• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam wszystkie , ale ładny dzionek aż chce się wstawać , wczoraj miałam okropny wieczór moja reka ta po złamaniu tak bolała ze tabletki przeciwbolowe nie pomagały a nawet juz pozniej ich zabraklo. Wiec nie mialam wyjscia pojechałam z moim mezem na pogotowie. Dostalam zastrzyk przeciwbolowy. Jutro przyjmuje moj ortopdda w Jastrzebiu w Szpitalu Gorniczym bo tam lezalam na ortopedii po wypadku. Niech mi przeswietlenie zrobi bo cos mi sie nie podoba z ta reka. od 15,09 mam miec rehabilitacje ale nie wyobrazam sobie niej z takim bolem.

Dziewczyny z tymi tesciowymi to cos zawsze jest , moja niby ok ale zawsze swoje 3 słowa musi dodac. Najbardziej mnie wkurza gdy ktos mi moiw a "A Filipek jadł juz to, bo moja......dawno juz jadła" to od razu potarfi wyprowadzic czlowieka.

KUBUSIOWA
ja sie twojej tesciwoej nie przygladalam ale skad zna moja mame no i mnie z widzenia :-)

Zaraz małego sprobuje uspac i tez zalicze kawusie i jakied ciacho urodiznkowe no i napisze do was
:) :) :)

MAMA BOO
jestem za !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiesz moze lepiej je utopic w morzu

reklama
Przesyłam Wam fotke , tak wygladalam przez 6 tygodni, to były te najwieksze upały w lipcu - ale sie wycierpiałam , przez ten okres nie miałam Filipka na rączkach.
3cx8.jpg

Witam wszystkich !
I widze ze juz od samego ranka tematem sa tesciowe ;D jak ja lubie ten temat :laugh: i jest u mnie tez na czasie bo wczoraj moja tesciowa znowu mi tak cisnienie podniosla ze myslalam ze urodze z nerwow >:( jej krotki opis-wszystko wiem najlepiej!!! i nikt inny nie ma nigdy racji!!!
ale co sie bede znowu denerwowac, mam wolne od niej co najmniej do 18stej ;D

hej kobitki
uscisk.gif
:)

ja niestety mam katar
icon_confused.gif
,bardzo mi z tym źle bo nie mogę nawet pocałować mojej Lenki :cry: ,modlę się tylko zeby się moja maleńka nie zaraziła
hands.gif
. A to wszystko przez mojego meża >:( a nawet się nie całowaliśmy żebym się nie zaraziła ;) .

I jeszcze mój mąż cały dzień w pracy
icon_confused.gif
,muszę za jakąś godzinkę-dwie iść na zakupy :) dziś będzie fasolka po bretońsku
mniam.gif

iza wszystkiego naj dla twojego męża!
guitar.gif

mokkate dzisiaj z Martynką unikajcie mnie na spacerze ::)

mariaola brawo za taką postawę w ciąży!
brawo.gif
i ze rzuciłas palenie!
brawo.gif

ewcik hm,chyba kiepsko by było gdyby znów coś musieli ci nastawiać w tej ręce? ::) życzę zeby ból szybko minął!!!

mamaboo hm,moja mała budzi mnie kilka razy w nocy ale jeszcze chcę karmnić w nocy :) chociażby ten przykład ze mam katar ale wiem ze w nocnym karmieniu Lenka dostaje dużo przeciwciał i jeśli już zachoruje to na pewno przejdzie łagodniej :) .A butelkowe jest bardzo drogie karmienie! ja dostaję mleczko na receptę,więc wychodzi po ok 10 zeta a to Lence starcza na prawie tydzień ::) a takie zwykłe mleko ,nie dla alergików, jest droższe!

diablica :o wspólczyję teściowej :P .

dziewczyny,mam nadzieję ze bedziecie mnie dziś rozpieszczać bo źle mi z tym katarem :( :P

jestem właśnie przy kawce
msncoffecup.gif
:)

miłego poranka :) .

dzień doberek!

temat teściowe..........staram omijać z daleka, ale jak sie wam któraś wtrąca do wychowywania to jak najbardziej jestem za zwracaniem uwagi ona przecież juz miała swoje 5 minut do swoich dzieci. A wiadomo nasze pokolenie wychowywuje dzieci inaczej. Moja tesciowa jest w porządku wiadomo ma tez swoje fochy ale i ja tez je mam.

Ewcik - oj nieźle byłaś zamknieta w gipsie (współczuje), a skąd zna to ja nie wiem tylko mówiła mi że twoja mama mieszka za jej osiedlem w domku i że miałaś wypadek a mama opiekowała sie tobą i maluszkiem i mówiła mi coś o sklepie ( miała twoja mama sklep? ::) :P) chyba ze cos pokręciłam bo jakos tak mimo chodem coś teściowa mowiła, ból juz przeszedł? zyczę zdrówka ;D do miłego zobaczenia

kaśka - w końcu gdzie to jedziesz bo juz była Bułgaria co nie? :P

no z kim mam pic kawusie , mm gdzie jestes przeciez pijesz około 9-10 czekam :(

acha.....wczoraj spaliła mi sie mikrofalówka tzn ja ja doprowadziłam do wyczerapnia :-[ wtawiłam słoiczek z jedzonkiem Kubusia a tam przeciez zakretka metalowa a wiem że nie wolno ale jakoś z tego wszystkiego bo sie spieszyłam, a móia że pospiecz to zły doradca ::)

Dziewczyny miłam dzisiaj ubaw z Kubusia a więc, zrobiłam mu kaszke i usiadlismy do jedzenia a troche była gorąca więc za każdym razem musiłam dmuchać na łyzeczke przez chwile było okej Kubus jadł a ja dmuchałm a on jadł a ja dmuchałm..........w końcu jak sie Kuba nie wkurzy jak nie ryknie z początku nie wiedziałm co sie stało ..... ::)a iwecie na co ryczał na to że za pomału mu daje kaszkę wiec musiałam przyspieszyć, kaszka ostygła i Kuba był zadowolnony, taki to mały złośnik :P

karolinka - ja tez przy kawce, a co katarku to pociesz sie trwa tylko i aż ::) siedem dni, zdrówka życze, a od Lenki faktycznie z daleka ale jak?! ::)

Luczynka - nie denerwuj sie,

No i ja przy kawec usnał
Kubusiowa tak mieli keidys sklepy na rynku :-)

Jak moj miso wstanie ide z nim na psaceerek szkoda takiej pogody...jak zwykle do slynnego parku.

reklama
Widać że większość teściowych w dzisiejszych czasach są koszmarne i rozpieszczone ;)

MariaOla,MamaBoo :D :D :D ;)

Karolinko Ty moja droga wracaj szybciutko do zrowia! Przesyłam 1000-ce fluidków zdrowia :)

Ewcik81 Miłego spacerku życzę :)

A gdzie są brzusie kochane???

A dzisiejsza nocka była koszmarna :( Emilka dała mi ostro popalić i oczy mi się zamykają :( A Wikunia jeszcze nie śpi :( Czekam na popołudniową drzemke i mam nadzieje że obie gwiazdy będą spały.Bo i jA bym się dołączyła do tego spanka ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry