Przelotem pozdrawiam.Az wstyd ale wciąż nie wiem,kiedy bedę miec więcej czasu na pisanie.
Sandrosko,wszystko masz przetłumaczone na gg. W razie potrzeby na gg mnie częściej znajdziesz bo to działa nawet jak ja biegam po domku.
No i dla wszystkich moich miłych koleżanek.......gdybyście mnie naprawdę potrzebowały to na gg 4933890 albo tel.501 45 77 45.
Dziś dzień Matki

dostałam od dzieci słodycze i własnorecznie wykonany przez Małgośkę wisiorek

teraz zmykam do sklepu zakupić coś dla mojej Mamy. Hmmm kiedyś,dawno temu w Dzień Matki brałam ślub.............ale to już historia,dawno i nieprawda

Ciekawe,czy mój ex ślubny to pamięta ?

A jutro Małgośka kończy 14 lat..........dostanie super prezent,skladalismy się na to wszyscy,jej oszczędności,kasa od dziadkow ,jeszcze chcę ex namowić na wsparcie i malgośka dostanie swojego PORZĄDNEGO kompa

.Miala teraz też,ale tam mogla conajwyżej gg miec i już nic więcej nie chodziło.W naszym domu jakoś komputer na piedestale

.Maciek też ma u siebie w pokoju,wreszcie siostra sie wyprowadzi do siebie jak bedzie chciala pograć.
To tyle na dziś.......spadam,weekend mam pracujący...ja chcę na emeryturęęęęęęęęęęęę