reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Olak - super fotelik :) a Kordianek jaki już duży :)

Anian - ja muszę tą sprawę z wypłatą wyjaśnić bo mi się coś nie podoba. Z przepracowanych dni to ta różnica byłaby za duża.

Coś cichutko jest na forum czyżby wszystkie opadły z sił :) Troszkę się nudzę bo jestem sama w domu mąż poszedł na drugą zmianę do pracy :( Strasznie nic mi się nie chce robić. Pojechałabym nad wodę i moczylabym sobie nóżki siedząc w cieniu :)

mam dość dzisiejszego upału.

dziękujemy za trzymanie kciuków. na razie nie myslę o sierpniu

buziaki ogromne dla Martynki.

baska mi chodziło o dni rob0ocze w danym miesiącu, a nie o przpracowane. Ale wątpliwośco rozwiejesz, jak pójdziesaz do pracy i to wyjaśnisz :)

kaśka76 pisze:
dziękujemy za trzymanie kciuków. na razie nie myslę o sierpniu

Kasiu i i tak trzymać :)

dziękujemy za gratulacje za nocnikowanie :) i za obiecanie trzymania kciuków :)

sandros pisze:
MMM gratuluje sukcesow nocnikowych. Mam nadzieje, ze dalej pojdzie rownie dobrze. U nas najprosciej dostrzegalam kiedy chce kupke, ale z dziecmi jest roznie.

ja też wiem kiedy kupę robi, ale jak go sadzam na nocnik dekoncentruje się ::)
A kiedy wylatujecie??

olak fajny fotelik, a Kordian śliczny chłopak :) no i super że już raczkuje :D

iza1 Karolinka świetnie sobie już radzi :)

mokkate gratulacje dla Martynki z okazji 4 miesiąca życia, ale ten czas leci ::)

anian pisze:
mmmm z rozpędu wpisałam już 4xm (nie zmienię, bo do piątku już niedługo)

:D :D :D

kaśka życzę Wam szybkiej i trafnej diagnozy.

mój recenzent powiedział mi dziś tak, że w najgorszym wypadku pół godziny kompromitacji, a tytuł na całe życie :D :D :D

Witam,

MMM wlasnie chcialam pisac o tym, ze dzieci nie bardzo lubia jak sadza sie je gdy zaczynaja robic kupke - mialam nadzieje, ze nie bedziecie mieli takiego problemu i nie pisalam, by nie zniechecac... Mozesz sadzac zaraz po obudzenieu, na 99% zrobi siusiu, no, ale tez jest problem - czesto po obudzieniu dzieciaczki wola byc w objeciach niz siadac na nocnik... Powodzenia
A lecimy 29 lipca o 10 mamy odlot, wiec ok 4 rano musimy wyruszyc ::) musimy byc minimum 2 godziny przed odlotem - odprawa ::)

OlaK super ten fotelik, moze jak w koncu Sonia bedzie miala swoj pokoik, to i taki jej sprawie - hmm - okres raczkowania jak sie tak patrzy z perspektywy czasu jest cudowny - dzieciaczke robi sie mniej marudny, bo bardziej niezalezny... Super, ze juz raczkuje. Gratulacje

baska najlepiej idz do ksiegowosci i wyjasnij o co chodzi, dlaczego pensja nizsza
A ten pomysl z jazdanad rzeke przedni, od paru dni tez mi sie to marzy. Ostatnio jednak krucho z pieniedzmi - na wyjazd troche pojdzie, juz sam bilet sporo kosztowal ::) No, ale miska z woda + wyobraznia.... ;D

Anian a dlaczego musisz siedziec w domu. Mala jest chora?

Pozdrawiam,

Sandros - :) masz rację włożę sobie nogi do miski i wyobraże sobie, że jestem gdzieś nad jakąś rzeczką :) hahaha U mnie też krucho z pieniędzmi zwłaszcza, że malutkiemu trzeba wyprawkę zrobić ale mąż obiecal mi, że w przyszłym roku w trójkę i z moimi rodzicami pojedziemy nad morze :) Mam nadzieję, że dotrzyma słowa.

Na początku sierpnia mąż bedzie miał urlop to pojedziemy na tydzień do Godziszowa w góry koło Wisły i Ustronia (mieszkają tam moi teście od miesiąca). Mam nadzieję, że już takich upałów nie będzie wystarczy mi w zupełności maks. 25 stopni.

Martynka dziękuje za buziaczki :D

Iza- fotki w plenerze super. :)
Pochwal się co to za rzeka.

OlaK- mi tez się podoba ten fotelik. I pewnie wygodny.
Dorosły człowiek tez może w nim usiąść?
Bo coś mi się wydaje, że czytałam o różnych rozmiarach.

Sandros- to juz niedługo "Witaj Sycylio"
Muszę się przyznać, że samolot nie nalezy do mojego ulubionego środka transportu.
Leci się krótko, ale ta odprawa przed i po zajmuje 3 razy więcej czasu.

Jutro jadę do babci z rodzinką, bo się stęskniła za prawnuczkami. To wersja oficjalna :D,
bo tak naprawdę jest u niej jej siostra i babcia chce sie Darią i Martynką pochwalić. A te babcie ::) ::) ::)

reklama
mokkate nie świruj, że babcia chce się pochwalić wnuczkami...mogłaś się przyznać, że Ty chcesz się pochwalić córkami ;)

sandros siedzę w domu jak jest upał, bo Patrycji nie odpowiada temperatura (mi też, za ciepło, brrrrrrrrrr, ja chcę nad morze!!!) i dr mówiła, żeby w upały wychodzić albo rano albo wieczorem. Wybrałyśmy opcję wieczór. To już niedługo zobaczysz rodzinkę :)

a to moja gwaizde, która wczoraj odkryła, że ma stopy, a dziś próbowała do czego mogą służyć (wyszło, że do jedzenia ;) )
f38d3f82326df76f.jpg

Do góry