• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Luczynka - ja już też teraz mam wszystko poprane ;) Też nie moge się już doczekać mojego maluszka a dziś kopie mnie, że szok chyba już mu niewygodnie :) Ile ostatnio twoja kruszynka ważyła???

reklama
a ja mam pytanko do dziewczyn z Rybnika lub okolic-chodzi mi o dobrego pediatre dla Malenstwa i jakas polozna, bo ja mieszkam tutaj dopiero od roku i nie znam tu nikogo :( bardzo prosze o pomoc :)

Ja moge poleciec pediatre z Zor jest ordynatorem na noworodkach w szpitalu w Zorach jest moja sasiadka , o kazdje porze Cie przyjmie mam nawet do niej tel. a nawet przyjmuje w prywatnym gabinecie na rynku 3 razy w tyg i za wizyte bierze tyllko 20zł.Jest to bardzo fajna, i taka swojska kobita lat okolo 50- aha nazywa sie HALINA GAWLICZEK.Połoznej zadnej nie znam, ja rodziłam przy swoim ginu

No i dupa :( nie bardzo było widzać czy to chłopczyk czy dziewczynka. Najpierw lekarz widział wargi sromowe, więc dziewczynka, a potem zobaczył coś jeszcze i nie wykluczył chłopczyka. Także figa z makiem. Ale dzieciątko jest zdrowe i rozwija się prawidłowo, a to najważniejsze.
Następna szansa 28.09 na Doplerze :)

Cześć Wszystkim!

MariaOla szkoda ze nie było widać, nadal jesteś zmuszona mówić Maleństwo :), a jak czujesz?? Masz jakieś przeczucia, bo ja od początku przeczuwałam że będzie dziewczynka i się sprawdziło :)

Luczynka - niestety nie pomogę :(

Muszę jeszcze podoczytywać Wasze posty więc jak coś to jeszcze się odezwę ;)
Dziś byliśmy na usg bioderek - wszystko w porządku i już kolejnego usg nie będzie :)

A jutro mężuś ma urodzinki 30 :) i może teściówka przyjedzie, więc biorę się za sprzątanko :( niestety.

MariaOla - to szkoda, ze nie bylo widac. Moj maluszek od początku pokazywał sie z każdej strony a ostatnio to już nie bylo widać czy to chlopczyk bo odwrócony był pleckami do mojego brzuszka :) Ale 2 lekarzy potwierdzilo mi chłopca więc raczej mam 100% pewność :)

Iza - to musisz wziąść się do pieczenia bo jutro pewnie będzie pelno gości :)

Iza .... załamka z leksza się nastawiłam, że się dowiem, a tu figa z makiem i do tego nie dostałam fotek z USG !! A jak czuję ... qrcze sama nie wiem, chciałabym i jedno i drugie ... Za chłopczykiem jest już wybrane imię, a dla dziewczynki mam pustkę w głowie, więc jakby chłopczyk to miałabym jeszcze czas wybrać coś dla dziewczynki no i nad nią popracować ;) z drugiej strony lepiej mieć starszą dziewczynkę, bo więcej pomoże przy braciszku, bo to przecież początkowo żywa lalka. Cieszyłabym się z chopca, ale gdzieś tam w głębi duszy chyba wolałabym dziewczynkę.
Wszystkiego dobrego dla męża, 30-stka to taka przełomowa rocznica urodzin, przeżywa to jakoś ? Mój miał 30-stkę w czerwcu, choć może tego po nim nie było widać :) Bo my to wogóle niscy raczej jesteśmy, podobnie zresztą jak nasi znajomi i często śmiejemy się, że mamy zjazd kurdupli  :laugh:

reklama
mariaola nie ważne ze się nie dowiedziałaś! najważniejsze że bobo zdrowe!!! :)

a tu gadu gadu ciężarówek :) gdzie dziewczyny z bobaskami na zewnątrz brzuszka ? :)

no iza była na chwilę :)

popołudnie spędziłam z Lenką przyjemnie :) ( jak zawsze :D ) ale teraz byłyśmy u babci i dziadka :) i tak nam zleciało :) .

miłego wieczoru! .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry