reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
my na spacerek idziemy o 17.

Baska: mi się bardzo podoba Kamil i Michał. a Szymonów i Jakubów to w moim otoczeniu na pęczki.

reklama
Michał albo Kamil, te imiona nie są już tak oblegane. Natomiast są bardzo ładne. Upał siedzimy w domu iczekamy aż będzie chłodniej. Dzisiaj rano byliśmy na zakupach w Diversie zaszalałam kupiłam 4 bluzki. Potem bankomat zjadł nam kartę. A wcześniej byłam z psem u weterynarza bo miał klescza. Kupiłam mu srodek na kleszcze coś do smarowania chorej łapy i 50 zł poszło w dal. Małej kupiłam w Reserved koszulkę za 9,50. Fajnie że zaczynają się już przeceny.

Witam,

Zamotana77 witaj. Pierwszy synek... Drugi w drodze?

My korzystamy z pogody i caly dzien na dzialce spedzilismy. Sonia pluskala sie w baseniku, przyjechala rodzinka, robili grila, bylo milo.
Po dzilce Sonia zalapala sie znow na karuzele... Dni Tyskie trwaja do dzis, ale tym razem szarpnela taty kieszenia ;D

Baska, mnie chyba Szymon bardziej pasuje... Kamilow znam dwoch i nie przepadam za nimi, a Szymona tylko jednego - ma 4 lata i bardzo fajny chlopczyk, super zabawia mi Sonie ;)

Martaglo - u nas wyrywanie kleszczy na porzadku dzinnym. Mamy dwa pieski i tak raz na tydzien kleszcz sie znajdzie. U nas naszczescie Rafal ma wprawe w wyrywananiu. Na przyszly rok jednak kupimy obroze, teraz troche sie balam ze wzgledu na Sonie, w koncu to trujace obroze...

Pozdrawiam,

Dla pieska na kleszcze to był płyn który się wchłania po 24 godzinach. Obroża też odpada bo córka by ją za nią ciągnęła. Kleszcze kiedyś wyciągałam ale ten był ogromny i nie chciał wyjść a weterynarz Panią mamy 2 minuty od domu. I ta brzydka łapa skłoniła nas do wizyty. Muszę ją smarować bo jak będzie ropiejąca to oeracja i gips. Gips u psa ja sobie tego nie wyobrażam bo na łokciu.

Mała wykąpana jescze spacer z pieskiem, kolacja i spanie.
Bedzie trochę czasu.
Jutro do banku do rehabillitantki, żeby zobaczyła nóżki i do pracy.

Pozdrowienia dla wszystkich mam i dzieciaczków.

P>S ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Czy któraś z was może polecić Ośrodek Jazdy Konnej w którym odbywa się prawdziwa HIPOTERAPIA a nie przejażdżki konne. Szukam do września także mam dużo czasu.

Ale na dworze upał ufff że spacerować wogóle się nie da. Teraz mają być jeszcze większe upały chyba się rozpłynę wtedy :) Jak jest zimno to zimno a jak już zrobi się ciepło to tak że nie ma człowiek czym oddychać a przecież wystarczyłoby niecałe 25 stopni.

Kaśka76- martaglo - dzięki za rade mnie też się podoba bardziej chyba też Kamil niż Szymon chyba że wymyślimy jeszcze coś innego.

Witam dziewczyny :)

Wpadłam sie tylko przywitać :) Jest mi taaak gorąco,że nawt nie mam siły siedzieć przy kompie :( Dzisiaj to się chyba roztopie :( A w dodatku nadal siedzimy same,bo mąż z jednej pracy pojechał do drugiej i teraz siedzi w Gdyni :) (Jak ja mu zazdroszcze że jest nad morzem) Ja bym dała teraz chyyba fortune by leżeć na plaży ;)

Dozobaczenia!

hej :)

my już z moim lubym i jednocześnie ukochanym po rocznicy ;D było super ;D Lenka nam towarzyszyła w restauracji a otem na zakupach ;) (zakupy z okazji rocznicy oczywiście ;) )

pozdrawiam!

Hej!
Karolinna najlepsze życzonka z okazji ROCZNICY ŚLUBU!!!
Czarnulka
też bym chciała być nad morzem, a moja siostra właśnie jest z rodzinką, jeszcze tydzień tam będą i cały czas mają super pogodę, wczoraj pływali na pontonie :) Super się mają no nie? Są w Łebie :)
Coś ostatnio strasznie tu pusto,  chyba przez ten upał wszystkie kleją się do klawiatur i sobie odpuściły ;)

Dziękuję za gratulacje!  :)

Karolinna- wszystkiegi naj,naj, naj z okazji rocznicy.
By każdy nastepny rok był lepszy od poprzedniego!

Ziajką smarujemy, ale i tak nie wystawiamy się na słońce. Jak na razie jest OK ;D

OlaK- ja to Ci chyba tylko namieszam, bo uwielbiam imię Szymon ;D
Niezależnie ilu chłopców z takim imieniem chodzi po świecie. :laugh:

Zamotana77- ja mam dziesięcioletnią córcie :D, a druga ma prawie cztery miesiące

Czarnulka i Baska- nasze "brzuchatki"- trzymajcie się dzielnie w te upały

Martaglo- Moja Daria jeździ w stadninie koni w Jamnej (to dzielnica Mikołowa),
ale nie wiem jak wygląda u nich hipoterapia. Jeśli to dla Ciebie nie jest za daleko,to mogę zapytać.

Iza- jak Karolinka była taka grzeczna, to się nie dziwię, że tak późno wróciliście ;)

Sandros- co do działki, to chętnie, tylko gdzie to jest. Trochę znam te rejony, bo pracuję na Podlesiu :)
i częst sobie przez Wilkowyje skracam drogę na Tychy

reklama
Do góry