reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Sandros przykra sprawa z tym egzaminem :(, tyle sie uczyłaś, ale nic nie poradzisz, trudno, we wrześniu będzie lepiej. A co do maila do Karolinny to ja chciałam wysłać po 2 zdjęcia nie wszystkie na raz, ale jakoś nie mogę wysłać, nawet pustego maila, w ogóle jej adres nie chce sie zapisać w kontaktach w outlooku, dziwne, pierwszy raz mam coś takiego.

A Karolinka po kąpieli zasnęła, grill się udał, pod koniec zaczęło kropić ale zdążyły się usmażyć skrzydełka i łapki z kurczaka :) mniam :) A jutro idziemy na obiadek do teściowej, fajnie bo nie musze gotować :)

reklama
Przed chwilą spróbowałam wysłać znowu te fotki, Karolinnko powinnaś je dostać, ale wysłałam je pojedynczo. Może dojdą, widocznie były jakieś chwilowe problemy z moim outlookiem.

hej !!!

AŁAAA mnie wszystko boli rozłoże sie i tyle :mad:

Karolka no no koniecznie na zakupy bo przeceiz mam rabat ;)

Iza w Pszowie teraz jest taki sklep ze ciuszki są kompleciki po 10zł sukienki też takie tanie rampersy po 9 w końcu normalne ceny za dzieciece rzeczy !!! i co ważne 100% bawełny i fajne gatunkowo !!

Witam!
Justyna kuruj sie kuruj ;)
Fajnie że masz taki tani sklep :) musisz teraz koniecznie wykorzystać ten rabat, 10% to już coś ;)

Ciekawe jaka dziś będzie pogoda, podobno ma byc znów upalnie  ::)

MIŁEJ NIEDZIELI!!!

hejcia

ale wczoraj była burza :o o rany!

mokkate już nie musisz mi wysyłać tych zdjęć ;D ;)

justka życzę ci żebyś jednak się nie rozłożyła!.Tanio masz w tym sklepie!.

iza właśnie odbieram pocztę :) 2 maile już przyszły :) Ciekawe czy dziś będzie upalnie ::) na razie się nie zapowiada ::) ;)

miłej niedzieli!!!!

Justyna- dużo zdrowia.... a gdzie jest ten tani sklep w Pszowie....

Sandros- rozumiem co czujesz.... ja miałam jednego wrednego profesora który uważał że kobiety to do sprzątania a nie na studia... zdawałam u niego jeden przemiot 7 razy..... byłam tak wytrwała że następny przedmiot zdałam już za pierwszym podejściem bo stwierdził że ma drugą zasadę że gdzie diabeł nie może tam babę pośle... i wiedział ze mnie nie złamie.... później był recenzentem mojej pracy i nawet 5 mi dał hihihihi taki stary a nie wygrał ze mną.... więc uszy do góry....

mam nadzieję że dziś będzie fajna pogoda bo zamierzam najpierw poszaleć z moimi chłopakami a wieczorem jadę na grilla zakładowego....

Przyjemnej niedzieli życzymy

Witam,

Diablica, u mnie na uczelni tez sa tacy. tym jednak razem to moj stres, a nie doktor spowodowal moja porazke. Wprawdzie poprzednie roczniki przedstawiaja go jako tyrana i wogole, czesm faktycznie jak slyszalam pytania to z kosmosu, ale wczoraj byl naprawde bardzo mily. Porozmawialismy nawet o mim nazwisku i korzeniach... Stwierdzil, ze skoro nie mam brata Tomasza, to koniecznie musze tak nazwac syna i pozostac przy nazwisku ;D

Iza fajnie, ze grill sie udal, moja mama tez miala miec grila, ale goscie sie przestraszyli i nie przyjechali ::)

Burza byla super, szkoda, ze rozbudzial mi Sonie i do 1 w nocy patrzala na blyskawice :p

Pozdrawiam,

sandros.... nieważne co spowodowało ten niefart... ale i tak uszy do góry.... wrzesień jest o wiele lepszym miesiącem na zdawanie egzaminów.... przedewszystkim po wakacjach jesteś wypoczęta i lepiej do głowy wchodzi.... hihihih ;D ;D

diablica jak tam po grillu pracowniczym ? pewnie myślami byłaś z meżem i synem ;)

sandros
sandros pisze:
Burza byla super, szkoda, ze rozbudzial mi Sonie i do 1 w nocy patrzala na blyskawice :p
hihi,super :D Lenka przespała ;D

my byliśmy dziś w parku kosciuszki i było ekstra!w koncu kupiłam Lence balon wypełniony helem! Lena zachwycona balonem a ja Leną ;D no i porobiilśmy zdjęcia :) wjklejam kilka :)

parkko347ciuszki1ab.jpg

i te w stokrotkach to moje ulubione teraz :D pełno ich mamy ;D
parkko347ciuszki10vd.jpg

Lena wykazała wielkie zainteresowanie stokrotkami :) hihi,prawdziwa kobitka mi rośnie ;D
parkko347ciuszki23ue.jpg

reklama
Karolina ale Lenka śliczna :-* Piękne ma włoski, mojej Natuni nie chcą rosnąć ::)
I pięknie w tym parku.

No i Ty jak ty to zrobiłaś że tyle w ciąży przytyłaś a tak świetnie wyglądasz ::) też tak chcę
Ja to już chyba nie schudnę :(

Do góry