Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Walczyłam z licznikiem udało się wkleić nowy. Stary pokazywał się jak miał ochotę. Ja na takie spotkanie musiałabym zwerbować trzylatki bo na dzidziusie moja córka ma uczulenie i robi "ati ati dzidziusiu". Dzisiaj udało się jej nie popychać małych dzieci tylko powiedzieć że nie wolno burzyć jej babek.
Na razie taki mały sukces naszego buntownika i rzadziciela acha i podzieliła się zabawkami. Cud. : : :
jak będzie jakieś większe spotkanie "Śląska" to powiedzcie wcześniej... nie obiecuję ale jak udało by mi się urlopik jakiś załatwić to bardzo chętnie poznałabym Was w realu ;D
zdjęcia super !!! fajnie wyglądacie !!!! a dzieciaczki rozkoszne i te bose nózie jednym słowem śliczne mamusie i śliczne dzidziusie !!
Iza nie chce mędzić ale w cieniu tez dzieci sie opalają ! moze rozejzyj sie za jakims kremikiem dla takich smyków !!
Liwia dzis była na randce !! ale zadowolona ze w koncu jakis rówieśnik
dobra oglądam dalej naszych ;D
Czarnulka Pysia pysiutka !!! a jak myslisz kiedy mozna takie chlapanko urządzic w baseniku bo ja troche mieszane uczucia mam a teraz szykuje sie fajowoa pogoda ale sama nie wiem a nasze panienki prawie w podobnym wieku