Dzien Doberek
Witamy przyszlego tatusia ;D. Jak tam samopoczucie ?
MamaBoo hehe chyba raczej nie znam ... ja dla niego to juz starsza pani jestem ;D , chyba ze znam z przedszkola ;D gdzie moja mama pracowala

.
Karollka nie ma sprawy , powiedz kiedy bedziesz chciala i juz nas nie ma

Kaśka76 hmmm z zewnatrz nie wyglada na duzy ,mozna sie zdziwic

Nazywa sie ..chyba bo juz teraz nie jestem niczego pewna :

"Kindre Joy" , ale fajny i maja duze zaopatrzenie , wsjo tam znajdziesz ;D. Jezeli chodzi o spanie z dzidziusiem to ostatnio zmienilam zdanie . Oliverek nie chcial w ogole spac jako noworodek i jedynym sposobem bylo jedno lozko i cycus . Rzeczywiscie jest to wygodne i masz na widoku dziecko cala noc , ale po 6 m-cach tak jak w moim przypadku stalo sie to meczace. Oliverek jeszcze mieciac temu zasypial przy cycku , spal po 15 min , i wszystko go budzilo, juz nie mowiac ze nie pamietalismy co to seks , bo juz od 7 m-ca ciazy spalismy w innych pokojach. Potem tym bardziej nie bylo czasu , Oliverek mial wybitne poczucie czasu i moglam tak latac cala noc z jednego pokoju do drugiego , az mi sie odechcialo wszystkiego ;D . W koncu stwierdzilam ze 6,5 miesieczne dziecko powinno spac cala noc , znalazlam Tracy Hogg " Jezyk niemowlat " ( pomogly mi kolezanki z Babybooma z innego watku ) i zaczelismy nauke . Tak jak pisalam ostatnio maly spi po ciemku , w lozeczku , w swoim pokoju , cala noc sam ;D. Ja tez jeszcze karmie piersia , ale na noc podaje kaszke ( gdzies ok dwudziestej) a o 21.30 maly juz spi . Budzi sie o 6, 6.30 rano . A ja moge odetchnac i juz nie chodzic na palcach , dogladac moge przychodzac do pokoju

. Nie wiem, jest to wasz wybor , ja stwierdzilam ze to byl blad , ale jak kto woli . Kto ma dostep do lekturki wspominanej wyzej , przeczytajcie ja , mnie to przekonalo .

znow sie rozgadalam ;D ;D zamecze was .
Zmykam odpocznijcie ode mnie

Caluski pa