reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Sesja w kapeluszu
1000079img7qn.jpg
1000080img0hq.jpg

1000081img0ti.jpg
1000083img9ic.jpg

1000084img9yz.jpg
1000085img0xw.jpg

reklama
Gratulacje dla Szczęśliwej Mamy !!!!!!! i wielka buzinka dla Karolinki !!!!!!!

co do kąpania to ja moją rybkę kąpie codziennie !! kiedys oglądałam program i tam mówili że z mydełkiem powinno sie poczekac troche i nie pucować całego dziecka mydłem !! Ale to tak co lekarz i co mama to inna opinia !! Ja kąpie codziennie a jak kupke zrobi to tez zaraz ide umyć dupcie. Z oliwką za to nie szaleje za bardzo bo to podobno tez zatyka pory i cos tam coś tam :p

Koreczek modelka że hej rośnie !!!!!

Wczoraj byłysmy na spacerku ale zimno było a dziś jeszcze zimniej :( no ta wiosna robi se jaja :mad:

my już po ekspresowym spacerku ;) do sklepu i do domku :)

koreczek zdjęcia w kapeluszu super :)

justynka mnie ta pogoda też dobija :p :p :p

a co z sandroską ? mmm ? czarnulką ? no dziewczyny... przecież pogoda paskudna i powinnyście siedzieć w domku ;)

karolinkoczarnulka się melduje :D Nie mam teraz jak za bardzo usiąść do komputerka bo mój małżonek ma wolne i przesiaduje mi przed kompem wrrrr.... No i ja kończe porządeczki przed świąteczne :)
Ale postaram sie jak najwięcej wykorzystywać jego nieobecność przed komputerkiem ;)

Gorące buziaczki dla was dziewczyny i waszych skarbików :)

Cześć

G R A T U L A C J E   DLA  IZY I JEJ MAŁEJ KAROLINKI :)

karolinna pisze:
a co z sandroską ? mmm ? czarnulką ? no dziewczyny... przecież pogoda paskudna i powinnyście siedzieć w domku ;)
Grześ siedzi w domu, a ja siedzę na laboratorium, wczoraj wróciłam o 20.0 a wyszłam przed 9 w tym 3 godz. przerwy. A w dodatku całkowita porażka! Wyniki z kosmosu, ale dzisiaj już lepiej no i o 14 w domu, jutro znowu od 8 ciekwae do której  :( Grześ dzielnie znosi rozstania, ja chyba gorzej ;) Mam nadzieję że jestem usprawiedliwiona no i przykręciłam tempa w pisaniu tej mojej nieszczęsnej pracy.
karolinnko zaglądam tu codzienni, czesto w przelocie i dlatego nie piszę :( Czekam na pytanie :)

Co do kąpieli to też kąpię 2-3 razy w tyg. i też nie mamy żadnych problemów ze skórą :) a do wody dodaję trochę oliwki i płynu do kąpieli a na początku kąpałam w parafinie płynnej :)

zdjęcia Darii śliczniutkie- top modelka :)

Pozdrowienia

Witam,

Dla IZY i coreczki Karolinki wszystkiego najlepszego

Kasia178 mam nadzieje, ze obecnie to juz po wszystkim, nie ma zadnego zgrubienia, a Bartek sie usmiecha, a nie pomrukuje.

Koreczek83 super zdjecia, takie fajne minki robi Twoja mala, az mi sie Sonia przypomina w tym wieku...

Kapiel..... Kapie codziennie od zawsze, ale tylko dwa razy w tygodniu z mydelkiem i myciem glowki (jak byla mlodsza, to czesciej), czasem z piana. Chusteczke uzywalam tylko w pierwszych miesiacach do podcierania pupci, jakos nie odwazylam sie uzywac ich do innych czesci ciala - jak dla mnie zbyt nasaczeone chemikaliami. A oliwki nie lubie w dotyku, wiec Sonia tez jej malo doswiadczala - wolalam kapac ja w "krochmalu".
A wlasnie mi sie przypomniala, tak do 10 miesiaca Sonia kapala sie ze mna pod prysznicem - jak ona to uwielbiala....

Pogoda sie nie fajna zrobila, ale spacerujemy, odwiedzamy rodzinke. Bylam wczoraj u dziadka w Zabrzu - lerzy tam w szpitalu :( Wybralismy sie na pizze-hut i okazalo sie ze maja jakas fajna promocje - wymyslilismy jakas rzecz do swietowania i dostalismy druga pizze za darmo - dawno tyle nie pojadlam :p

A nie pojawialam sie, bo zostalam zawalona praca - wiec jak tylko zalanczalam komp, to tylko do pracy i wlasnie skonczylam - mam wiec chwilke. Do tego Rafal mial wolne, bylo tak rodzinnie. W niedziele jak Czarnulka poszlismy swiecic palme..... Jejku, troszke przyszlismy pozniej, bo msza zaczela sie 15 min wczesniej. Przychodzimy do Kosciola, a tu akurat trzeba ukleknac w chwili ciszy - a Sonia siedziala w wozku z palma i wlasnie wymyslila sobie, ze palma to super miotla :p Tak mi sie smiac zachcialo, w takim momencie mszy :-[ Ach te dzieci ::)

Pozdrawiam,

Witam

Kasia178 przykro mi ze twoj maluszek tak cierpi :( Mam nadzieje, ze to nic groznego. Napewno bedzie dobrze  ;D :-*

Koreczek super foteczki pieknej Daruni

Gratulacje dla izy i jej corci !!!!!!!!

Zrobilismy wczoraj kolejne badanie moczu i sie okazalo, ze jest bardzo duza poprawa, ale jeszce nie jest tak jak byc powinno wiec szczepienie sie znow przesunelo.
Pani doktor przepisala tabletki na 7 dni a potem znow badanie moczu i kontrola lekarstwa i sie okaze co i jak. Mam nadzieje, ze na kolejnej wizycie bedzie juz wszystko w porzadeczku.

Nasz sakrbik dzis budzil sie 3 razy w nocy tylko na przytulenie :) wzialam na raczki poprzytulilam i spala dalej hmm ciekawe czemu tak, moze jakies koszmary miala ??? ??? ???

A tak to spoko dzien leje na dworze jak scebra wiec siedzimy w domu i sprzatamy na swiete ableee niestety mus to mus ;) :p

Milego dzionka babeczki

Pozdrawiamy wszystkich ;)

dobrze że wróciłyście dziewczyny :D :)

sandros to miałaś super weekend :) tylko życzyć więcej takich :) zdrowia dla dziadka! a i historyjka w kościele super ;D

czarnulka wcześnie dopadły Cię te dolegliwości :( a radka odgoń od kompa bo teraz to Ty masz siedziec ;D i pozdrów go ;)

matrusia super że wyniki coraz lepsze!!! życz ę ostatecxznej poprawy !
mmm
mmm pisze:
CGrześ dzielnie znosi rozstania, ja chyba gorzej ;)
w końcu to mały mężczyzna ;D ;) a pytanko to takie że : :) rozmawiałyśmy o tym że chodzisz(chodziłaś) na siatkówkę ? może tak za miesiąc lub dwa umówimy soię obie na siatę ? mnie samej głupio iść :p ;)

jutro zostało mi ostatnie okno do umycia ;D

a jutro na szczepienie :( :( :(

dobranoc.

reklama
Oj my też jutro na szczepienie i do kontroli odnośnie kupy ( raczej jej braku-nadal).
Już mam stres. Ale pocieszam się, że będzie ważenie i mierzenie , to dowiemy się jak nam idzie na cycusiu....od którego odchodzimy, niestety :(

Do góry