• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hello i ja jestem..synio wykapany , najedzony i spi w łozeczku...mezus tez nakarmiony , posprzatane wiec mam czasu ho ho ho.....

Zaraz wysle fotki dzisiejszego spacerku na rynek....dziennie tam jestem...Filipek lubi ogladac konie.....

reklama
To w moim ulubionym parku...jeden tylko jest ale zawsze cos...dziennie tam jestesmy bo blisko mamy
1002469fm2.jpg

Zaraz kolejne wkleje

jestem w przerwie filmu Magda M..........

Ewcik - my też zaliczylismy spacerek na Rynku i zrobilismy kilka fotek Kubusiowi z Konikami ;D

mm - jak tam prasowanko

karolinna - nie wiem dalej jak to bedzie wyglądac z tymi kartkami ::) :-[

JA JUTRO NIE DAM RADY WPAŚĆ NA RYNEK , MOJA MAMA MA URODZINKI A NIE MAM PREZENTU NOI CHCE JEJ TROCHE POMOC W KUCHNI...A FILIPEK Z DZIADKIEM JUTRO BEDZIE :)

KUBUSIOWA RODZIŁAŚ W ŻORACH ?????JA TAK WSPOMINAM NAWET NAWET ALE NIE WYOBRAŻAM SOBIE POORDU BEZ MOJEGO GINA.NA SAMEJ PORODÓWCE SPĘDZIŁAM OD 6,00 DO 15,45
MASAKRA

KUBUSIOWA CO DO FOTELIKA WIELOFUNKCYJNEGO MOGE CI POLEICE Z BABY MIX SAMA TAKI DOSTAŁAM ,,,NIE JA TYLKO FILIPEK ALE JEST NAPRAWDE SWIETNY.
JEST Z PLASTIKU ALE BARDZO SOLIDNY I NAPRAWDE REWELKA.
JUTRO MOZE ZNAJDE CHWILKE WIEC KLEJE CI FOTKI.
DUZO MA REGULACJI. PASY DWIE TACKI, PASY ŁATWO SKŁADANY NAPRAWDE BOMBA . Z TEGO CO MI WIADOMO MAJA TAKIE NA SIKORSKIM W TYM DZIECIECYM SKLEPIE OBOK TARGU.KOSZTOWAŁ NA PEWNO PONAD 300ZŁ ALE JEST NA KILKA LAT

reklama
Ewcia - dzięki za informacje co do krzesełka, faktycznie zapomniałam o tym sklepie, na alegro mam juz wybrany ale jutro zajade na Sikorski, zdrówka dla mamusi, fajne fotki ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry