reklama
Iza wiem co czujesz dla mnie te przygotowania też były takie emocjonujące, i strasznie mnie cieszyły, a tak pocichu się przyznam że jek wózek dotał do domu to kilka razy go ścieliłam a nawet wkładałam maskotkę ubraną w kombinezonik i przymierzałam jak to będzie ;D ;D
Ogromne gratulacje dla LIWCIORA!!!!
Ogromne gratulacje dla LIWCIORA!!!!
wiosna cieplejszy wieje wiatr
wiosna znów nam ubyło lat...

dziewczyny,ale wczoraj naprodukowałyście
tak...teście to temat bez dna ;D
iza1 faktycznie mnie wyprzedziłaś
a na kiedy planujecie chrzest? ile karolinka będzie miała wtedy miesięcy ?z tym przygotowaniem organizmu kobiecego do macierzyństwa to dziwne jest
zamiast się teraz wysypiać to kobiety przed porodem wcześnie wstają itp :
dziwna ta przyroda 
justynko
powinniście dawać jej takie odznaczenia jak w zuchach
ja też wspominam te czasy kiedy spałam do 10.00 i jeszcze budziłam się niewyspana 
olak nie ma to jak dar przekonywania
miłej zabawy na basenie 8)

o chol...a :
kaśka76 wiosna się ociąga bo pełno tu takich niedowiarków co w nią nie wierzą

diablica2 dawno Cię tu nie było!! i najważniejsze że w sporach z teściami nasi mężowie stoją za nami
a masz coś do smarowania dziąsełek dla Olo ?
izka-mummy-to-be głowa do góry ,mężuś szybciutko wróci
a do tej chwili to często wskakuj na bb 
lilith nasza mokkate urodziła córeczkę
też dawno tu nie zaglądałaś
co u Ciebie??
sandros

miłego dnia lejdys
wiosna znów nam ubyło lat...
dziewczyny,ale wczoraj naprodukowałyście
iza1 faktycznie mnie wyprzedziłaś
justynko
;D ;D ;D ;D ;D no i gratuluję Liwcii zdobycia nowej sprawnościjustyna pisze:a przeciez to ja wiem wszystko najlepiej bo mam siłę wsparcia w postaci Babybooma no i ja jestem matką co nie ! t
olak nie ma to jak dar przekonywania
OlaK pisze:(która znowu nie pojawia sie od 5 dni, chyba do pełnoletności będę mu czopki cisła).
OlaK pisze:A z teściową to muszę ostrożnie, bo ma obcykane wszelkie fora o dzieciach i jeszcze tu zajrzy...o zgrozo
kaśka76 wiosna się ociąga bo pełno tu takich niedowiarków co w nią nie wierzą
diablica2 dawno Cię tu nie było!! i najważniejsze że w sporach z teściami nasi mężowie stoją za nami
izka-mummy-to-be głowa do góry ,mężuś szybciutko wróci
lilith nasza mokkate urodziła córeczkę
sandros
no i to rozumiemsandros pisze:A ja czuje, ze wiosna idzie, ptaki mi rano spiewaly, przysza mi ochota do dzialania.... Chce mi sie znow zyc.
miłego dnia lejdys
justyna
Fanka BB :)
hej hej !!
a u nas wiosny nie widać !!!!
rano zamiast powiewu wiosny to poczułam powiew smrodu z kominów 
dzis znów kaszka mi rano na głowie wylądowała a potem w koszu
i co robić z tym niejadkiem ??? i skad 9,8kg u niej ???? aaaaaaaaaaaaaaa oszaleje i ołysieje i nie wiem co jeszcze !!!!!!!!!!
niech ta wiosna przylezie w koncu !!!!!
Iza a tez tuz przed porodem budziłam sie szybko nawet czasami w nocy filmy oglądalam bo spac nie mogłam a do spiochów sie zaliczam !!! A te przygotowania to mnie tez wzruszały, co chwila otwierałam komudke i przekładalam ubranka oglądałam :
a u nas wiosny nie widać !!!!
dzis znów kaszka mi rano na głowie wylądowała a potem w koszu
niech ta wiosna przylezie w koncu !!!!!
Iza a tez tuz przed porodem budziłam sie szybko nawet czasami w nocy filmy oglądalam bo spac nie mogłam a do spiochów sie zaliczam !!! A te przygotowania to mnie tez wzruszały, co chwila otwierałam komudke i przekładalam ubranka oglądałam :
Cześć dziewczyny!!! Witam w pierwszy wiosenny dzień!!!
Gratulacje dla Liwii z okazji "nocniczkowej".
Co do teśców, to kategorycznie zabroniłam odwiedzin w szpitalu i ...udało się ;D
Przyszli w pierwszy dzień mojego porwotu do domu. Ale wytrzymali!
Dziś jade do poradni przyszpitalnej na kontrolę (na Raciborską)- żółtaczki i wagi, bo w szpitalu nie przybierała na wadze.
Mam ogromnego stresa. Ciągle mi się wydaje, że Martynak nie przybiera na wadze.
Ale skoro w 10 minut się najada i potem śpi 3 godziny, to chyba będzę dobrze.
Dam Wam znać, co powiedzą lekarki.
Gratulacje dla Liwii z okazji "nocniczkowej".
Co do teśców, to kategorycznie zabroniłam odwiedzin w szpitalu i ...udało się ;D
Przyszli w pierwszy dzień mojego porwotu do domu. Ale wytrzymali!
Dziś jade do poradni przyszpitalnej na kontrolę (na Raciborską)- żółtaczki i wagi, bo w szpitalu nie przybierała na wadze.
Mam ogromnego stresa. Ciągle mi się wydaje, że Martynak nie przybiera na wadze.
Ale skoro w 10 minut się najada i potem śpi 3 godziny, to chyba będzę dobrze.
Dam Wam znać, co powiedzą lekarki.
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Witam 
Ale naskrobałyście jak mnie nie było :shock: Ale na szczęście juz jesteśmy spowrotem z nad morza
Tam juz nie ma praktycznie śniegu,i codzieninnie widać w oknie cudowne słoneczko
a jak dojeżdżałam bliżej domu,to widać coraz większą zime
brrrrr. Byliżmy też zobaczyć molo w Międzyzdrojach
Ale okrutnie wiało i musieliśmy uciekać,bo Wikusi to się za bardzo nie podobało :? Jeszcze nigdy nie byliśmy nad morzem zimą,normalnie szok :shock: Jakie tam są pustki! Przynajmniej nikt o nas się nie obijał
A mój Radek jeszcze rano sobie żartował,czy idziemy na plaże
Jak ja już pragne lato :!: :!: :!: Bardzo się za wami stęskniłam :!: :!: :!: Brakowało mi klikania z wami i czytania nowych ciekawostek
A tutaj fotka plaży zimą
A tutaj Wikusia z dziadkiem na molo
Ale naskrobałyście jak mnie nie było :shock: Ale na szczęście juz jesteśmy spowrotem z nad morza
A tutaj fotka plaży zimą

A tutaj Wikusia z dziadkiem na molo

justynko proszę tylko nie łysiej
bo już nie będziesz taka ładna 
mokkate napisz co było na raciborskiej! a mała na pewno się najada,skoro tyle śpi
a powiedz mi jak daria się odnosi do małej?nie jest troszkę zazdrosna?pomaga Ci?
czarnulka ale sie cieszę że już jesteście z powrotem
i że mieliscie szczęśliwą podróż
nawet zimą plaża wygląda ładnie
a wikusia ma super kurteczkę! ale z niej lasencja
buziaczki dla Wiki :-* :-* :-*
a wiecie że w australii właśnie zaczęła się kalendarzowa jesień
a u nas wiosenkai popatrzcie jak ślicznie świeci słonko
przynajmniej u mnie za oknem 
mokkate napisz co było na raciborskiej! a mała na pewno się najada,skoro tyle śpi
czarnulka ale sie cieszę że już jesteście z powrotem
a wiecie że w australii właśnie zaczęła się kalendarzowa jesień
witam wszystkie mamy wiosną
Czy macie może doświadczenia z usuwaniem naczynaków?
Mój Korek posiada takowego i chcemy usunąć. W szpitalu powiedzieli, że przyjęcie jest na jeden dzień i gotowe. Ale czy to boli? Jakim sposobem to robią.
Jak nie kupa, to naczyniaki...hihihi.
Justynko, Na spaniu nie da się jakoś podrzucić jedzonka? Moja koleżanka też ma niejadka i tak przemycą czasami coś. oszczędzaj nerwy i włosy, koniecznie!
Mnie kłaki na wiosnę lecą kilogramami. W czasie ciąży i po porodzie miałam włosy jakich nie miałam w życiu, a teraz zostało mi chyba 20 sztuk
Mokkate mnie też się wydawało przez pierwsze dwa tygodnie, że Kordian nie przybiera na wadze. Jak szłam do kontroli, to mnie brzuch bolał z nerwów. A tu się okazało że przybył kilogram. Ważyłam się na wadze łazienkowej z małym, potem bez i po odjęciu zawsze wychodziło że nie przybiera na wadze, a w przychodni okazywało się że jest ok. Głowa do góry

Czy macie może doświadczenia z usuwaniem naczynaków?
Mój Korek posiada takowego i chcemy usunąć. W szpitalu powiedzieli, że przyjęcie jest na jeden dzień i gotowe. Ale czy to boli? Jakim sposobem to robią.
Jak nie kupa, to naczyniaki...hihihi.
Justynko, Na spaniu nie da się jakoś podrzucić jedzonka? Moja koleżanka też ma niejadka i tak przemycą czasami coś. oszczędzaj nerwy i włosy, koniecznie!
Mnie kłaki na wiosnę lecą kilogramami. W czasie ciąży i po porodzie miałam włosy jakich nie miałam w życiu, a teraz zostało mi chyba 20 sztuk
Mokkate mnie też się wydawało przez pierwsze dwa tygodnie, że Kordian nie przybiera na wadze. Jak szłam do kontroli, to mnie brzuch bolał z nerwów. A tu się okazało że przybył kilogram. Ważyłam się na wadze łazienkowej z małym, potem bez i po odjęciu zawsze wychodziło że nie przybiera na wadze, a w przychodni okazywało się że jest ok. Głowa do góry
reklama
Dziękuję za słowa otuchy- pomogły! ;D
Okazało się, że Martynka przybrała 300g w tydzień!!!!!!
Pani doktor stwierdziła, że są dzieci, które po 10 minutach się najadają i mam dalej tak karmić!!!
Wreszcie ktoś, kto nie kazał mi dzidziola budzić...
A Daria jest dalej zachwycona siostrą i bardzo dużo pomaga.
Najchętniej, to sprowadziłaby do domu całą klasę, aby się pochwalić.
Powiedzcie mi, od kiedy zaczęłyście wychodzić na spacer.
Po tej dzisiejszej wyprawie czuję się świetnie. Poszło by się na spacer ;D ;D
Tym bardzie, że mąż z Darią pojechali po wózek....
I pomyśleć, że dopiero dziś miała się urodzić ;D
Wolała być zimową dziewczyną
Okazało się, że Martynka przybrała 300g w tydzień!!!!!!
Pani doktor stwierdziła, że są dzieci, które po 10 minutach się najadają i mam dalej tak karmić!!!
Wreszcie ktoś, kto nie kazał mi dzidziola budzić...
A Daria jest dalej zachwycona siostrą i bardzo dużo pomaga.
Najchętniej, to sprowadziłaby do domu całą klasę, aby się pochwalić.
Powiedzcie mi, od kiedy zaczęłyście wychodzić na spacer.
Po tej dzisiejszej wyprawie czuję się świetnie. Poszło by się na spacer ;D ;D
Tym bardzie, że mąż z Darią pojechali po wózek....
I pomyśleć, że dopiero dziś miała się urodzić ;D
Wolała być zimową dziewczyną
Podziel się: