Kurczę ale Wy produkujecie, jeszcze w weekend to można sobie pozwolić na rzadsze zaglądanie ale w tygodniu
Ewcik widzę że juz sie tu zadomowiłaś, i bardzo dobrze im nas więcej tym lepiej

Też współczuję wypadku, ale dobrze ze wszystko ok.
Jakbym miała synka to chyba kupiłabym mu garniturek na roczek, ale nie wiem trudno powiedzieć, wg mnie nie musi być na biało.
MamaBoo ja Ci wysłałam obie daty ale tez myślę że jeśli karteczki to tylko dla dzieciaczków, nie wiem jak reszta sądzi. W sumie jak sie policzy to troche to będzie kosztowało, nie wiadomo czy każdą będzie stac może dlatego takie marne zainteresowanie Twoim pomysłem.
Szkoda że wczoraj nie podeszłaś, chyba nas widziałaś bo Karolinka była w nosidełku

W sumie byłam zła ze nie wzięliśmy wózka bo był całkiem niezły parking strzeżony dla wózków ;D
A ta Twoja teściowa to niezła agentka ;D chyba dowcipy o teściowych pasują do niej jak ulał ;D
Fajne fotusie powklejałyście

Taniec z gwiazdami oglądałam do konca (kątem oka bo siedziałam na necie

) Ale wynik był do przewidzenia
Karolinna i Basia - z tym rabatem to się wysilili 3 złote, śmiechu warte na serio przy cenie pampersów co to jest 3 zeta? No ale zawsze coś
A co do tej imprezy to spodziewaliśmy sie czegoś innego i trochę byliśmy rozczarowani
Nie dawno byłam z małą na spacerku ta pogoda jest porąbana, jak wyjdzie słońce to jest fajnie ciepło nawet bardzo a jak zajdzie i powieje wiatro to zimno.