reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam, dziś to ja Was budzę!!! ;D

Iza- nie widziałąm Cię w kościele :(
A Martynka jak zwykle przespała całą mszę. ;D

Moje starsze dziecie idzie dziś na basen,
bo między blokami ten upał jest nie do wytrzymania!
Nie wiem, czy do niej nie dołączę :D

Pozdrawiam!!!

reklama
witam :)

mokkate wczoraj przechodziłam koło basenu,alemnie tam ciągłą... wskoczyć nawet w ciuchach ;)

mmm no nic się nie chwaliłaś a tu włosy skrócone i zafarbowane :D bardzo ładnie ci tak :D

sandros jeszcze nie wiem czy przyjedziemy alemapkę chętnie zobaczę :) wklejasz ją na bb czy na maila wysyłasz ?

miłego ,upalnegoi,skwarnego dnia :D

czarnulka nie zazdroszczę ci ;) się namęczysz ::)

mokkate no pewnie bym mogła ale bym się wstydziła wyjsć w kostiumie :p poza tym tam jest pewnie chlorowana woda ? ::)

kupiłam sobie w silesii nowe klapeczki -japonki...wczoraj po prostu poobdzierały mnie niesamowicie :p :p :p dziś jestem poobklejana plastrami i jak mała sie obudzi to czmychamy na małe zakupy i spacerek przed-upalny ;D

no i kupiłam sobie (mąż mi pozwolił ;D ) kloczyki,takie długie śliczne... mój kolejny bzik zaraz obok torebek ;D

no i zamówiona parasokla do wózka jeszcze nie przyszła ::)

popijam sobie właśnie wodę z soczkiem malinowym i kostkami lodu 8) :)

Czarnulka- jak jej ładnie w kapeluszu!!!! :)

Karolina- ja tez zamówiłam parasolkę i tez jej jeszcze nie ma.
Aż w koncu upały się skończą i nie będzie potrzebna ;) ;D

mokkate pisze:
Karolina- ja tez zamówiłam parasolkę i tez jej jeszcze nie ma.
Aż w koncu upały się skończą i nie będzie potrzebna ;) ;D
hehe ,będzie jak się zacznie jesień i deszcze ;D zamówilaś tam gdzie ja ? po te 22 zeta? ja to płaciłam przez pocztę i pewnie zanim przelali tą kasę to minęło kilka dni :p ;) o ale ja już czekam tydzień :p

czarnulka widzę że wiki trztyma się już pewnie na nóżkach :)

reklama
Wrocilam z weekendu w gorach - Karol bardzo polubil tamtejszy klimacik - byl bardzo grzeczniutki  ;D ;D ;D

A czy ja dobrze czytam ze spotkanko jakies w Tychach sie szykuje - bardzo chetnie bym sie dolaczyla z Lolem jak mozemy  ??? ;)

Do góry