• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
oj cos mi necik wooooolniutko chodzi >:(

Jak juz pisałam spotkanie z dziewczynami było super. Oczywiscie dzieciaczki przeurocze. Równiez ciesze sie że poznałam kilka dziewczyn.

mm - Grześ - fantastyczny, ruchliwy chłopczyk, szkoda, że tak nie miałysmy czasu pogadać ale chyba nic straconego :( :)

Lenka - sliczniutka, oczka ma po mamusi brązowe ;D, Karolina niezła ci laska rośnie, podesle tam mojego Kubusia ;) :laugh:, doszły zdjęcia?

kaska - Piotrus to przekochany smykuś, ach te oczeta tylko nie wiem po kim ::) :P

iza - Karolina przefajna laleczka, widac że bedzie silna i stanowczą dziwczyną  ;D

mokate - udały wam sie dziewczyny!!! :) Jarka oczarowała Daria (chyba sie nie myle co do imienia :P) bardzo fajnie sie z nia rozmawiało, masz niezłą kompankę do poważnych rozmów co do wychowywania Martynki ;), no i cały czas mysle gdzie mam ciebie wcisnąc taka znajoma twarz może mamy wspólnych znajomych w Jastrzębiu? mój rocznik to 74 ::)

Mariaola - brzusio masz bardzo fajny, ja miałam duzo mniejszy w tym czasie

Baska - no szkoda że sie minelismy tak chciałam was poznać, no cóż moze innym razem tylko ciekawe czy z brzuszkiem zdażymy?

Dziewczyny super że Was poznałam!!! Koniecznie musimy zorganizować spotkanie w wiekszym gronie ;D

Dobranoc, do jutra :)

Dzień doberek!! ;D

Widze ze dzis to ja jestem pierwsza na bb, rzadko mi sie to zdarza zeby wstac tak wczesnie, ale dzis w nocy Oliwcia byla łaskawa dla mamy i podarowala mi w prezencie spokojna nocke ;)

Ewcik witaj na forum, ja jestem z RYbnika, wiec w sumie niedaleko, napisz cos wiecej os obie i swoim małym Szkrabie :)

Po postach widac ze zpotkanko sie Wam dziewczyny udalo i to bardzo. Szkoda ze mnie tam nie bylo :(

Pozdrowionka dla wszystkich

Cześc

luczynka - jszcze nie jedno spotkanko przed nami a ty już z maluszkiem w ramionach :laugh:

diablica - szkoda ze nie umiemy sie spotkac a tkla blisko siebie mieszkamy? :(

Kubus z tatusiem pojechali na rehabilitacje a ja szybciutko sprzątanko, sniadanko ;D a ja chociaż na momencik dołoże bb, lece wpadne potme

dobrego dnia życze spadam ;D

Dzieńdoberek kobitki :)
My już po chcrzcinach - akcje były max :)
Oskar na początku mszy był jak Aniołek, ale już po tych wszystkich olejkach i wodach święconych zaczął tak płakać, że musiałam z nim wyjść, a teściówka to myślałam, że mnie wzrokiem zaq to zbije, ale to co ? Mam stać jak kołek i patzreć jak Oskar płacze i wsyztskich wkuzra ? wołałam wyjść w szczególności, że była to już końcówka mszy. A potem co ? Teściówka rzuciła fochem i nie przyszła na kawę i wiecie co ? Kij jej w oko - nie nam zrobiła na złość tylko OZInkowi..... Ale jak się przechodzi menopauzę to juz tak jest....
A wczoraj też byliśmy na pampersie i chyba was widziałam - tzn. do końca nie jestem pewna, tylko jak zbaczyłam grupkę ludzi i pełno wózków to pomyslałam, że to wy. Nie było mi jendka wiadomo, że zoorganizowałyście jakieś spotkanko i puściłam tą myśl w niepamięć. Siedziałam tam w kanjpce obok wejścia do ZOO.
A jeśli to byłyście wy to widziałam którąś z brzuchatek :) Bob yła właśnie w tej knajpce po sok.
Dobra zmykam baby :)
Będę później :*

HEJ
Fajne zdiecia ze spotkania ,duzo was było.
Informuje ze Oliwi wyszedł 11 ząbal ;D
My z diablica tak blisko mieszkamy ale jeszcze sie nie swpotka ;D ;D ;Dliśmy

Hejka!
witam ewcika :D

Spotkanie rzeczywiście udało się. Wszystkie dzieci kochaniutkie.

Kubusia widziałam po raz pierwszy, szkoda że czapka przykrywała jego bujne włosy, ale i tak było widać że ma czuprynkę :) a mamę Kubusia - Kasię proszę o zdjęcia na maila i izę też jak na złość nie widzę zdjęć mmmika@o2.pl

Martynka, Lenka, Piotruś wyrośli że hoho ;)

ale miałam radochę że rozpoznałyśmy się z MariOlą w przejściu podziemnym :D :D :D

iza szkoda że się nie spotkałyśmy pewnie przyszliście zaraz jak ja poszłam :( , ale jeszcze nic straconego :) chociaż mnie już będzie coraz trudniej pogadać z Wami bo mój mały ruchliwy się robi i łazić chce :)

MamaBoo szkoda że nie podeszłaś. Myślałyśmy o Tobie i rozglądałyśmy się za Tobą.

gratulacje dla Oliwki i jej 11-tego ząbalka

miłego dnia, mam chwilkę dla siebie i dla Was bo Grześ śpi :D

reklama
oliwka29.... fakt.... ale trzeba to nadrobić.... może jak pójdziesz do Caritasu?.... podrodze na kawę możesz wstąpić pod warunkiem oczywiście że w domu będę..... ;D ;D ;D
no gratki dla 11 ząbala Twojej gwiazdy
MamaBoo.... ty to o swojej teściowej książki możesz zacząćpisać.... pewnie przebojem się staną.... sama bym sobie poczytała.... a narazie zadowolę sięopowiastkami na BB hihihih :) :) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry