reklama
Nie wiem, może za bardzo je zmniejszyłam bo wyszły jakieś niewyraźne...
Mokkate prześlij mi tez maila to Tobie też je wyśle
Czarnulka - bardzo chętnie Cię poznam, tak jak zresztą wszystkie MAMUŚKI ZE ŚLĄSKA, musimy zorganizować większe spotkanko
Mokkate prześlij mi tez maila to Tobie też je wyśle
Czarnulka - bardzo chętnie Cię poznam, tak jak zresztą wszystkie MAMUŚKI ZE ŚLĄSKA, musimy zorganizować większe spotkanko
makitoza
Fanka BB :)
Walczyłam z licznikiem udało się wkleić nowy. Stary pokazywał się jak miał ochotę. Ja na takie spotkanie musiałabym zwerbować trzylatki bo na dzidziusie moja córka ma uczulenie i robi "ati ati dzidziusiu". Dzisiaj udało się jej nie popychać małych dzieci tylko powiedzieć że nie wolno burzyć jej babek.
Na razie taki mały sukces naszego buntownika i rzadziciela acha i podzieliła się zabawkami. Cud. :
:
:
Na razie taki mały sukces naszego buntownika i rzadziciela acha i podzieliła się zabawkami. Cud. :
makitoza
Jak się wkleja zdjęcia???????
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Wszystkie zdjęcia ze spotkanka rewelacyjne! Super dziewczyny wyglądacie 
tam gdzie piszesz odpowiedz,poniżej masz opcje dodatkowe i musisz na to kliknąć i wybierasz fotke i gotowe
martaglo pisze:Jak się wkleja zdjęcia???????
tam gdzie piszesz odpowiedz,poniżej masz opcje dodatkowe i musisz na to kliknąć i wybierasz fotke i gotowe
mmm
widać ze spotkanko się udało, fajnie że się spotkałyście 
martaglo zobacz https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,1168.0.html tu fajnie jest opisane jak wklejać zdjęcia, zmniejszać można też w paint'ie - łatwo i szybko wchodzisz na obraz potem rozciągnij/pochyl i zapisujesz jako nowy plik; potem ja korzystam ze strony www.imageshack.us
Polska g o l a
martaglo zobacz https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,1168.0.html tu fajnie jest opisane jak wklejać zdjęcia, zmniejszać można też w paint'ie - łatwo i szybko wchodzisz na obraz potem rozciągnij/pochyl i zapisujesz jako nowy plik; potem ja korzystam ze strony www.imageshack.us
Polska g o l a
diablica2
mały wielki OLO :)
zdięcia z spotkanka rzeczywiście bombowe....
jak będzie jakieś większe spotkanie "Śląska" to powiedzcie wcześniej... nie obiecuję ale jak udało by mi się urlopik jakiś załatwić to bardzo chętnie poznałabym Was w realu ;D
jak będzie jakieś większe spotkanie "Śląska" to powiedzcie wcześniej... nie obiecuję ale jak udało by mi się urlopik jakiś załatwić to bardzo chętnie poznałabym Was w realu ;D
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
justyna
zdjęcia super !!! fajnie wyglądacie !!!! a dzieciaczki rozkoszne i te bose nózie
jednym słowem śliczne mamusie i śliczne dzidziusie !!
Iza nie chce mędzić ale w cieniu tez dzieci sie opalają ! moze rozejzyj sie za jakims kremikiem dla takich smyków !!
Liwia dzis była na randce !! ale zadowolona ze w koncu jakis rówieśnik
dobra oglądam dalej naszych ;D
Czarnulka Pysia pysiutka !!! a jak myslisz kiedy mozna takie chlapanko urządzic w baseniku bo ja troche mieszane uczucia mam a teraz szykuje sie fajowoa pogoda ale sama nie wiem a nasze panienki prawie w podobnym wieku
Iza nie chce mędzić ale w cieniu tez dzieci sie opalają ! moze rozejzyj sie za jakims kremikiem dla takich smyków !!
Liwia dzis była na randce !! ale zadowolona ze w koncu jakis rówieśnik
dobra oglądam dalej naszych ;D
Czarnulka Pysia pysiutka !!! a jak myslisz kiedy mozna takie chlapanko urządzic w baseniku bo ja troche mieszane uczucia mam a teraz szykuje sie fajowoa pogoda ale sama nie wiem a nasze panienki prawie w podobnym wieku
reklama
Podziel się: