• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
karolinna wolałabym nie ryzykować :) my miesiąc poza miastem spędziliśmy a tam tylko kwiatki były do podziwiania :P

czarnulka dzielna jesteś dziewczyna. Dasz sobie radę bez łaski :)

Witam,

Milo, ze on nas myslicie. Jakos jeszcze nie umiem sie wprawic w rytm po przyjezdzie, do tego Rafal ma wolne, ja za to jestem zasypywana przez szefa, mam nauke na egzamin, Sonia byla chora i dlatego tak jakos nie mam czasu na forum...

Czarnulka ja nawet nie nazekam na tesciowa, ale to przez roznice wikow, Rafal ma juz starsza mame, moje babcie sa od niej mlodsze, wiec nie wtraca sie do wychowania  ;D
Zastanawiam sie tylko co Rafal mysli o mojej mamie  ::)
No, ale dobrze, ze Radek jest po Twojej stronie i upomnial tesciowa.

MMM to sie zaczelo, teraz tak z czestotliwoscia ok 6 miesiecy bedziesz miala takie bunty  ;D Moge Ci tylko poradzic bys byla twarda i mu nie ulegala, albo nie zwracaj na takie zachowania uwagi, albo wytrwale tlumacz i mow Nie Wolno... Powodzenia

Pozdrawiam,

czarnulka.... och te teściowe.... pozostawiam bez komentarza.... ale ja też nie pozwalam na zbyt wiele.... ale szczerze to sama się do tego nie pała..... tak szczerze.... Przemo prosił ją by mogła czasami zajmować się Olem.... jak on i ja jesteśmy w pracy.... mieszka na dole w tym samym domu.... najpierw odniosła się z optymizmem.... a po paru dniach stwierdziła że dyrektor poprosił ją bo jeszcze trochę popracowała a po za tym ma rozliczne kontakty towarzyskie więc wygląda to tak że jak jest potrzebna ....to nie ma czasu.... albo praca albo koleżanki i jeszcze Przemek musi ją wozić.... czasami mnie to wkurza ale Przema mam po swojej stronie więc w ich kontakty nie wchodzę... a jak trzeba Olusia czasami gdzieś podrzucić to bardzo chętnie zajmują się moi rodzice i starsza siostra (chrzestna Olusia...)tylko że muszęgo wozić 8 km.... ale im przynajmniej Oluś nie wadzi wręcz przeciwnie.... moja mam powiedziała mi kiedyś ".... że to ona jest zaszczycona  że mam do nich zaufanie i chcę by się Olusiem zajmowali...." miłe to było.... a Przemek docenia... dodam że teściowa czekała na wnuka 72 lata.... i zapomniał o dniu babci.... więc same zrozumiecie.... uffffffff też się wygadałam

poprzednią noc mmiałam okropną - wstawałam do Piotrka kilka razy - bardzo niespokojnie spał. dziś chyba też tak bedzie.
ja dalej usilnie szukam jakiegoś zakwaterowania nad morkiem naszym - ale mam już dość totalnie. ceny nawet po sezonie mnie porażają.

Hej dziewczyny ... ale się strachu najadłam, jak się okazało, że serwer bb jest nieczynny od rana :) a co dopiero na spotkanku Wasze chłopaki krakały, że Co to będzie jak forum nie będzie ... ;D

Karolinna .... to, że maleństwo zdrowe to wiedziałam, żadnych wątpliwości ... nic mi nie dolega, dziecko się rusza, ale nie wali w brzuch, wady rozwojowe wykluczone, dbam o siebie jak potrafię, od pierwszego dnia świadomej ciąży rzuciłam palenie, jem witaminy, owoce, pijam soki i wogóle mam urozmaiconą dietę :)

Czarnulka ... tak trzymaj, nie ma co pobłażać teściowej, one zawsze matkowały synusiom i ciężko im odciąć pępowinkę ... wydaje im się, że zawsze mają rację, bo przecież odchowały swoje dzieci (obyśmy takie nie były). A czasy się zmieniają, coraz więcej jest nam wiadomo o dzieciach, ich rozwoju fizycznym i psychicznym, a te retro metody mogą sobie podarować, bo ich czas matkowania już się skończył. Jak ja słyszę, jak to moja teściowa chce rozpieszczać moje dziecko, to też mnie krew zalewa ::) Widzę co zrobili z psem, którego dostali ... ma wszystkich w DUPIE, taki rozpieszczony. Koniec tematu, bo się denerwować nie mogę :P

Sandros ... a mój takto ma 50-tkę 17 września ... kurcze niewiem co mu kupić, bo to taka okazja ... jak macie jakieś pomyśły to jestem otwarta :)

A dziś na smykach z psem znalazłam niemalże przed blokiem 7 świeżych kozaczków :P

Witam , witam!!!

Ja natomiast widze, że tu większość ludzi ma imprezy we wrześniu ;D
Wczoraj miały urodziny moja mama i babcia
a u widzę, że u Ewcik podobnie ;D

Wszystkiego naj, naj, naj dla męża Izy z okazji dzisiejszych urodzin!!!!!

Kochane, ja zmykam do roboty ale piszcie, piszcie, piszcie.....

Buziaczki dla dzidziolków (także tych w brzuszkach)!!!

MariaOla ... Oluś nie zpomniał.... ale babcia przywitała swojego wnuczka z prezentem.... "ojej a ja zpomniałam że to dziś dzień babci i wybaczcie nie jestem przygotowana".....

mokkate ... ja nie daję na stos swojej teściowej tylko raczej mijam jąjak się da by nie powiedziećco myślę..... a tak to już przyzwiczaiłam się do jej dziwactw i mam to w nosie....

reklama
Wiecie co ? Może spalmy wszystkie nasze teściowe na stosie i będziemy miały spkój - wiedźmy jedne :)
Ostatnio coraz częściej się zastanawiam czy nei pzrejść na butlę, bo Oskar zaczął mnie budzić dwa razy w ciągu nocy a ja o 6:15 do pracy wstaję i chyba się wykończę... Ale z drugiej strony szkoda mi starsznie odstawić Go od piersi, no i z trzeciej strony ( :) ) kasa - bo mieszanki wcale nie są takei tanie.... Sama już nie wiem. A w sobotę chyba ugotuję mu zupek na cały tydzień (możne mrozić je , prawda?)

Iza życz meżowi wszystkiego Najlepszego :)
MariaOla cieszę się, ze z dzidzią wszystko w porządku.
Czrnulka czasem babcie (czyt. teściówki) myślą, że wiedzą co jest najlepsze dla dziecka ic zasem potrafią też wychowywać. Ja na Twoim miejscu przekazałabym teściowi co miałaś do powiedzenai teściowej. Nie rozumeim czegoś takiego....
A w pracy znowu plac budowy.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry