• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kubusiowa: to taki jak Kuba ma.

my spadamy do pediatry - zważyć sięi pomędzić o rehabilitację.

z noclegów - znalazłam......... czasy w Bułgarii. taaaaaaaaaa teraz muszę znależć tylko kasę na nie. :P

reklama
Pampers ... trochę ciasno w środku było, babka coś opowiadała, ale w tym haosie nie bardzo było słychać o co jej chodzi. podobały nam się szczególnie 2 pierwsze stanowiska (słuchanie, jak w łonie matki i pierwsze "widzenie" świata przez dziecko - cenne wskazówki). Wszystkie Wasze dzieciaczi były śliczniejsze niż na zdjęciach, zresztą tak samo jak ich mamusie ;)

Baśka ... a ja widziałam cię z mężem i mężem izy, nawet myślałam, że też mnie widzisz, ale widocznie patrzyłaś na lody ;) Ja akurat zajadałam placuszki, a mój mąż leczo. Jak się tobie podobało na papmersie ... wdrapałaś się na fotelik jak mokatka ;)

Karolinna ... mój Jarek przyszedł niebawem po waszym odejściu, ale i tak był z leksza przerażony ilością dzieci ... widzę, że się stresuje swoim przyszłym ojcostwem, mało wie na temat dzieci, ale chce się wszystkiego uczyć i je poznawać, ale nie ma zupełnie śmiałości do cudzych dzieci i upiera się, że przy własnym to będzie inaczej ... też mi się tak wydaje

mokatte ... w razie czego to pożyczysz kiedyś Darii ;) Wielka pomoc tak córunia, miła i ładniutka po mamusi ;)

mmm ... gdy spotkałyśmy się pod mostem, to nie wiedziałam jak cię zawołać ... mmm ;) mogłam zaczepić Grzesia :) ale dobrze, że ty też mnie poznałaś i jakoś się samo rozwiązało. Z wrażenia już po sekundzie zapomniałam, jak mi się przedstawiłaś  :-[

Iza ... a ja podtrzymuję, że twój mąż przypomina Wojtka Jagielskiego :P A co do mojego maleństwa .. oczywiście, że się pochwalę i na wiosnę już będę mogła z maleństwem przyjechać :)

Kubusiowa ... mojemu Jarkowi to się Kubuś spodobał, ale nie wiedział czy to chłopczyk czy dziewczynka ... ;) pewnie przez te loczki ;)
Pisałaś, że miałaś mniejszy brzuszek w tym czasie ... a mnie Kasia pocieszyła, że dopiero to w 6-7 miesiącu wyskakuje  ::)

Ewcik ...  miło cię poznać

MamaBoo ... my na wątku styczniowy to już myślimy o utworzeniu spejalnego wątku, jak przetrwać ciążę nie zabijając własnej teściowej :P  więc może się dołączysz ;) Jeśli chodzi o szczeniaczki, to jednak może być ciężko, bo osoby które mnie zaczepiały o psiaki to raczej o większych myślały, ale rozesłałam maila znajomym i się zobaczy. Pewnie rosną jak na droźdzach ... są słodziutkie, szczególnie fajne są te brązowe i czarne z krisznowską plamką na czole  :laugh:

kurcze do nadrobienia miała więcej .... w sumie 7 stron .... chwila przerwy i zaraz nadrabiam i odpisuję dalej :)

Karlam ... jak przygotowania do ślubu, wszystko zapięte na ostatni guzik ? pewnie już wielkie odliczanie, bo to już w piątek :)

MamaBoo ... mi się straszie podoba ten pomysł i napewno w styczniu dopiszę się do listy, a ja mam 7 lipca i jakby kto chciał to może sobie już wpisać :P a jak nie to i tak w styczniu doślę. Ja się piszę na taką listę i chętnie będę wysyłać karteczki.

Diablica ...dziś jest jeszcze w Chorzowie pod Zoo, a jutro i pojutrze będzie w Gliwicach na placu Krakowskim

Gratuluję nowych ząbków waszym pociechom ...czarnulka i oliwka29

Witam :)
Poprzeglądałam te 4 strony, które napsiałyście jak mnie nei było i tylko czytałam tak "z góry" :)
Powtarzam o co mi chodzi z tymi kartkami:
Chciałam abyśmy sobie wysyłałay je pocztą - na adresy domowe (Karolinna punkt dla Ciebie ;)), ale że ze mnie ciapa to nie pwoiedziałam, żebyście mi też adresy podawały :)
Więc jeśli ktoś jest chętny to niech wysyła mi na MAILA : krywalska@onet.eu
adres i daty urodzenia (i niech się podpisze nickiem z BB, bo mogę nie kojarzyć po imieniu i zawisku :) )
Jeszcze raz powtarzam : DZIEWCZYNY NA MAILA PROSZĘ, BO NIE OGARNĘ TEGO JEŚLI BĘDZIE PISAŁY NA WĄTKU KAŻDA OSOBNO :d

Iza bez przesady - kartki nie kosztują majątek i nie mamy przecież urodzin codziennie. A poza tym ja na przykład wolę robić sama kartki tanio i ładnie :)
MariaOla pieski już są tylko 4 - dwa czarne już poszły w świat :) A to prawda, że kochane a jak szczekają słodko :) Sama bym wzięła, ale.... coś mnie powstrzymuje :)
A co do teściowej to ja książkę o niej napiszę - jak Bozię kocham :)
GRATULUJEMY NOWYCH ZĄBECZKÓW !!!
Acha i dziękuję za zdjęcia :)
KArolinna niestety Twoje daty do mnie nie doszły jeszcze :(

witam :)

my już byłyśmy u pani doktor po mleczko i Lenka została oglądnięta( w sumie to był główny powód wizyty :) ) i jest zdrowa!!! dzieki Bogu bo wydawało mi się ze coś pokasłuje :) a to moze ślina, bo może rośnie jej kolejny ząbek? (moje przypuszczenia :) ) .Dostałyśmy skierowanie na badanie krwi,będzie miała moja córa pobieraną z paluszka,już mam stres ::) .

mamaboo dopiero dziś wieczorem wyślę ten adres :P ::) ,a jak tobie się podobało na pampersie?

diablica http://niemowle.onet.pl/azr_miasta.html dzis i jutro jest to w gliwicach :)

kubusiowa pisze:
a gdzie sie podziały nasze brzucholki ::) jakos nie słychać ich od wczoraj a zaglądały tu codziennie :P
wystraszyły się nas ,chodzi mi o mariolę bo poznała nas live ;D :D ;)

mariaola dobrze ze jednak zajrzałaś :D na pewno twój mężczyzna będzie lepiej się czuł jak juz będzie wasza dzidzia :) ja zanim urodziłam to też byłam stremowana przy bobaskach a teraz mogłabym brać na ręce wszystkie pokolei ;D .

mokkate to miłej imprezki!! że tez u mnie w rodzinie tak nie ma :P ciągle jakieś święta ::) :) ,jak Daria i nowe przedmioty? :)

miłego dnia!. Cudo pogoda na dworze!!! :) .

Hej!

Mama Boo zaraz wyślę Ci moje dane, zobaczymy jak eksperyment się uda. Myślę że warto zaznaczyć że jak któraś zapomni to się nie obrażamy !!!!! No i myślę że wystarczy wysyłać kartki tylko dla naszych dzieci.

MariaOla coś mnie tknęło żeby się odwrócić jak się minęłyśmy, a Ty na szczęście zrobiłaś to samo :D . A przedstawiłam się -Magda :P Jarki jak sie pkazuje to fajni tatusiowie, mój też z daleka nawet nie patrzył na dzieci ;) a teraz jest zauroczony swoim synkiem, ale dopiero jak przyszedł na świat, w pracy, jak się domyślam, czytał jakieś artykuły o dzieciach :D a w domu jakby to go wogóle nie interesowało. Jak wychodziłam na zajęcia był zmuszony zostawać z Grzesiem, a jak wracałam, spali sobie jeden na drugim - słodkie to było :D Także się nie martw

kubusiowa jestem z siebie zadowolana, wyprasowałam zaległości, miałam tu jeszcze wpaść, ale przysnęło mi się z Grzesiem :D

karolinna mnie ubiegła ;)

reklama
Dzien Doberek
U nas noc minęła całkiem , całkiem raz pobudka na herbatke i spał do 6,30.
U mnie pogoda niezbyt...z rana słoneczko było a teraz pochmurno.
Dzis mama moja ma urodzinki więc jak Filipke sie obudzi jedziemy jakiś prezencik babci wybrać.....
Ząbków kolejnych nie widać.

Ja tez jestem takiego zdania by wysyłac kartki tylko dzidziolkom.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry