reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna ja też miałam zamówić, ale w końcu chyba nie zamówimy, może za rok do spacerówki, teraz gondolka wystarczy a jak świeci jej na nóżki to zakrywam pieluszką i jest ok.
Mokkate - my weszliśmy do kościoła dość późno, a Wy staliście bardziej z przodu i trudno żebyście nas widzieli. Siedzieliśmy po drugiej stronie obok konfesjonału więc też nie było nas widać :p
Sandros - my niestety nie przyjedziemy bo mój mężuś pracuje cały dzień :( szkoda.
Izka - pozazdrościć takiego weekendu :) chętnie bym pobrodziła w górskim strumyku :)
Czarnulka - Wiki jak zwykle słodka :)

A mnie przez to chłodzenie się (woda z lodówki itp) boli gardziołko i jakiś kaszelek się przypałętał, mam nadzieje że nie rozwinie się z tego coś więcej :(
Wczoraj mama uświadomiła mnie że moje maleństwo jeszcze nie spieje się na głos :(, te odgłosy to tylko zachwyty radości ::) :p nie mogę się doczekać jej pierwszego głośnego śmiechu, Martynka od Mokkate już pewnie hihra sie na całego ;D

reklama
mała już po obiadku :) mam nadzieję że zaraz zaśnie ::) :)

mokkate jak przyszłam to miałam w skrzynce awizo ;D 50% szansy że to parasolka ;D po południu sprawdzę :)

iza najważniejsze że w twoim mleczku są przeciwciała i choćby nawet to karolka pewnie i tak nic nie złapie ;)

izka-mummy
jak masz jakieś fotki to wklej :)

na dworze już upał ::)

lasencje, ściągnijcie sobie książkę kucharską dla niemowląt!
pod tym przyciskiem jest link gdzie można ściagnąć tę ksiażkę ::) tylko przez 1 tydzień ! ja już ściągnęłam sobie :) znalazłąm to na innym wątku :) warto mieć :)

Karolina- trzymam kciuki, zeby to była parasolka ;D

Iza- moja Martynka jeszcze się na głos nie śmieje. Raczej są to próby... :D
Ale fajnei sie tego słucha...

Izka- gdzieś wysoko w górach bawiliście z Karolkiem?

niestety foteczek brak, porobilam tylko pare w chatce podczas kapieli, bo jak poszlismy na spacerek to aparacik zostal w domku  ::)
No i taty nie bylo z nami wiec nie bardzo komu bylo robic fotki

mokkate, niestety nie, do wysokich gor to troche brakowalo - hihi, bylismy w Wegielskiej Gorce (dokladniej to w Ciscu), tam moja Sis ma weekendowke wiec jest gdzie wyskoczyc od czasu do czasu, byl to pierwszy wyjazd Lola i powiem ze zaliczony na 5+ pok koniec lipca jedziemy nad morze - oj to si ebedzie dzialo, tym razem tato jedzie z nami ;D ;D ;D

Ale upał uff ... a ja wzięłam się za robienie gołąbków wyszło mi 21 szt. przynajmniej mam obiad do piątku jak nie do soboty  :) Widzę ze pusto na forum wszystkie się chlodzą jak ja bym wyjechała nad morze i siedziała pod parasolką z nogami w morzu  :) Malutki caly czas fika w moim brzuszku już coraz bardziej częściej i mocniej  :)

Karolinna- no niestety nie kupilismy żadnej bluzki bo jak coś już znalazł bo miała defekt  :( a juz prawie byłam zadowolona bo mi się też podobały ale nic z tego była wyprzedaż w Addidasie i nike i oczywiście pojedyńcze sztuki zostały także wróciliśmy z pustymi torbami

Sandros- mój mąż też się uczy i ma już dość w sobotę ma ostatni egzamin. Na szczęście dobrze mu idzie wszystko pozaliczał  :)

Czarnulka- pięknie Wikusia wygląda w kapelusiku a z tym telefonem cudnie  :) Ciekawe co tam mówila do tatusia  :)  Ile przytyłaś juz???? Bo ja narazie 10kg

mokkate - a dlaczego za mala ??? chodzi o podroz ??? Lolo bedzie mial skonczone 5 m-cy wiec bedzie juz DUZY CHLOPAK z niego  ;D ;D ;D

my wybieramy sie pociagiem wiec nie powinno byc zle, choc ostatnio zastanawiamy sie czy nie jechac autem na noc, byloby chlodniej no i w kazdej chwili mozna zrobic przerwe, a poza tym to niech sie cholpak przyzwyczaja, z zycia trzeba korzystac ile sie da  ;D

mokkate pisze:
Izka- jedziesz z maluchem nad morze?
A ja się zastanawiam, czy Martynka nie za mała ;D.

Ja z Wiki pierwszy raz pojechałam nad morze jak miała 3 tygodnie :D

baska pisze:
Czarnulka- pięknie Wikusia wygląda w kapelusiku a z tym telefonem cudnie :) Ciekawe co tam mówila do tatusia :) Ile przytyłaś juz???? Bo ja narazie 10kg

A ja przytyłam nie całe 5 kg :) Ale dzidzia zabiera sobie ze mnie tłuszczyk bo ma z czego ;) z Wiki przytyłam 30 kg :( A teraz napewno tyle mi nie przybędzie ;D

reklama
mokkate to jednak nie parasolka :p ;) dostałam w końcu prezenty za kody w nestle ;D

izka-mummy fajne zdjęcie w suwaczku :)

baska mniam,mniam gołąbki :) mam ochotę :D ;)

dziś na obiad zrobiłam ogórkową :) przynajmniej coś na lekko w taki upał :)

Do góry