reklama
makitoza
Fanka BB :)
Michał albo Kamil, te imiona nie są już tak oblegane. Natomiast są bardzo ładne. Upał siedzimy w domu iczekamy aż będzie chłodniej. Dzisiaj rano byliśmy na zakupach w Diversie zaszalałam kupiłam 4 bluzki. Potem bankomat zjadł nam kartę. A wcześniej byłam z psem u weterynarza bo miał klescza. Kupiłam mu srodek na kleszcze coś do smarowania chorej łapy i 50 zł poszło w dal. Małej kupiłam w Reserved koszulkę za 9,50. Fajnie że zaczynają się już przeceny.
Witam,
Zamotana77 witaj. Pierwszy synek... Drugi w drodze?
My korzystamy z pogody i caly dzien na dzialce spedzilismy. Sonia pluskala sie w baseniku, przyjechala rodzinka, robili grila, bylo milo.
Po dzilce Sonia zalapala sie znow na karuzele... Dni Tyskie trwaja do dzis, ale tym razem szarpnela taty kieszenia ;D
Baska, mnie chyba Szymon bardziej pasuje... Kamilow znam dwoch i nie przepadam za nimi, a Szymona tylko jednego - ma 4 lata i bardzo fajny chlopczyk, super zabawia mi Sonie
Martaglo - u nas wyrywanie kleszczy na porzadku dzinnym. Mamy dwa pieski i tak raz na tydzien kleszcz sie znajdzie. U nas naszczescie Rafal ma wprawe w wyrywananiu. Na przyszly rok jednak kupimy obroze, teraz troche sie balam ze wzgledu na Sonie, w koncu to trujace obroze...
Pozdrawiam,
Zamotana77 witaj. Pierwszy synek... Drugi w drodze?
My korzystamy z pogody i caly dzien na dzialce spedzilismy. Sonia pluskala sie w baseniku, przyjechala rodzinka, robili grila, bylo milo.
Po dzilce Sonia zalapala sie znow na karuzele... Dni Tyskie trwaja do dzis, ale tym razem szarpnela taty kieszenia ;D
Baska, mnie chyba Szymon bardziej pasuje... Kamilow znam dwoch i nie przepadam za nimi, a Szymona tylko jednego - ma 4 lata i bardzo fajny chlopczyk, super zabawia mi Sonie
Martaglo - u nas wyrywanie kleszczy na porzadku dzinnym. Mamy dwa pieski i tak raz na tydzien kleszcz sie znajdzie. U nas naszczescie Rafal ma wprawe w wyrywananiu. Na przyszly rok jednak kupimy obroze, teraz troche sie balam ze wzgledu na Sonie, w koncu to trujace obroze...
Pozdrawiam,
makitoza
Fanka BB :)
Dla pieska na kleszcze to był płyn który się wchłania po 24 godzinach. Obroża też odpada bo córka by ją za nią ciągnęła. Kleszcze kiedyś wyciągałam ale ten był ogromny i nie chciał wyjść a weterynarz Panią mamy 2 minuty od domu. I ta brzydka łapa skłoniła nas do wizyty. Muszę ją smarować bo jak będzie ropiejąca to oeracja i gips. Gips u psa ja sobie tego nie wyobrażam bo na łokciu.
Mała wykąpana jescze spacer z pieskiem, kolacja i spanie.
Bedzie trochę czasu.
Jutro do banku do rehabillitantki, żeby zobaczyła nóżki i do pracy.
Pozdrowienia dla wszystkich mam i dzieciaczków.
P>S ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Czy któraś z was może polecić Ośrodek Jazdy Konnej w którym odbywa się prawdziwa HIPOTERAPIA a nie przejażdżki konne. Szukam do września także mam dużo czasu.
Mała wykąpana jescze spacer z pieskiem, kolacja i spanie.
Bedzie trochę czasu.
Jutro do banku do rehabillitantki, żeby zobaczyła nóżki i do pracy.
Pozdrowienia dla wszystkich mam i dzieciaczków.
P>S ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Czy któraś z was może polecić Ośrodek Jazdy Konnej w którym odbywa się prawdziwa HIPOTERAPIA a nie przejażdżki konne. Szukam do września także mam dużo czasu.
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Ale na dworze upał ufff że spacerować wogóle się nie da. Teraz mają być jeszcze większe upały chyba się rozpłynę wtedy
Jak jest zimno to zimno a jak już zrobi się ciepło to tak że nie ma człowiek czym oddychać a przecież wystarczyłoby niecałe 25 stopni.
Kaśka76- martaglo - dzięki za rade mnie też się podoba bardziej chyba też Kamil niż Szymon chyba że wymyślimy jeszcze coś innego.
Kaśka76- martaglo - dzięki za rade mnie też się podoba bardziej chyba też Kamil niż Szymon chyba że wymyślimy jeszcze coś innego.
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Witam dziewczyny 
Wpadłam sie tylko przywitać
Jest mi taaak gorąco,że nawt nie mam siły siedzieć przy kompie
Dzisiaj to się chyba roztopie
A w dodatku nadal siedzimy same,bo mąż z jednej pracy pojechał do drugiej i teraz siedzi w Gdyni
(Jak ja mu zazdroszcze że jest nad morzem) Ja bym dała teraz chyyba fortune by leżeć na plaży
Dozobaczenia!
Wpadłam sie tylko przywitać
Dozobaczenia!
Hej!
Karolinna najlepsze życzonka z okazji ROCZNICY ŚLUBU!!!
Czarnulka też bym chciała być nad morzem, a moja siostra właśnie jest z rodzinką, jeszcze tydzień tam będą i cały czas mają super pogodę, wczoraj pływali na pontonie
Super się mają no nie? Są w Łebie 
Coś ostatnio strasznie tu pusto, chyba przez ten upał wszystkie kleją się do klawiatur i sobie odpuściły
Karolinna najlepsze życzonka z okazji ROCZNICY ŚLUBU!!!
Czarnulka też bym chciała być nad morzem, a moja siostra właśnie jest z rodzinką, jeszcze tydzień tam będą i cały czas mają super pogodę, wczoraj pływali na pontonie
Coś ostatnio strasznie tu pusto, chyba przez ten upał wszystkie kleją się do klawiatur i sobie odpuściły
Dziękuję za gratulacje! 
Karolinna- wszystkiegi naj,naj, naj z okazji rocznicy.
By każdy nastepny rok był lepszy od poprzedniego!
Ziajką smarujemy, ale i tak nie wystawiamy się na słońce. Jak na razie jest OK ;D
OlaK- ja to Ci chyba tylko namieszam, bo uwielbiam imię Szymon ;D
Niezależnie ilu chłopców z takim imieniem chodzi po świecie. :laugh:
Zamotana77- ja mam dziesięcioletnią córcie
, a druga ma prawie cztery miesiące
Czarnulka i Baska- nasze "brzuchatki"- trzymajcie się dzielnie w te upały
Martaglo- Moja Daria jeździ w stadninie koni w Jamnej (to dzielnica Mikołowa),
ale nie wiem jak wygląda u nich hipoterapia. Jeśli to dla Ciebie nie jest za daleko,to mogę zapytać.
Iza- jak Karolinka była taka grzeczna, to się nie dziwię, że tak późno wróciliście
Sandros- co do działki, to chętnie, tylko gdzie to jest. Trochę znam te rejony, bo pracuję na Podlesiu
i częst sobie przez Wilkowyje skracam drogę na Tychy
Karolinna- wszystkiegi naj,naj, naj z okazji rocznicy.
By każdy nastepny rok był lepszy od poprzedniego!
Ziajką smarujemy, ale i tak nie wystawiamy się na słońce. Jak na razie jest OK ;D
OlaK- ja to Ci chyba tylko namieszam, bo uwielbiam imię Szymon ;D
Niezależnie ilu chłopców z takim imieniem chodzi po świecie. :laugh:
Zamotana77- ja mam dziesięcioletnią córcie
Czarnulka i Baska- nasze "brzuchatki"- trzymajcie się dzielnie w te upały
Martaglo- Moja Daria jeździ w stadninie koni w Jamnej (to dzielnica Mikołowa),
ale nie wiem jak wygląda u nich hipoterapia. Jeśli to dla Ciebie nie jest za daleko,to mogę zapytać.
Iza- jak Karolinka była taka grzeczna, to się nie dziwię, że tak późno wróciliście
Sandros- co do działki, to chętnie, tylko gdzie to jest. Trochę znam te rejony, bo pracuję na Podlesiu
i częst sobie przez Wilkowyje skracam drogę na Tychy
reklama
Podziel się: