reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
A tak wogóle to baaardzo spuźnione ale najszczersze życzonka dla WIKUNI.
Wszystkie zdjęcia superaśne!!

Moja córcia skończy dziś o 11:55 9-ty miesiąc.
Boże jak ten czas leci.

reklama
frezja oczywiście dla natalci wszystkiego naj z okazji skończenia 9 miesiaca :D :-* czas leci jak szalony! . A sytuacji z domem (bo to chyba o to chodzi ? ) nie zazdroszczę :p a męża to porządnie kopnij żeby oprzytomniał!

no my niedługo wychodzimy w takim razie do leclreca ::)

Frezja uszy do góry.... wiesz jak to jest?.... kobiety mają miesiączkę a męszczyźni.... marudne dni i udają że nic do nich nie dochodzi... więc uszy do góry to minie a nogi żeczywiście szkoda bo jeszcze sama byś sobie krzywdę zrobiła bo jak facet ma betonowy łep to i du... może być jeszcze twardsza, a nogi przydają Ci się do latania za Twoim skarbem.... a tak wogóle to życzonka od mojego Ola dla Twojej panienki.... ;D ;D ;D

ja jeszcze pod prysznic i do pracy na 14.00 więc miłego dzinka koleżankom i ich pociechom ;D ;D ;D

Karolinko i diablico dzięki wam serdeczne, a z tymi nogami to masz racje, aż jestem ciekawa co to będzie jak zasmakuje samodzielności ::) moja mała dorośnica ;D

Hej! Ja już po lekarzu, długo mi to zajęło nie z mojej winy... uff ta służba zdrowia...
Wszystko ok, ćwiczyc na razie nie mogę bo jeszcze nie wszystko zagojone, coś mnie tam jescze boli :(
Karolinna - faktycznie jak wyszłam z domu to nie było słońca, ale w chwili gdy pisałam tamtego posta to świeciło :) Nie zazdroszcze Ci @ ;) mam nadzieje że ja też dostane tak jak Ty dopiero po 6 m-cach :)
Frezja - Tobie też nie zazdroszcze :(, uszy do góry jutro będzie lepiej :( Ja też czasem mam takie dni że mam wszystkiego dość. Tak to już bywa z tymi naszymi chłopami. A dla Natalki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ODE MNIE I OD KAROLCI!!!. Mam nadzieje że kiedyś nasze panienki się poznają :))

Frezja: szkoda nogi. wszystkiego najlepszego dla Natalci.

a my się jutro chrzcimy, a upał jak cholera, krawcowa szyje właśnie anzug Piortkowi na jutro.

no i jesteśmy w domku juz :)

iza1 no i widzisz,wszystko ok u gina :D i życzę okresu nawet później niż u mnie ;)

diablica2 pisze:
a nogi żeczywiście szkoda bo jeszcze sama byś sobie krzywdę zrobiła bo jak facet ma betonowy łep to i du... może być jeszcze twardsza, a nogi przydają Ci się do latania za Twoim skarbem.... a tak wogóle to życzonka od mojego Ola dla Twojej panienki.... ;D ;D ;D
;D co racja to racja ;D

kaśka76 życzę jutro powodzenia! i czekam na fotki piotrusia w garniturku :D ładną pogodę będziecie mieć :)

no i zaraz robię kolacyjkę :)

Karolinnko dzięki :) oby się spełniło :)
Kaśka - miłej imprezki, żeby Piotrek był grzeczny ;) jutro już będzie małym Aniołkiem :)

A to Karolinka dziś po kąpieli :)

reklama
Do góry