Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ps.trzeba się najpierw zarejestrować i odebrac maila z potwierdzenie. To potrwa tylko chwilkę! A jeśli macie więcej niż jedna poczte ( konto) albo np. konto męża czy rodzinki to możecie z niego też zagłosować! Będę wdzięczna za każdy głosik!!!!!!!!
Karolinna- ja wiem, że czarnulka też spodziewa się dzidziusia ale drugiego a ja miałam na myśli siebie jako niedoświadczoną jeszcze mamusię bo spodziewam się pierwszego dziecka
Nareszcie dzisiaj jest chłodniej byłam na spacerku z mężusiem i dobrze mi ten spacerek zrobił. Teraz mąż uczy się do egzaminu a ja siedze i buszuje po necie.
mmm może mojego foto nie widzisz, bo było za duże? ponad 36 kb. Nie wiem, jak inne dziewczyny. Za duża kompresja. Dor1976 witam u śląskich mam. Nalot na zoo już by i to jako niedawno. Pewnie jeszcze kiedy się przytrafi Basia ja używałam na pocztku wkładek z Belli i nawet nie narzekałam, ale ekonomia to żadna. Lało mi się z biustu ...jak z kranu. Jak tylko były pełne. Kupiłam więc wielorazowe z Aventu i wprawdzie dość drogie, ale się po dwóch miesiącach zwróciły. Prałam i ubierałam na okrągło. Minus taki, że dość grubie i widać brzegi przy obcisłych ubraniach.