• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
mmm a w co ty zamierzasz ubrać Grzesia na roczek ????
Ja naprawde nie wiem w sobote odwiedze 5-10-15 w Mikołowie może tam coś wyszperam. Jhak pytałam u nas w sklepie to babka mówiła że rzdako ubiera sie teraz na biało na roczek. Pokazała mi taki strój marynarza - ale to jakoś mi się nie widzi 8).
Myslałam tez o fajnych spodniach do tego koszula i jakis bezrekawnik, ale to bedzie za zimno bo roczek ma 15,10.

witam :)

dziś byłyśmy dwa razy na spacerku :) byłoby ekstra gdyby nie ten wiatr
ggwiatrmx4.gif
::)

czarnulka chodzi o podanie adresów domowych i daty urodzin swoich dzieciaczków a wtedy reszta dziewczyn z bb wysłałaby kartki na urodziny dla dzidzi :) mmm na pewno mamie boo chodziło o zwykłe kartki dostarczone przez pocztę polską :)

iza fakt,nie dużo ;) ale coś tam jeszcze jest na chusteczki nawilżane :)

miłego wieczoru!.

Przed chwilą moja księżniczka zasnęła w łóżeczku :) strasznie marudna była po południu :(
Jutro jedziemy na usg bioder kontrolne.

mmm - też tak myślę jak Karolinna odnośnie tych kartek :)
Karolinnko dziękujemy za wpisik na blogasku :)

Coś tutaj puściutko ::) nie ma co czytać :P Pewnie dlatego że zaraz MjM się zaczyna ;D

Ewcik - sorki może żle kojarze, a na roczek nie musisz ubierać na biało wystarczy jakaś fajna koszula, kamizelka sweterkowa, spodnie np. sztruksy i do tego jakaś kurteczka przejsciówka widział cos takiego w Katowicach w 4 stawach. My jutro wybieramy sie na Rynek rano dam znac o której ;D

Dziewczyny ja myśle że to chodzi o kartki takie ze znaczkiem, stemplem pocztowym :laugh:

Mamabo - 16.01.2006r. urodził się Kubuś, a jak o tym bedziemy pamiętać gdzieś jakaś lista bedzie czy co bo nie wiem?

iza - oby jutro było wszystko okej na kontroli, Kubus dołączył tez do Karolinki w snach :)

Kubus miłą dzisiaj rewelacyny humorek ;D ;D, no i pełzanie opanował perfekcyjnie a co sie przy tym nagada przekrzyczy wszystkich ale z niego gaduła rosnie :laugh: :laugh:

wpadne jeszcze po serialach coooooo, bedzie któraś?

iza, karolinna to ja nadinterpretowałam intencje mamy Boo wszędzie sobie dopowiadałam adres (mailowy), kartki (internetowe) ::)

Teraz mogę się do tego ustosunkować ;) a więc nie pamiętam kiedy byłam na poczcie ::)
a co będzie jak się zapomni wysłać kartki ???

ewcik pożyczyłam od koleżanki garnitur ecru, niestety jest za duży, może do roczku dorośnie, chociaż wątpię. Już się też rozglądałam za strojem i doszłam do wniosku, że szkoda mi pakować Grzesia do niewygodnego garnituru, wolę mu kupić wygodne, granatowe sztruksy i jakąś bluzę. No a na zime i tak będzie sporo wydatków.

kubusiowa prasuję, jeszcze tu zajrzę :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry