reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
beatko kurcze wszystko robi się już takie realne! cieszę się że z pępowiną ok. I trzymam kciuki :D już 8 punktów na 12 to brzmi poważnie :) buziaczki dla otuchy
cmok6um.gif

reklama
Witajcie dziewczyn!!!

Pozdrowienia dla Was ja tylko na chwile bo odkad zaczely sie nowe seriale ciagle nie mam czasu hehehehe ;D

Beata78 - ciesze sie ze z ta pepowina wszystko okej - odpoczywaj jeszcze te dwa tygodnie na maksa lez i nic nie rob bo to ostatnia wymowka ze jestem w ciazy i mi nie wolno hehehehye a potem po porodzie juz nie ma lekko - ja juz nie spie 9 miesiecy hehehe
Pozdrawiam goraco i pisz bo jestem ciekawa jak sie bedziesz czuc i w ogole

Pozdrawiam goraco...

www.martynka1.smyki.pl

Beatko wynajmujemy mieszkanie na Mireckiego, ogólnie rzecz biorąc centrum :) a Ty??
Termin masz 10 dni wcześniej :) ja jednak chcę rodzic w Gliwicach i mam nadzieję że zdążę w razie czego :) Nie zapowiada mi się wcześniejszy poród na razie, chyba że coś się zmieni :)
Kaśka76 skad jesteś??

Aga my wszystkie jesteśmy zakochane w Twoim Olivierze no ale już jesteśmy niestety zajęte ;)

karolinna czyżby Twój mąż pozazdrościł Ci udziału na forum ;) ??

miza nie strasz nas z tym spaniem, ale można się domyślić że potem to tylko obowiazki, ale na szczęście i radości są :)

MMM: na Borze mieszkam, a na Mireckiego niestety Tatę mojego odwiedzam :(
a seriale niestety wciągają, i tak przegapiłam w zeszły czwartek "gotowe na wszystko"

mmm niop,trochę pozazdrościł ;) namów swojego żeby też się udzielił ;D bo mój narzeka że tak mało tu facetów,co zresztą jest trochę prawdą :)

miza to jest uzależnienie!! to trzeba leczyć !! ;D eh, te seriale...

kaśka76 ja nie przegapiłam bo bardzo lubię ten serial ;D jako jedyny tak naprawdę.

Karolinna: teraz się wycwaniłam i wypisałam na karteczce co jest do oglądania każdego dnia.

coś mnie kłuję w okolicahc lewego jajnika - się zaczynam denerwować i nie wiem czy Krzyśka sciągać z pracy i jechać do szpitalka czy nie.

ja też miałam takie kłucia w okolicy jajnika i czasem dalej mam,np.mam trudności z przewróceniem się na drugi bok bo naprawdę boli,ale już wiem że takie coś jest przy zaparciach,pytali się mnie w szpitalu czy regularnie chodzę do kibelka :) teraz jak już wiem to jak coś mnie boli to staram się jeść rzeczy lekkie. Bo usłyszałam od lekarza że jajnik w ciąży nie może boleć.

kaśka chyba się domyślam o co Ci chodziło i bardzo Ci współczuję :(

karolinna mojemu nawet przeczytałam te posty, ale on stwierdził że to nie dla niego; on się udziela na forum alfa romeo i tak sobie popołudniami przekazujemy komputer na zmianę :) A poza tym ja bardzo łagodnie przeżyawam ciążę bez większych kłopotów, bez humorów, bez mdłości. On nie zdaje sobie sprawy z tego jak może być uciążliwa kobieta w ciąży :) ;) Dzisiaj dostał na urdziny od kolegów z pracy książkę o dzieciach, ciekawe czy ją chociaż przejrzał ??? bo w domu to mu ją porwałam i zaczęłam czytać :)

reklama
mmm: dzięki, widocznie tak musiało być. łatow nie jest, ale Krzysiek mi powtarza, że Tatek cały czas sobie na mnie kuka.

Do góry