Ewcik81
Fanka BB :)
Witam wszystkie , ale ładny dzionek aż chce się wstawać , wczoraj miałam okropny wieczór moja reka ta po złamaniu tak bolała ze tabletki przeciwbolowe nie pomagały a nawet juz pozniej ich zabraklo. Wiec nie mialam wyjscia pojechałam z moim mezem na pogotowie. Dostalam zastrzyk przeciwbolowy. Jutro przyjmuje moj ortopdda w Jastrzebiu w Szpitalu Gorniczym bo tam lezalam na ortopedii po wypadku. Niech mi przeswietlenie zrobi bo cos mi sie nie podoba z ta reka. od 15,09 mam miec rehabilitacje ale nie wyobrazam sobie niej z takim bolem.
Dziewczyny z tymi tesciowymi to cos zawsze jest , moja niby ok ale zawsze swoje 3 słowa musi dodac. Najbardziej mnie wkurza gdy ktos mi moiw a "A Filipek jadł juz to, bo moja......dawno juz jadła" to od razu potarfi wyprowadzic czlowieka.
KUBUSIOWA ja sie twojej tesciwoej nie przygladalam ale skad zna moja mame no i mnie z widzenia :-)
Zaraz małego sprobuje uspac i tez zalicze kawusie i jakied ciacho urodiznkowe no i napisze do was

MAMA BOO jestem za !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiesz moze lepiej je utopic w morzu
Dziewczyny z tymi tesciowymi to cos zawsze jest , moja niby ok ale zawsze swoje 3 słowa musi dodac. Najbardziej mnie wkurza gdy ktos mi moiw a "A Filipek jadł juz to, bo moja......dawno juz jadła" to od razu potarfi wyprowadzic czlowieka.
KUBUSIOWA ja sie twojej tesciwoej nie przygladalam ale skad zna moja mame no i mnie z widzenia :-)
Zaraz małego sprobuje uspac i tez zalicze kawusie i jakied ciacho urodiznkowe no i napisze do was
MAMA BOO jestem za !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiesz moze lepiej je utopic w morzu