• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dzień dobrek!

zawitałam z kawusia a tu nie ma z kim  :(

Mamabo  - zarazwysyłam ci maila, tylko nie wiem jak to bedzie dziłać jak bedziemy o wszystkich pamietać ty nas bedziesz mailem informować ? a jeszcze czyli kartki wysyłamy do mamuś i dzidziolków?

Karlam - trzymam kciuki za pogode, i za was życząc duzo szczęścia na waszej nowej drodze życia........ ;D

Mariaola- właśnie tak mi się wydawało że twój mąż chyba był troszke zmieszany ilościa dzieci ale jak bedziecie mieli bobaska w domku wszystko przyjdzie samoistnie, dopiero wtedy człowiek zadaje sobie pytanie skąd ja to wiem - łot taka natura, prześle ci fotke mojego brzuszka w tym czasie co ty teraz jesteś to porównamy?, a jak po badaniu bo zdaje mi sie że miałaś iść czy coś myle ::) :P

baska - gdzie ty sie podziewasz, martwie sięęęę? ::)

Diablica - a mnie sie wydaje że 4-5 był Chorzów, a 6-7 Gliwice a potem to juz coraz dalej od nas :P

mokkate - udanej imprezki, wpadaj często niezaniedbój nas ;D

karolinna - a o tym nie pomyslałam ;D ;D, u nas pogoa nie za fajna brak słoneczka, super że Lenka zdrowa i te jej ząbki ach......

Kubuś z tatusiem spia wiec lece posprzątać bo potem jedziemy na spacerek a ja musze cos sobie kupic z ciuszka bo iedziemy w sobote na iprezke na urodziny do lokalu i oczywiście ja nie mam co na siebie włożyć ;D

narka, miłego dzionka

reklama
A mnie się bardzo podobało a najbardziej odgłosy w brzuszku - reszty nie wypróbowałam. OZInek siedział tez na dużym fotelu i miał ogromne oczy :) A jak dostaliśmy tą paczuszkę - tzn. upominek to wpadłam na pewien pomysł. Żeby wziąć tego pampersa, świeczkę z chrztu, koszulkę z chrztu, kikut pępuszka, opaskę ze szpitala oraz list (który zamierzam dzisiaj napsiać) i włożyć Oskarowi do takiego pudełeczka a potem jak skończy 18 lat to mu to dać. Wiem, żepewni jeszcze wtedy aż tak tego nie doceni (może córka bardziej by to doceniała :) ) ale na przyszłość oboję będziemy mieli pamiątkę. A czemu wtedy o tym pomyślałam ? bo na codzień nie kupujemy pampersów a przecież pieluszki z carrefoura mu nie dam :D :D :D D hahaha :)
Wczoraj teściu powiedział, ze nam wózek dla OZInka kupi ( chyba chce nam wynagrodzić cyrki jego żony). A ja wczoraj jak wróciłam z pracy (Teściówka czekała z Rafałem w praku) przywitałam ją bardzo chłodno i nie zamierzam jej puścić tego plazem. Ja chce robić cyrki - proszę bardzo - u siebie w domu - hulaj dusza, ale nie kosztem swojego wnuka.
Qrcze w pracy mamy "przeprowadzkę" a raczej likwidację kuchni i jednego pokoju, bo ta część budynku będą nam ..... burzyć (w godzianch pracy) także - żyć nie umierać :d
Zapieprz jest straszny ijeszcze odgłosy z budowy. Super :D
Jeśli chodzi o kratki to jeśli któraś chce to niech poda też swoją datę urodzin - ja tam chętnie wyślę. Powtarzam : jesli będę miałą kompletną listę osób chętnych to wszystkim powysyłam maile z datami urodzin.
Karolinna nie stresj się tak, bo Lence się udzieli - to chyba odważna dziewczyna, więc będzie dobrze :)
Kubusiowa boziu jak ja dawno na żadnej imprezce nie byłam :) Zazdroszczę :)

Mariaola - wklejam fotke z dnia 19.09.2005r. jak byłam w ciąży w zblizonym czasie jak teraz ty

_627696_n.jpg

Dziewczyny jestem już.... byłam rano na badaniu krwi. W piątek mam wizytę u gina :) Ciekawa jestem ile już mój maluszek waży ;)

Kubusiowa - żyję ;) Dziś mąż ma na popołudnie wiec jakoś nie miałam czasu wejść wcześniej bo musiałam na badanie krwi jechać. Udanego zakupu ciuszków na imprezkę :) Powiedz mi jaki twój Kubuś już rozmiar nosi??? Bo tak już orientacyjnie chce wiedzieć jacy chlopcy w tym miesiacu już są duzi :) Kubusiowa śliczny brzuszek miałaś ja też mialam caly czas mały a teraz już mi trochę wyskoczył a i tak dziewczyny mówią mi, że mam zgrabny ;)

MariaOla - a ja cię nie widziałam. Pewnie gdyby Iza siedziała wtedy z nami to by mi pokazała że to ty a ona karmiła Karolinkę i przewijała tam z tyłu namiotu :) Szczerze spodziewałam się czegoś lepszego takze nie byłam zbyt zachwycona tym pampersem. Sluchałam bicia serduszka (juz nieraz slyszałam swojego dziecka :) u lekarza) i na tym łóżku oglądałam przedmiotu oczyma dziecka przez te okulary a na ten fotel wielki to już się nie wdrapywałam :)

Mokatte, Ewcik - udanej zabawy na urodzinach!!!

reklama
Witam wszystkich!
Chwilke mnie nie bylo a tyle natworzylyscie ze musialam to czytac dobra godzine, zrobilam sobie do tego herbatke i wzielam ciastka bo to jak dobry film ;D
ale i tak nie jestem w stanie wszystkiego popamietac :(

co do tych spacerkow w Rybniku, to ja jestem chetna ale dopiero jak bede miala juz swoja Oliwke bo poki co moje nogi zmuszaja mmnie do ciaglego siedzenia w domku, przez prawie cala ciaze :(

Mama Boo co do tych karteczek to tez uwazam ze najlepiej byloby tylko dla dzieciaczkow wysylac te zyczenia wiec ja narazie nie moge dopisac sie do listy bo nie jestem w stanie zgadywac kiedy nasz Brzdąc raczy sie urodzic ;)

baska a jak sie czujesz? bo mnie bole od wczoraj rana przeszly, nawet Oliwka byla psokojna, wiec moze to cisza przed burza ? ;D ja mam wizyte w poniedzialek i mialam taka cicha nadzieje ze juz nie bede musiala tam isc ale chyba jednak pojde ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry