reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Olak - super fotelik
a Kordianek jaki już duży 
Anian - ja muszę tą sprawę z wypłatą wyjaśnić bo mi się coś nie podoba. Z przepracowanych dni to ta różnica byłaby za duża.
Coś cichutko jest na forum czyżby wszystkie opadły z sił
Troszkę się nudzę bo jestem sama w domu mąż poszedł na drugą zmianę do pracy
Strasznie nic mi się nie chce robić. Pojechałabym nad wodę i moczylabym sobie nóżki siedząc w cieniu 
Anian - ja muszę tą sprawę z wypłatą wyjaśnić bo mi się coś nie podoba. Z przepracowanych dni to ta różnica byłaby za duża.
Coś cichutko jest na forum czyżby wszystkie opadły z sił
anian
Fanka BB :)
baska mi chodziło o dni rob0ocze w danym miesiącu, a nie o przpracowane. Ale wątpliwośco rozwiejesz, jak pójdziesaz do pracy i to wyjaśnisz 
Kasiu i i tak trzymać
kaśka76 pisze:dziękujemy za trzymanie kciuków. na razie nie myslę o sierpniu
Kasiu i i tak trzymać
mmm
dziękujemy za gratulacje za nocnikowanie
i za obiecanie trzymania kciuków 
ja też wiem kiedy kupę robi, ale jak go sadzam na nocnik dekoncentruje się :
A kiedy wylatujecie??
olak fajny fotelik, a Kordian śliczny chłopak
no i super że już raczkuje 
iza1 Karolinka świetnie sobie już radzi
mokkate gratulacje dla Martynki z okazji 4 miesiąca życia, ale ten czas leci :

kaśka życzę Wam szybkiej i trafnej diagnozy.
mój recenzent powiedział mi dziś tak, że w najgorszym wypadku pół godziny kompromitacji, a tytuł na całe życie

sandros pisze:MMM gratuluje sukcesow nocnikowych. Mam nadzieje, ze dalej pojdzie rownie dobrze. U nas najprosciej dostrzegalam kiedy chce kupke, ale z dziecmi jest roznie.
ja też wiem kiedy kupę robi, ale jak go sadzam na nocnik dekoncentruje się :
A kiedy wylatujecie??
olak fajny fotelik, a Kordian śliczny chłopak
iza1 Karolinka świetnie sobie już radzi
mokkate gratulacje dla Martynki z okazji 4 miesiąca życia, ale ten czas leci :
anian pisze:mmmm z rozpędu wpisałam już 4xm (nie zmienię, bo do piątku już niedługo)
kaśka życzę Wam szybkiej i trafnej diagnozy.
mój recenzent powiedział mi dziś tak, że w najgorszym wypadku pół godziny kompromitacji, a tytuł na całe życie
Witam,
MMM wlasnie chcialam pisac o tym, ze dzieci nie bardzo lubia jak sadza sie je gdy zaczynaja robic kupke - mialam nadzieje, ze nie bedziecie mieli takiego problemu i nie pisalam, by nie zniechecac... Mozesz sadzac zaraz po obudzenieu, na 99% zrobi siusiu, no, ale tez jest problem - czesto po obudzieniu dzieciaczki wola byc w objeciach niz siadac na nocnik... Powodzenia
A lecimy 29 lipca o 10 mamy odlot, wiec ok 4 rano musimy wyruszyc :
musimy byc minimum 2 godziny przed odlotem - odprawa :
OlaK super ten fotelik, moze jak w koncu Sonia bedzie miala swoj pokoik, to i taki jej sprawie - hmm - okres raczkowania jak sie tak patrzy z perspektywy czasu jest cudowny - dzieciaczke robi sie mniej marudny, bo bardziej niezalezny... Super, ze juz raczkuje. Gratulacje
baska najlepiej idz do ksiegowosci i wyjasnij o co chodzi, dlaczego pensja nizsza
A ten pomysl z jazdanad rzeke przedni, od paru dni tez mi sie to marzy. Ostatnio jednak krucho z pieniedzmi - na wyjazd troche pojdzie, juz sam bilet sporo kosztowal :
No, ale miska z woda + wyobraznia.... ;D
Anian a dlaczego musisz siedziec w domu. Mala jest chora?
Pozdrawiam,
MMM wlasnie chcialam pisac o tym, ze dzieci nie bardzo lubia jak sadza sie je gdy zaczynaja robic kupke - mialam nadzieje, ze nie bedziecie mieli takiego problemu i nie pisalam, by nie zniechecac... Mozesz sadzac zaraz po obudzenieu, na 99% zrobi siusiu, no, ale tez jest problem - czesto po obudzieniu dzieciaczki wola byc w objeciach niz siadac na nocnik... Powodzenia
A lecimy 29 lipca o 10 mamy odlot, wiec ok 4 rano musimy wyruszyc :
OlaK super ten fotelik, moze jak w koncu Sonia bedzie miala swoj pokoik, to i taki jej sprawie - hmm - okres raczkowania jak sie tak patrzy z perspektywy czasu jest cudowny - dzieciaczke robi sie mniej marudny, bo bardziej niezalezny... Super, ze juz raczkuje. Gratulacje
baska najlepiej idz do ksiegowosci i wyjasnij o co chodzi, dlaczego pensja nizsza
A ten pomysl z jazdanad rzeke przedni, od paru dni tez mi sie to marzy. Ostatnio jednak krucho z pieniedzmi - na wyjazd troche pojdzie, juz sam bilet sporo kosztowal :
Anian a dlaczego musisz siedziec w domu. Mala jest chora?
Pozdrawiam,
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Sandros -
masz rację włożę sobie nogi do miski i wyobraże sobie, że jestem gdzieś nad jakąś rzeczką
hahaha U mnie też krucho z pieniędzmi zwłaszcza, że malutkiemu trzeba wyprawkę zrobić ale mąż obiecal mi, że w przyszłym roku w trójkę i z moimi rodzicami pojedziemy nad morze
Mam nadzieję, że dotrzyma słowa.
Na początku sierpnia mąż bedzie miał urlop to pojedziemy na tydzień do Godziszowa w góry koło Wisły i Ustronia (mieszkają tam moi teście od miesiąca). Mam nadzieję, że już takich upałów nie będzie wystarczy mi w zupełności maks. 25 stopni.
Na początku sierpnia mąż bedzie miał urlop to pojedziemy na tydzień do Godziszowa w góry koło Wisły i Ustronia (mieszkają tam moi teście od miesiąca). Mam nadzieję, że już takich upałów nie będzie wystarczy mi w zupełności maks. 25 stopni.
Martynka dziękuje za buziaczki 
Iza- fotki w plenerze super.
Pochwal się co to za rzeka.
OlaK- mi tez się podoba ten fotelik. I pewnie wygodny.
Dorosły człowiek tez może w nim usiąść?
Bo coś mi się wydaje, że czytałam o różnych rozmiarach.
Sandros- to juz niedługo "Witaj Sycylio"
Muszę się przyznać, że samolot nie nalezy do mojego ulubionego środka transportu.
Leci się krótko, ale ta odprawa przed i po zajmuje 3 razy więcej czasu.
Jutro jadę do babci z rodzinką, bo się stęskniła za prawnuczkami. To wersja oficjalna
,
bo tak naprawdę jest u niej jej siostra i babcia chce sie Darią i Martynką pochwalić. A te babcie :
:
:
Iza- fotki w plenerze super.
Pochwal się co to za rzeka.
OlaK- mi tez się podoba ten fotelik. I pewnie wygodny.
Dorosły człowiek tez może w nim usiąść?
Bo coś mi się wydaje, że czytałam o różnych rozmiarach.
Sandros- to juz niedługo "Witaj Sycylio"
Muszę się przyznać, że samolot nie nalezy do mojego ulubionego środka transportu.
Leci się krótko, ale ta odprawa przed i po zajmuje 3 razy więcej czasu.
Jutro jadę do babci z rodzinką, bo się stęskniła za prawnuczkami. To wersja oficjalna
bo tak naprawdę jest u niej jej siostra i babcia chce sie Darią i Martynką pochwalić. A te babcie :
reklama
anian
mokkate nie świruj, że babcia chce się pochwalić wnuczkami...mogłaś się przyznać, że Ty chcesz się pochwalić córkami 
sandros siedzę w domu jak jest upał, bo Patrycji nie odpowiada temperatura (mi też, za ciepło, brrrrrrrrrr, ja chcę nad morze!!!) i dr mówiła, żeby w upały wychodzić albo rano albo wieczorem. Wybrałyśmy opcję wieczór. To już niedługo zobaczysz rodzinkę
a to moja gwaizde, która wczoraj odkryła, że ma stopy, a dziś próbowała do czego mogą służyć (wyszło, że do jedzenia
)
sandros siedzę w domu jak jest upał, bo Patrycji nie odpowiada temperatura (mi też, za ciepło, brrrrrrrrrr, ja chcę nad morze!!!) i dr mówiła, żeby w upały wychodzić albo rano albo wieczorem. Wybrałyśmy opcję wieczór. To już niedługo zobaczysz rodzinkę
a to moja gwaizde, która wczoraj odkryła, że ma stopy, a dziś próbowała do czego mogą służyć (wyszło, że do jedzenia

Podziel się: