• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MamaBoo - jak narazie staram sie jak najwiecej z domu wychodzić. Jezdzimy do moich rodziców (mój mąż lubi do nich jeżdzić) i to bardzo mnie cieszy a czasem chodzimy na spacerki. Zaraz wezmę się za odkurzanie i wycieranie kurzy :) Jutro idę do gina to zobaczymy co powie.

Kubusiowa - ja wiecznie bym sprzątała. Maż czasem się śmieje, ze w miejscu nie umiem usiedzieć :)

Ewcik - ja też narazie całą ciążę dobrze się czuję (odpukać) Też mam troszkę nogi i palce u dloni opuchnięte, ze musiałam zdjąć obrączkę ;)

Wlasnie jestem po prysznicu, zrobilam sobie maseczkę i troszkę lepiej się czuję ;)

reklama
Basiu Jak juz bliziutko twojego terminu :) Juz nie moge sie doczekać aż zobacze twoją dzidzie :) No i koniecznie daj znać jutro,co po wizycie :)

A widze że sprzątać lubisz :) Poczekaj,za rok będziesz miała co sprzątać ;)

Czarnulka - napewno jutro dam znać co nowego powie lekarz ;) Właśnie troszkę sprzątac zeby troszkę przyśpieszyć :) Moja mama pyta kiedy wreszcie urodzę bo ona jeszcze na urlopie nie była a już chce iść na wypoczynek 2-tygodniowy i jeżdzić do wnuczka ;) Dobrze, ze mam pożyczony aparat cyfrowy to przynajmniej będziecie mogly zobaczyć potem mojego maluszka, bo zanim zaczęlam udzielac się na bb to nie miałam cyfrówki i nawet nie wiedzialyście jak wyglądam itd. JUż odliczam dni do porodu ale szczerze troszkę się boję tego nieznanego bólu itd. Jak czuje się Emilka??? Polożna cię odwiedza w domu??? Powiadomiłaś przychodnię, że dziecko się urodzilo??? Bo ja niewiem jaką potem mam przychodnię powiadomić bo tam gdzie ja należę nie są przyjemne lekarki i niewiem co mam zrobić :(

Co tutaj tak cicho.....wszystkie pewnie poszły na spacerek bo piękna pogoda jest ;)

no i Lenka śpi wiec mogę tu popisać :)

kupiłam sobie takie maseczki chirurgiczne i łażę w nich przy Lenie ::)

Zaraz sobie zrobię kanapki z pasztetem i czosnkiem :) .

mamaboo lepiej mi się zrobiło ;D dziękuję :-* .ja tez myślałam kiedys ze niekarmienie już, to będzie proste ale się myliłam :P ale jak najpierw nie karmię w dzień i tylko w nocy to łatwiej mi chyba bedzie całkiem przestać :) metoda małych kroczków :)

baska jeszcze 20 dni :) a twoja mama rodziła w terminie? bo to ma chyba zwiazek z porodami ich córek :) u mnie się sprawdziło :)

czarnulka ja teraz chodzę padnięta przy jednym bobasku a ty przy dwóch...dlatego podziwiam ze chociaż jeszcze buźki uśmiechnięte wstawiasz w posty ;D

dziewczyny jestem bardzo dumna z mojej córki :)
wstawiam fotki dlaczego ;D moja mała potrfai stanąć na nóżki bez podtrzytmywania się!!!! ;D

lenant2.jpg

lena1mp7.jpg

lena2yh3.jpg

lena3gs4.jpg

a tu sobie stoi :)
lennka1yc5.jpg
;D.

Karolinna - slicznie Lenka robi postępy w nowych umiejętnościach :) Już duża panienka z niej. Moja mam chyba rodzila nawet troszkę przed terminem. Przy pierwszej ciąży czyli z moim bratem szykowała się do pracy ale nie pojechała już bo szczeliły jej wody i w ciagu 5h urodzila. Także mówi, ze kiedyś opieka lekarska byla okropna ale na szczęście bardzo szybko jej to szło bo jakby miała dłużej rodzić to chyba nie wytrymałaby. Także mam nadzieję, ze u mnie też zacznie się od pęknięcia wód i szybko urodzę :)

MamaBoo- byłam na twoim blogu i twojej siostry. Podobne jesteście ;)

Witajcie dziewczynki
Niestety my jescze spacerku nie zaliczyłyśmy , mała zrobiła sobie drzemkę :)
Basiu termin tuż tuż , ty tak sprzątasz......jeżeli poród jest blisko , kiedyś czytałam jeszcze przed porodem Oliwi że wystepuje syndrom
"wicia gniazda" u mnie sie sprawdziło.Tylko sprzatałam układałam ubranka ,przekładałam dziesięć razy .
Czarnulko dochodzisz do sił ?
Karolcia zdrowiej .

karolinna Lenka jest przesłodka; ja tez chcialabym juz miec swoja KRuszynke przy sobie, a tu...nic :( najgorsza jest ta koncowka i to wyczekiwanie, ja pewnie bede chodzic w ciazy do konca wrzesnia, moze z wrzesniowek przepisze sie do mam pazdziernikowych ::)

baska skoro tak chetnie sprzatasz to moze przyjdziesz do mnie posprzatac, hmm...? ;D ja bardzo chetnie CIe przyjme, bo mnie sie znowu od kilku dni nic nie chce :P

reklama
Oliwka29- wlasnie zastanawialam się przed chwilą czy nie ubrać łóżeczka zalożyć karuzelę i przykryć prześcieradłem...ale dałam sobie spokój z tym bo obiecałam sobie, ze łóżeczko nie bedzie ubrane dopóki malutki się nie urodzi ;)

Luczynka - ja też zastanawiam się czy czasem nie bedę musiała przepisać się do mam pażdziernikowych ;) Nie ma sprawy....moge ci posprzatać :) Szybciej czas zleci ;D

Fajnie, ze mężuś zaraz przyjdzie z pracy to zjemy sobie obiadek i gdzieś wyjdziemy bo mam dość siedzenia w domu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry