• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
mm - ja równiez dołaczm sie z kawusią, zaraz prześle zdjęcie chyba że przerwi mi mój spiący teraz Kubus biedaczek zmeczony padłpo rehabilitacji, no i oczywiście necik mi cos szfankuje :(

mamabo - no szkoda ze nie podeszłaś, ale nic straconego musimy zorganizować jakieś spotkanko, a z tymi kartkami urodzinowymi (masz na mysli te ze znaczkami, stęplem pocztowym ;)) to super ja wchodze! No i ta twoja teściowa o zgrozzzzo!

Oliwka - gratki dla córci, to juz za niedługo usmiech pełny! ;D a my po sąsiedzku na spacerek w Rybniku żeby było po sprawiedliwemu, ile nas jest: ja ,ty, diablica, Ewcik, bo Luczynka to juz na ostatnich metrach ale jak by miął chęć. I co kiedy?

Ewcik - to Filipek za nieługo roczek, faktycznie to juz kawaler :laugh:, to moze jakieś spotkanko własnie zaproponowałam jakis spacerek po Rybniku (patrz Oliwka), życze powrotu do zdrówka :)

hej :) witam :)

spotkanie bardzo udane :) i w środku( w namiocie) no i przede wszystkim na zewnątrz :) Mała relacja widziana moimi oczami! ;) : Grześ i Lena nieźle flirtowali,doszło do tego ze jak jechałyśmy wózkami obok siebie to trzymali się za ręce ;D ;D , Kubusiowa to pewnie by nas minęła i tyle ;) a Kubuś ... te blond kręcone włoski! taki aniołek jak z obrazka :D .Kaśka76 chciałam napisać ale znowu mnie upomnisz że Piotruś (słodziutki przystojniaczek) wpadnie w samouwielbienie,samozachwyt itp ;D ;) ,Martynka i Karolcia jak się rozgadały ze sobą...jak by się nie widziały nie wiem ile :o ;D , Mariaola śliczny zgrabny brzusio!!! mam nadzieję ze maż dojechał? :) Daria to naprawdę fajowa dziewczyna,mokkate ma farta że ma taką fajną córę,a rośnie jej jeszcze jedna :D .

Fotki wkleję później bo muszę zainstalować program do zmniejszania zdjeć :)

ewcik witaj serdecznie :) fajny ten twój chłopczyk :) wklej fotkę jak drepta te kilka kroczków :D .

kubusiowa fotki doszły! :-* :-* :-*

mamaboo smutne ze masz taką teściową :P a szkoda że nie podeszliście do nas :P wypoczęłaś przez te kilka dni wolnego?fajny pomysł z tymi kartkami na urodziny! tylko żeby dawać adresy tylko tym które się też podzieliły swoimi! ale ja dam tylko datę ur mojej Lenki,bo tak to za dużo byłoby wysyłania wg mnie :)

oliwka gratuluję 11 ząbka!!!!

miłego dnia! .

no to foty :)

oto Lenka,Grześ i mmm :)
lnkeammmigrze347qd9.jpg

mokkate na fotelu
mokkatefotelte9.jpg

Lenka na koniku,obok jej mama karolinna
lenkanakonikuao4.jpg

grześ:"Lenka ratunku"

lenkaratunkucv4.jpg

Lenka:"chyba trzeba będzie pomóc" ;)
grze347niecotywyprawiaszik1.jpg

za późno ;D ;)
grze347przepad322dk0.jpg

Lenka i Grześ chcą przewdstawić Martynkę
:D
lenaigrze347chc261ah4.jpg

nasze dzieci i ich mercedesy :D
mercedesyea7.jpg

fotki były robione kiedy nie było nas jeszcze wszystkich więc połowy babyboomowiczek i ich dzieci nie ma .

Co do tych kartek to jeśli któraś chce to wyślijcie mi na maila daty : krywalska@onet.eu
bo jak będziecie pisały na forum to tego nei ogarnę albo mogę coś lub kogoś przeoczyć :)
I też jak kto chce może podać swoją datę lub nie - kwestia wyboru :)
Karolinko możesz mi wysłac na maila zdjęcia, bo bardzo chciałabym je zobaczyć :D

NARESZCIE USNAŁ. Biedny tak go dzis komary w nocy pogryzły .....:-(
Dzis jak mi się uda to zrobię fotkę jak zasuwa. Dziewczyny co do spotkania to moze byc w Rybniku ale jak juz to w sobote lub w niedziele. Nie umiem jeszcze za dobrze ruszac prawa reka wiec samochod odpada. Ale wekend owszem wtedy jest mąż wiec zawsze moze mnie podrzucic.
To ja z małym urwisem......
1002325pw4.jpg

mmm pisze:
a ja nie widzę tego zjęcia: grześ:"Lenka ratunku"
dziwne bo wszystkie były robione w jednym programie ::) moze jak jeszcze raz wejdziesz na tą stronkę to sie otworzą! a dzis wieczorem wyślę ci smska! :)

acha,kto wygrał finał finałów tanć a z gwiazdami? bo ja w połowie poszłam spać bo padałam po tym 5 godzinnym spacerku po parku ;D dzis bolą mnie mięsnie nóg :o ;D .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry