• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
co do maści też używam dentinox.... i jestem zadowolona....

Spotkanie w Rybniku.... to dobry pomysł.....

Ewcik81 ... fajnie czasami jak nie ma wody.... mnie też zmywanie czeka ale muszę się pospieszyć bo do pracy na 14 lecę....

Olek ma 6 ząbali.... i wstaje raz w nocy na mleczko.... jak mu herbatki dałam to po pół godzinie się znów obudził więc chyba jeszcze otrzebuje....

JA TERAZ ODPOCZĘŁAM FIZYCZNIE I PSYCHICZNIE OD PRACY ..COC JUZ MNIE CIAGNIE DO NIEJ ALE NA RAZIE NIE DAŁABYM RADY.

15,10,2006 MAM ROCZEK FILIPKA ...I JUZ SIE ZASTANAWIAM W CO JA GO UBIORE. CZY UBIERA SIE NA BIAŁO???
Z DZIEWCZYNKAMI TO NIE MA PROBLEMU JAKAS SUKIENUSIA .

DIABLICA TEJ 14 - STEJ CI NIE ZAZDROSZCZE :(

_627497_n.jpg

mm i Grześ

_627491_n.jpg

mokkate i martynka

_627493_n.jpg

Karolinna i Lenka

_627490_n.jpg

od prawej Kaśka z moim Kubusiem i ja z Kaśki Piotrusiem (sprawdzanie wagi synusiów ;))

_627503_n.jpg

_627501_n.jpg

_627496_n.jpg

_627499_n.jpg

sorki że bez opisów ale mały nie spi wiewklejam na szybcicha

Ewcik - wklej jakies fotki wieczorem i pogadamy bo teraz lece obiadek robis moje chłopaki grzecznie śpią
spotkanko w Rybniku.....bo moze diablica oliwka tez dojada bo one są z Wodzisławia chyba dla nich lepiej

Kubusiowa wyślij mi fotki jak możesz :)
Póki co to tylko od IZY dostałam daty urodzin, no i Karolinna wyśle wieczorem.
Ewcik a ty chętna na karteczka, bo już wkrótce i Twoja pociech amoże dostać conajmniej kilka kartek od "wirtualnych" ciotek :)

A ja chcę do domu :( Spać mi się chce jak cholera..... Jeszcze jak pomyślę, że rafał siedzi u tej zołzy (czyt. teściowej) to mnie krew zalewa. Wczoraj chodziła i gadała po mieszkaniu, że ona jest służącą, że ma to w dupie i w ogóle.... Nie wiem czy chodziło jej o to, że robiła sałatki na chrzest ??? A kto jej kur....de kazał ??? Powiedziałam , że to zrobię to nie bo skąd. A teraz fochy stzrela - ja mam ją w dupie - ja tam w ogóle nie muszę chodzić.....
Muszę powklejać fotki z chrztu - nie są zbyt rewelacyjne, bo robiła je moja 10 letnia siostzrenica, która zamiast robić zdjęcia - kręciła filmy :/ Trochę cywilizacji i się dziecko gubi :)
Dobra zmyakm dziewuszki !

Ewcik - kojarze Cie z widzenia, pracujesz może w salonie fryzjerskim Delusz? chyba że jesteś tak podobna do dziwczyny która tam pracuje :laugh:

Wklejam fotki ze spotkania mojej rodzinki z Pampersem

_627537_n.jpg

gdzie tu popełzać?

_627538_n.jpg

może razem z mamą, gotowi do startu?

_627543_n.jpg

z mama na big fotelu!

[imghttp://foto.onet.pl/upload/18/63/_627544_n.jpg]http://foto.onet.pl/upload/21/74/_627546_n.jpg[/img]
w tym łóżeczku to tatus i mama by sie ze mną wyspali!

_627547_n.jpg

ale duuuuuuuży kubek ile soku by sie tam zmieściło ::)

_627548_n.jpg

zdjęcie na pozegnanie z duuuużym misiem!

no to juz na tyle ;)

Kurczę ale Wy produkujecie, jeszcze w weekend to można sobie pozwolić na rzadsze zaglądanie ale w tygodniu :o

Ewcik widzę że juz sie tu zadomowiłaś, i bardzo dobrze im nas więcej tym lepiej :) Też współczuję wypadku, ale dobrze ze wszystko ok.
Jakbym miała synka to chyba kupiłabym mu garniturek na roczek, ale nie wiem trudno powiedzieć, wg mnie nie musi być na biało.

MamaBoo ja Ci wysłałam obie daty ale tez myślę że jeśli karteczki to tylko dla dzieciaczków, nie wiem jak reszta sądzi. W sumie jak sie policzy to troche to będzie kosztowało, nie wiadomo czy każdą będzie stac może dlatego takie marne zainteresowanie Twoim pomysłem.
Szkoda że wczoraj nie podeszłaś, chyba nas widziałaś bo Karolinka była w nosidełku :) W sumie byłam zła ze nie wzięliśmy wózka bo był całkiem niezły parking strzeżony dla wózków ;D
A ta Twoja teściowa to niezła agentka ;D chyba dowcipy o teściowych pasują do niej jak ulał ;D :D

Fajne fotusie powklejałyście :)
Taniec z gwiazdami oglądałam do konca (kątem oka bo siedziałam na necie ;)) Ale wynik był do przewidzenia :)

Karolinna i Basia - z tym rabatem to się wysilili 3 złote, śmiechu warte na serio przy cenie pampersów co to jest 3 zeta? No ale zawsze coś ;)

A co do tej imprezy to spodziewaliśmy sie czegoś innego i trochę byliśmy rozczarowani :(

Nie dawno byłam z małą na spacerku ta pogoda jest porąbana, jak wyjdzie słońce to jest fajnie ciepło nawet bardzo a jak zajdzie i powieje wiatro to zimno.

MamaBoojasne ze chce mozesz mnie tam dopisac
24,10,2005 to data narodzin Filipka.

KUBUSIOWA nie Delusz choc przyznam ze pracuje moje znajome ...hm... ale z ktora Ty mnie skojarzylas???????
Ja Ciebie nie znam nawet z widzenia ;D

Tez byłam przed momentem na spacerku...pogoda fatalna , starsznie wieje.....
Mały teraz bawi sie a ja chwytam sie za odkurzanie..niestey teraz dziennie trzeba ..mały znajduje najmnijeszy okruch ;)

Z tym zadomowieniem to racja....fajnie tutaj ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry