i owszem położną.Kurce,już 23 lata...straaaaaaaaaaaaaaaasznie długo.pozdrawiam i na dziś dość...papapa

Witam,

Koreczek, to wszechstronna jestes  ::) Ja narazie poprzestaje na historii, ale studiowalam semestr na geofizyce  ;D, do zajscia w ciaze  :P

Karolina ja karmialam Sonie w lezaczku na pollezaco, ale jak to koszmarnie wygladalo  ::) Zupelnie nie chciala mi jesc lyzeczka.

Aga, a jak mezowi podoba sie w Anglii?

Pozdrawiam,

sandros moim marzeniem bylo studiowac cos zwiazane z medycyna jestem terapeutka zajęciowa dzieki tej szkole poznałam wiele dzieczaczków przecudnych własnie ze slaska ale niepełnosprawnych , dzieki szkole skonczyłam kurs masazu i poznałam mnóstwo zabaw z których bede korzystac

chochlik twoja wypowiedź zabrzmiała tak jakbym była jakąś fanatyczką ;)

koreczek ale się masz fajnie,przynajmniej się nie nudzisz w życiu ;)

sandros a jak przekonałaś małą do łyżeczki ?

pozdrawiam i życzę słodkich snów :)

hej !!!
Chochlik a co robic zeby oduczyc kciuka ?? smoczek jest beee chociaz na początku go lubiała a teraz tylko kciuki i basta !!!

Aga na suwaczku Twój synuś ma tydzien o ile dobrze widzę !! ;D

Lilith matko Ty to masz z tymi wymiotami !! trzymaj sie dzielnie !!!!

Kasia mam nadzieje ze wszystko bedzie ok !! a co do basenu to moja teściowa tez była przerazona ale jak zobaczyła zdj to była w szoku i zaraz zrozumiała ze to wielka frajda dla Liwii bo tak to chyba była przekonana ze bedzie wielki ryk i tyle i ze jak zwykle coś zaś wymysliłam a tu prosze dziecko zachwycone !!

Witam,

karolina, przekonalam do lyzeczki.... w koncu poprostu sama sie przyzwyczaila. A zeby tak nie plakala ktos musial ja ostro zabawiac i niwet nie wiedziala kiedy zjadla.

Czarnulka, widac ostre macie noze, moje noze, to nic nie chca tnac, ale specjalnie, bo jak sa choc troche ostrzejsze, to chodze w plasterkach ;)

Pozdrawiam,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry