reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam,

Karolina - gratuluje kolejnego zabka u Leny.
A na zdjeciu fajnie wyglada, taka zadumana.

Iza, ja zawse jak sie wybiore na Zaleze po cos dla siebie, to zabieram mame - jeszcze mi sie nie zdazlo by mi czegos super nie znalazla, jak jade sama to kicha  ::) Tez musze sie zaopatrzyc w jakies letnie ciuchy... Chyba bede musiala sie wybrac

Baska nie przejmuj sie brzuchem, bedziesz miala mniejszy klopot po porodzie ;) A jak to juz Karolina napisala - wielkosc brzucha nie swiadczy o wielkosci dzieciaczka.

Kasia, takie okresy sa okropne, ale za to jak pozniej jest milo...

Wznawiam propozycje niedzielnego grila - 2 lipca na mojej dzialce...

A dzis sa Dni Tyskie. Koncerty, karuzele, baloniki, duzo ludzi, znajomych spotkalam, a Sonia nie chciala sie oderwac od karuzeli  ::) Majatku mnie pozbawila...

zdjcie114hl.jpg

zdjcie162yd.jpg

Pozdrawiam,

Sandros: ja się piszę bardzo chętniena grillika, bo Krzysiek ma wolne i będzie mnie mógł przywieźć i zabrac potem do domku. wreszcie Was poznam wszystkie. mam prośbe podaj mi jeszcze raz numer telefonu do tego kardiologa (jeśli masz oczywiście go na wierzchu), bo ja dzielnie sprzątałam przed chrzcinami i szlag trafił większość karteczek.
a gdzie masz działeczkę?????????

hehe Lenka zapatrzona w dal...czyli w fontannę którą jej dziadek zrobił :D :) dzieki za gratulacje ząbolka :)

kaśka76 coś w tym jest że po ślubie baaaardzo wiele się zmienia :p :p :p i to raczej nie na plus :p teraz jak ktoś się chajta to mam zamiar mówić żeby poważnie się zastanowili ;)

sandros sonia może i pozbawiła mamę fortuny, ale widać na zdjeciach że było warto ;D szkoda żenie ma dni katowic,a przynajmniej nie obiło mi się nic o uszy ::) co do działki to muszę spytać połówki.

My niedawno wróciliśmy od znajomych (mieszkają na Murckach), tzn w domu byliśmy o 22.40, pewnie będziecie w szoku ze tak późno  :p ale fajnie się u nich siedziało a mała była taka grzeczna ze szok  :o Mamy do nich bezpośredni autobus :)
Co do grilla to baaardzo chętnie - muszę pogadać tak jak Karolinna z połówką, ale jest jeden mały problem w zasadzie 2 problemy ;), po pierwsze nie wiem czy moja połówka ma wtedy wolne (grafika jeszcze nie ma :() a po drugie nie mamy autka a Tychów nie znamy, nie mam pojęcia jak byśmy tam trafili :( gdyby to było w Katowicach to co innego.
Karolina - zarąbiste to zdjęcie Lenki :) naprawdę super, przesłodka z niej panienka :) Zdjęcia Karolki w sukience wkleje dopiero jak kolega nam je prześle bo ja gapa wzięłam aparat z rozdładowanymi akumulatorkami :p i niestety padły :( chyba że jutro porobię jakieś bo pewnie ubiorę ją w nią do kościoła :)
Sandros - świetne fotki, a Sonia widać przeszczęśliwa :) A na szaberplac też musze z mamą jechać ;) bo z nią zawsze coś kupie tak jak Ty ze swoją :)
Kasia u nas też takie okresy się zdarzają, też wtedy myślę podobnie jak Ty, ale to na szczęście zawsze mija. Głowa do góry po burzy zawsze wychodzi słońce ;)
Diablica Olo fajny balonik dostał :) nie mogę się doczekać kiedy my kupimy Karolci jej pierwszy balonik :)

Witam,

Tak, Sonia byla zachwycona, a co ja sciagalam, to mina tak niezadowolona ::) Naszczzescie nie robila cyrkow - nie plakala.

Wszytkim moge przeslac mapki dojazdowe i poinformowac o dojazdach pociagowych lub autobusowych jesli nie da rady dojechac autem... Jednak samochodem bardziej polecam.

Kasia przejze moje papierki... i podam Ci ten numer, bo ostatnio mam taki balagan ::)

Pozdrawiam,

Witam,

Kasia, przejzalam swoje posty i mam - dr. Dukalska 2580 232, przychodnia jest na ulicy Kasprzaka naprzeciw kosciola.

Pozdrawiam,

reklama
OlaK - wiemy i niewiemy jak malutki się będzie nazywał :) Zastanawiamy się nad Kamilek albo Szymon. Ale jak wybierzemy któreś na pierwsze to na drugie dostanie to drugie czyli np. Kamil Szymon albo Szymon Kamil.

Wyrażcie swoje opinie jak bardziej wam się podoba???? Mój tata mówi Michał albo Jakub ale mnie nie podobają się takie imiona.

Diablica - ale malutki zadowolony z balona :)

Mam problem takie upały są a ja nie mam ciuchów :) i tak szczerze na targu nic nie można kupić a w sklepach z odzieżą ciążową ceny są kosmiczne :( jak tak dalej bedzie to niewiem w czym bede chodzić przydałaby mi sie jakaś sukienka ale za bardzo sie nie widzę w sukience albo jakieś rybaczki i bluzki na ramiączka a nic takiego nie widziałam :(

Do góry