reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Karolinna- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!! Aby kolejne było jeszcze lepsze 
Iza - śliczną sukienkę ma Karolinna do twarzy jej w różowym kolorze
Gorąco strasznie, że człowiekowi nic się nie chce robić. Dziś mężuś umył balkonowe okno bo ja bym nie dała rady.
Strasznie cicho na forum wszystkie chuba się chłodzą
Też chciałabym być nad morzem ale w tym roku z wczasów nici za dużo mamy wydatków i niestety nie stać nas żeby gdzieś na kilka dni wypaść
Iza - śliczną sukienkę ma Karolinna do twarzy jej w różowym kolorze
Gorąco strasznie, że człowiekowi nic się nie chce robić. Dziś mężuś umył balkonowe okno bo ja bym nie dała rady.
Strasznie cicho na forum wszystkie chuba się chłodzą
Też chciałabym być nad morzem ale w tym roku z wczasów nici za dużo mamy wydatków i niestety nie stać nas żeby gdzieś na kilka dni wypaść
Karolinko z okazji wczorajszej rocznicy
My też byliśmy wczoraj na działce u dziadków i również milutko było.
A przed, byliśmy na zlocie samochodów tuningowanych i amerykańskich ale furasie były
No a na działce nasza gwiazda zaczęła fajnie kuperek do raczkowania podnosić ;D ;D Wkleje zaraz jakieś foto tylko pozmniejszam.
Abyście dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce,
Zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.
Niechaj los Wam sprzyja, niosąc powodzenie.
Zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.
Niechaj los Wam sprzyja, niosąc powodzenie.
My też byliśmy wczoraj na działce u dziadków i również milutko było.
A przed, byliśmy na zlocie samochodów tuningowanych i amerykańskich ale furasie były
No a na działce nasza gwiazda zaczęła fajnie kuperek do raczkowania podnosić ;D ;D Wkleje zaraz jakieś foto tylko pozmniejszam.
nie dziękuję za życzonka 
dziś omało nie padłam na zawał
musiałam iść na ligotę pozałatwiać kilka spraw i wracałam i szłam tam piechtę,normalnie nigdy w życiu przy takim upale 
i w ogóle mała napędziła mi niezłego stracha,zakrztusiła się okropnie jabłkiem :-[ myślałam że padnę jak ją obracałam na wszystkie strony i klepałam po plecach :-[
dzieki Bogu wszystko w porządku się skonczyło.
mokkate gratulacje dla darii za takie fajne świadectwo
sandros nie będzie nas na grillu,wyskoczyło nam coś w sobotę
baska w moim otoczeniu to michałów na pęczki,szymon jest nawet fajne
tak jak kamil
frezja no i gdzie te fotki ???
iza fajne fotki! Lena ma taką samą sukienusię jak karolka tylko o kolorze niebieskim
z torebeczką
my po obiadku
dziś omało nie padłam na zawał
i w ogóle mała napędziła mi niezłego stracha,zakrztusiła się okropnie jabłkiem :-[ myślałam że padnę jak ją obracałam na wszystkie strony i klepałam po plecach :-[
mokkate gratulacje dla darii za takie fajne świadectwo
sandros nie będzie nas na grillu,wyskoczyło nam coś w sobotę
baska w moim otoczeniu to michałów na pęczki,szymon jest nawet fajne
frezja no i gdzie te fotki ???
iza fajne fotki! Lena ma taką samą sukienusię jak karolka tylko o kolorze niebieskim
my po obiadku
Mokkate, to baska wybiera imię dla synka, bo mój już posiada daaawno. hihihi. Ale masz rację, Szymon - ładnie brzmi.
Karolinko, gratuluję z okazji rocznicy. Która to już? A z tym jabłkiem to musiałaś sie wystraszyć, a Lena na pewno też. A jak dajesz jabłko? tak kawałek do gryzienia, czy starte?
Iza, urocza ta Twoja córcia. A pamiętam jak była taka maleńka, kilkudniowa. Jak pięknie rośnie!!
upał jest tak okrutny, że nie wychodzę na spacer! Poumieram sobie w domu przy wentylatorze
Karolinko, gratuluję z okazji rocznicy. Która to już? A z tym jabłkiem to musiałaś sie wystraszyć, a Lena na pewno też. A jak dajesz jabłko? tak kawałek do gryzienia, czy starte?
Iza, urocza ta Twoja córcia. A pamiętam jak była taka maleńka, kilkudniowa. Jak pięknie rośnie!!
upał jest tak okrutny, że nie wychodzę na spacer! Poumieram sobie w domu przy wentylatorze

Co się tak gotujesz Karolcia ?? ;D ;D
W taki upał się wybrałaś :
ja jeszcze dziś nie wyszłam nigdzie,Nati zasnęła to jak wstanie to myślę że już będzie lepiej i wyjdziemy.
Ale musiałaś się przestraszyć przez to zaksztuszenie, dobrze że tak się to skończyło :
Tu kilka fotek z tego zlotu
A to już na działce
Pierwsze podejście...
Radość z postępu...
....i jeszcze jedno....
No myślę że zaspokoiłam twoją ciekawość :laugh: ;D
W taki upał się wybrałaś :
Ale musiałaś się przestraszyć przez to zaksztuszenie, dobrze że tak się to skończyło :
Tu kilka fotek z tego zlotu

A to już na działce

Pierwsze podejście...

Radość z postępu...

....i jeszcze jedno....

No myślę że zaspokoiłam twoją ciekawość :laugh: ;D
makitoza
Fanka BB :)
Mokkateinteresuje mnie hipoterapia na całym Śląsku także Mikołów też. Gdybyś mogła podpytaj się zajęcia dla dzieci z zespołem Downa, po mózgowym porażeniu dziecięcym czyli ogólnie niepełnosprawnych. Jak wyglądają takie zajęcia czy mają swoją stronę adres email.
reklama
Witam,
Frezja gdzie takie bryki byly? Super. Mam wrazenie, ze cos mnie ominelo :
Karolina - imprezke na dzialce planuje w niedziele, w sobote mam egzamin... Bede miala co swietowac ;D Licze na Was.
Mokkate moja dzialke jest wlasnie na Wilkowyjach, bardzo niedaleko wyzadu na Podlesie, dzis zajme sie tworzeniem mapki, bede przesylac do chetnych.
Baska niezle, gdzie takiego chlopa dorwalas, ze myje Ci okno? Podziwiam, jak ja prosze o umycie okna, to nagle grafik mu sie zminil i musi do pracy jechac
My juz po spacerku, orzezwiajacej kapielce, teraz Sonia popija sobie mleczko, a ja mam chwilke dla Was. Ja juz sie chyba przyzwyczailam do tych upalow, bedzie mi zal jak sie skoncza, bo jest fajnie, na dworze siedzimy caly dzien, Sonia sie swietnie bawi na dzialce, ze moge nawet w ciagu dnia odpoczac, piesek mi sie cieszy, bo w domu sie nie kisi... dla mnie super... ale nie ukrywam, ze pare stopni mniej nie zmienilo by mojego dobrego humoru
Pozdrawiam,
Frezja gdzie takie bryki byly? Super. Mam wrazenie, ze cos mnie ominelo :
Karolina - imprezke na dzialce planuje w niedziele, w sobote mam egzamin... Bede miala co swietowac ;D Licze na Was.
Mokkate moja dzialke jest wlasnie na Wilkowyjach, bardzo niedaleko wyzadu na Podlesie, dzis zajme sie tworzeniem mapki, bede przesylac do chetnych.
Baska niezle, gdzie takiego chlopa dorwalas, ze myje Ci okno? Podziwiam, jak ja prosze o umycie okna, to nagle grafik mu sie zminil i musi do pracy jechac
My juz po spacerku, orzezwiajacej kapielce, teraz Sonia popija sobie mleczko, a ja mam chwilke dla Was. Ja juz sie chyba przyzwyczailam do tych upalow, bedzie mi zal jak sie skoncza, bo jest fajnie, na dworze siedzimy caly dzien, Sonia sie swietnie bawi na dzialce, ze moge nawet w ciagu dnia odpoczac, piesek mi sie cieszy, bo w domu sie nie kisi... dla mnie super... ale nie ukrywam, ze pare stopni mniej nie zmienilo by mojego dobrego humoru
Pozdrawiam,
Podziel się: