• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
karolinna ja niestety jestem nadal w wersji 2w1 ;D i juz coraz mniej mi sie to podoba :( stwierdzilam ze juz nie bede czekac na ten porod bo w zeszlym tygodniu caly czas o tym myslalam i ywkanczalam sie tylko psychicznie; poprostu trzeba czekac, urodzi sie ja bedzie miala na to ochote i tyle ! :P

a co do fajnych pamiatek dla dzieciaczkow to ja kupila na allegro wspanialy album dla dziecka "Wielka Księga Maleństwa" i polecam go wszystkim przyszlym mamuśkom, to jest cos naprawde wspanialego:

http://www.allegro.pl/item123025663__hit_disney_album_dziecka_kubus_puchatek_.html

reklama
karolinna wlasnie to czekanie jest najgorsze, a ja nawet nie wiem dokladnie na kiedy mam teramin, bo wg obliczen lekarza od ostatniej miesiaczki przypada na 24. wrzesnia, ale wg USG na 14-16., no i ostatnio na wizycie mowil mi ze po badaniu wyglada to wlasnie w przyblizeniu tej drugiej daty, no i jestem juz cala glupia z tego wszystkiego ::)

wiecie co ludzie wynajmujący kwatery poupadali na łby - za niemowlę nie korzystające z łóżka i i nych dobrodziejstw oprócz ciepłej i zimnej wody chcą opłaty za dobe15-20zł - wymiękłam.

Karolinna nie myślałam o tym tak. A żeby go zupełnie nie oszukiwać to musiałabym dać tam zuużytego :D :D :D
Albumik też sama mu założyłam i co jakiś czas tam dopisuję jak terz wygląda, ile waży i co robi fajnego.
Luczynka ja urodziłam najbliżej w/g terminu ostatniej @, którą sama sobie wyliczyłam (tylko żebym pamiętała jak...... :D ), bo wyszło mi 3 marca a urodziłam 2.
Qrde w pracy dostałam fajne krzesełko do karmienia (często jak ludzie czegoś nie potzrebują już to przynoszą do nas ) i nie mgoę się doprosić Rafała żeby mi po to przyjechał. Nie może kogoś z autem - wrrr.
Dobra zmykam.
Buziaki !

LUCZYNKA :) ...ja nie wiem na kogo obstawic bo nie widzialam ciebie. Mowia ze jak brzuch masz do przodu to na dziewczynke a jak na boki to chlopczyk. Mi lekazr mowil do konca ze dziewczynka, wszystko rozowe mielismy , naqwet imie wybrane Julcia a to malenstwo z pisiorkiem sie pokazało.
Wyslij jakąś fotke wtedy obstawie ;D ;D

Karolinna - coś dziwne smaki masz....że zajadasz się kapustą kiszoną ;)

MamaBoo - wiem,ze jak śni się chlopiec to może być odwrotnie ale nie w moim przypadku tyle razy lekarz mówil, ze chłopiec bo widzi siusioka więc wielki szok bylby gdyby urodzila się dziewczynka :laugh:

Luczynka - ja termin według ostatniej @ mam na 27 września a z usg na 15-17 września także też jestem już cala głupia ale czekam cierpliwie ;) Właśnie piorę jeszcze ręczniki maluszka w proszku Lovela. Ty masz już wszystko poprane i naszykowane mam na myśli np. łóżeczko??? Ja mam rozłożone ale jeszcze nie ubrane zrobi to mąż jak będe w szpitalu :)

Ewcik - to fajnie, że poznalaś Kubusiową :laugh:

ewcik lekarz stwierdzil ze bedzie dziewczynka, no i wszyscy znajomi ktorzy mnie widzieli stwierdzili ze ebde miala dziewczynke, nie wiem po czym to rozpoznaja, ale skoro tak twierdza ;) a zdjec z ciazy nie mam zadnych, chyba tylko dwa z poczatku, bo nie moge na siebie patrzec, a pozatym od zawsze nie lubie gdy ktos mi robi zdjecia :D ale robic komus to uwielbiam :laugh:

reklama
baska czyli wlasciwie mam taka sama rozbieznosc w terminach ;) ja juz mam wszystko poprane i poprasowane, bo prawie nigdzie nie moge chodzic wiec jak nudzilo mi sie w domku to sobie pralam i prasowalam (i tez w Loveli ;) ) a lozeczko ubralam w zeszlym tygodniu i zakrylam przescieradlem zeby sie nie zakurzylo, poprostu nie moglam sie juz doczekac, lubie na nie patrzec :) i tak bardzo chcialabym juz miec tam swoja kruszynke :( a jezeli stwierdze ze po porodzie gdy wrocimy ze szpitala ze posciel jest jaks nieswieza czy cosik takiego to ja poprostu przebiore na druga ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry