reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
iza jeszcze nie mam zadnego kremu z filtrem ,bo ponoć takie kremy są dla dzieci które skończyły 6 miesiąc ::) więc właśnie zastanawiam się nad wyborem.A widziałaś moze w jakimś sklepie takie parasolki ? jak tak to po ile ?

beatko to pewnie juz jesteś w drodze do domku :D zapraszam na fasolkę ;D ;)

ja z lenką właśnie przyszłysmy ze spacerku :) fajnie jest :)

reklama
Witam,

Karolina, takie parasolki w marketach sa po 40 zl, na allegro kupowalam do Wloch i fajna, sporo tansza, bo w tedy znalazlam za 20 zl z przesylka.
A spacerki... Rafal to najchetniej sam by nie wychodzil, zawsze mnie probuje wyciagnac, jak juz bardzo nie moze to idzie sam...

Co do kremow, to sa od 3 miesiaca np. Johnsona, ale on nam jakos nie pasil - mialam filtr 40, bo szyzbo jakos sie "ulatnial" ::) Sonia przy nim sie opalala, czasem nawet zabardzo :mad:
Obecnie uzywam Nivea 30 - kiepsko sie rozprowadza, ale za to Sonia po calym dniu na sloncu nie wyglada jak maly indianin

Czarnulka gratulacje dla Wiktorii. Juz niedlugo bedziesz jak ja biegac, zamiast "klachac" ;)

Pozdrawiam,

Karolinna ja w sklepie jeszcze nie oglądałam parasolek, tylko tak jak Ty na allegro, może mąż jutro się rozejrzy po sklepach  :p i jeszcze za moskitierą. Ja smaruję Karolcie kremikiem Bambino, ma faktor 4 i pisze że jest od pierwszych chwil życia więc chyba dobrze robie ??? Zastanawiałam się tylko nad tym czy nie jest za słaby. Zawsze to troche zabezpieczy skórkę, a np. dziś Karolcia była w body i prawie przez cały spacerek słonko świeciło jej na nóżki i na rączki tylko główkę miała w cieniu. Mam nadzieje że nic jej nie będzie od tego słońca.

Witam,

Iza - slaby - moja siostra nim smarowala Amadusza - zasnal na spacerze i mial pozniej spiczone nozki - skora schodzila i do dzis ma slady :(
Jakkolwiek zawsze to jakas ochrona przed szkodliwymi promieniami, a to najwazniejsze.

Uciekam juz spac, jutro jedziemy do Krakowa, a dzis juz mi sie oczy zamykaja.

Pozdrawiam,

hej hej !!

zdjątka cudne a raczej dzieciaczki !!!

Wszystkiego najpiękniejszego dla Wikusi

Iza 4 factor to praktycznie nic na takie słońce MUSI byc wysoki !! Liwia ma 30 i przeważnie w cieniu jest czasem krótko na słoneczku !! A jak była malutka to w ogóle na słoneczko jej nie wystawiałam !! Poza tym nawet jak w cieniu to promienie docierają i tez musi byc krem z filrem My mamy parasolke do wózka ale jeden drucik mi sie oderwał i chyba bede musiała znów kupic nowa bo nie pojdzie tego za bardzo naprawić !!

My dzis do 10.30 na polku a potem dopiero o 15 bo żarówa jak nie wiem ! I od 15 siedziałysmy sobie na trawce i zeszło nam do 18 ;D

MMM żłobek tez ma plusy bo Grzes bedzie wśród dzieci itd

Iza Karolinna ciekawa jestem czy w koncu sie spotkacie bo zarąbiście sie umawiacie :laugh:

sandros faktycznie pamiętam ten krem na słońce sonii ;) co to się źle rozsmarowywał ;) miłej wycieczki! no i koniecznie zdjęcia!!!

justynka
justyna pisze:
Iza Karolinna ciekawa jestem czy w koncu sie spotkacie bo zarąbiście sie umawiacie :laugh:
:p ;) też jestem ciekawa ;)

iza to jak twój luby popatrzy za parasolkami to albo powiesz mi na spotkaniu albo tu napisz ;D sandros te co widziała w markecie to drogo :p na allegro są spox już za 22 zeta ::)

dobranoc!
tnk971lo.jpg

Kurcze przestraszyłyście mnie trochę ::) Dzięki dziewczyny za rady. Koniecznie musimy kupić ten parasol. Justyna ja też małej nie wystawiam na słońce ale czasem nie ma możliwości żeby na nią nie świeciło musiałabym ją chyba przykryć, teraz chyba będę tak robić, główki nigdy nie miała na słonku tylko nóżki i rączki, ale dziś krótki był na szczęście ten spacerek.

hej!
justyna pisze:
MMM żłobek tez ma plusy bo Grzes bedzie wśród dzieci itd  
dzisiaj nie mogłam spać przez ten żłobek, najpierw ja muszę oswoić się z tą myślą, jeszcze tam nawet nie byłam, bo Jarkowi się tak spodobał że postanowił od razu zaklepać miejsce, a zawsze można zrezygnować.

My używamy filtru 35 tego co Beata Lirene, jestem z niego zadowolona, ładnie się wchłania, łatwo rozsmarowywuje i ładnie delikatnie pachnie.

ja mam kremik z ziajki z filtrem 8.
a ten z lirene kremik to się kupuje w aptece?????????????????? jest jakaś seria dla dzieci? od jakiego wieku można go stosować?

reklama
budzik9sw.gif
wstawać śpiochy ;D

ja dziś dużo załatwiania mam ;) więc pochodzimy z Lenką po centrum :p :p :p jak ja tego nie lubię :p

moze dziś w centrum kupię jakiś krem z filtrem!

miłego dzionka!!!

Do góry