• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam, dziś to ja Was budzę!!! ;D

Iza- nie widziałąm Cię w kościele :(
A Martynka jak zwykle przespała całą mszę. ;D

Moje starsze dziecie idzie dziś na basen,
bo między blokami ten upał jest nie do wytrzymania!
Nie wiem, czy do niej nie dołączę :D

Pozdrawiam!!!

reklama
witam :)

mokkate wczoraj przechodziłam koło basenu,alemnie tam ciągłą... wskoczyć nawet w ciuchach ;)

mmm no nic się nie chwaliłaś a tu włosy skrócone i zafarbowane :D bardzo ładnie ci tak :D

sandros jeszcze nie wiem czy przyjedziemy alemapkę chętnie zobaczę :) wklejasz ją na bb czy na maila wysyłasz ?

miłego ,upalnegoi,skwarnego dnia :D

czarnulka nie zazdroszczę ci ;) się namęczysz ::)

mokkate no pewnie bym mogła ale bym się wstydziła wyjsć w kostiumie :P poza tym tam jest pewnie chlorowana woda ? ::)

kupiłam sobie w silesii nowe klapeczki -japonki...wczoraj po prostu poobdzierały mnie niesamowicie :P :P :P dziś jestem poobklejana plastrami i jak mała sie obudzi to czmychamy na małe zakupy i spacerek przed-upalny ;D

no i kupiłam sobie (mąż mi pozwolił ;D ) kloczyki,takie długie śliczne... mój kolejny bzik zaraz obok torebek ;D

no i zamówiona parasokla do wózka jeszcze nie przyszła ::)

popijam sobie właśnie wodę z soczkiem malinowym i kostkami lodu 8) :)

Czarnulka- jak jej ładnie w kapeluszu!!!! :)

Karolina- ja tez zamówiłam parasolkę i tez jej jeszcze nie ma.
Aż w koncu upały się skończą i nie będzie potrzebna ;) ;D

mokkate pisze:
Karolina- ja tez zamówiłam parasolkę i tez jej jeszcze nie ma.
Aż w koncu upały się skończą i nie będzie potrzebna ;) ;D
hehe ,będzie jak się zacznie jesień i deszcze ;D zamówilaś tam gdzie ja ? po te 22 zeta? ja to płaciłam przez pocztę i pewnie zanim przelali tą kasę to minęło kilka dni :P ;) o ale ja już czekam tydzień :P

czarnulka widzę że wiki trztyma się już pewnie na nóżkach :)

reklama
Wrocilam z weekendu w gorach - Karol bardzo polubil tamtejszy klimacik - byl bardzo grzeczniutki  ;D ;D ;D

A czy ja dobrze czytam ze spotkanko jakies w Tychach sie szykuje - bardzo chetnie bym sie dolaczyla z Lolem jak mozemy  ??? ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry