• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
jojoj dawno mnie tu nie bylo
czarnulka22 - przekochane te Twoje sloneczka ;D Ogromne gratulacje i duzo zdrowka i powrotu do sil ;D

Myslalam ze uda mi sie dzis na Pampersowe spotkanko wybrac ale niestety brak transportu pokrzyzowal plany :( mam nadzieje ze na kolejne spotkanko uda mi sie wybrac :)
Pewnie fajnz zabawa byla dziewczyny, co?

WITAM WSZYSTKICH
JESTEM TAKZE ZE SLASKA A DOKŁADNIE ZORY. NA IMIE MA EWCIA I JESTEM MAMA FILIPKA. WIDZIALAM ZE KTORAS Z MAM TEZ JEST ZOR :-) BARDZO SIE CIESZE.
JUTRO POSTARAM SIE WKLEIC KILKA FOTEK
POZDROWIONKA DAL WSZYSTKICH

Ewcik81.... witaj w klubie.... ja z Wodzisławia więc o rzut kamieniem :)

dziewczyny naapiszcie jak było na pampersie....

czarnula.... te twoje gwiazdy są urocze.... oj... niejedno męskie serducho złamią... a narazie buziaczki dla nich od mojego Olusia....:)

Witajcie dziewczyny :)Wkońcu moge pisać .Oczywiscie znów cos małam zainfekowany sprzet ale jest wyczyzczony .ciekawe jak na długo ;D ;D ;D
czarnulka słotkie twoje córeczki całuski dla nich :-* :-* :-*
justyna fajnie ze doczekałaś sie kuchni ;D
karolka Lenka chce myć ząbki bo moja niebardzo :) basiu ty już odliczasz dni do wielkiego spotkania tak samo jak luszczynka nowa przyszła mamuska ....witam :)
Witam i ewcie b ja też z wodzia ;D ;D
Pozdro dla wszystkich kobitek i ich bąbli ;D ;D musze troche nadrobić bo nie jestem w temacie ;D

dobry wieczór

Ewcik - witam nową mamusie i Filipka, ciesze sie podwójnie bo nareszcie nie bedę sama z Żor ;D, a w jakim wieku jest Filipek?

czarnulka - super te twoje dwa skarby! ;D

diablica - spotkanko z Pampersem bardzo udane, ale najfajniejsze było to drugie z dzieciaczkami i mamami z bb, zdjęcia powklejam, a wszystkie to chyba na "Taniec z gwiazdami" patrza ja tez lece bo juz po przerwie
ale jeszcze tu zajrze ;D

reklama
Dobry wieczór! A właściwie nocka  :D
Czarnulka przeurocze Twoje córcie, bardzo fajnie że Wiki akceptuje siostrzyczkę :) Super wzorowa z Was rodzinka :)

Ewcik witaj!!!! Ja jestem z Katowic, napisz coś więcej o sobie, w jakim wieku jest Twój synuś?

A na pampersie było fajnie, tzn. głównie chodzi mi o spotkanko z dziewczynami, dzieciaczkami i tatusiami :) Fajnie ze się poznaliśmy, Lenka to już taka fajna duża dziewczynka, Martynka jest słodziutka, Piotruś słodko spał w wózeczku, a Kubuś jest po prostu zniewalający. Bardzo się cieszę że Was wszystkich poznałam. MariaOla Ciebie też było bardzo miło poznać, mam nadzieję że kiedyś poznamy Twojego Szkrabika który jeszcze jest w brzuszku :) Tzn. chodzi mi o to że przy którymś następnym spotkanku będziesz już mieć dzidziolka przy sobie :)
Szkoda że mmm nam uciekła ;)
Spotkaliśmy też Basie z mężem, pozdrowienia przekazane :). Basia ma śliczny już całkiem spory brzuszek i super figurkę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry