• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
ja w zadziwiająco dobrej formie - chyba dużo mi dały przepisane tablety.

mamy zamiar dojechać na pampersa. chociaz ten mój mały diobełek zmierzły dziś strasznoe do samego rana.

Kubusiowa - skąd ja to znam Piotrek nie przepuści żadnej blondinie. a i za rude się ostatnio bierze.

Cześć Dziewczyny!
Ja też dziś wcześnie, dzięki Karolince :D

Mokkate mężuś nie zdradził mi że się z Tobą witał :( wstręciuch, jak wstanie to go ochrzanie ;D Na serio pierwszy raz widziałam u Martynki smoczek ale to dlatego że rzadko niestety się widujemy :(
Wklej fotkę Martynki z balonikiem :)

Kaśka to dobrze że czujesz się już lepiej :)

My będziemy na Pampersie dopiero ok. 16, rano musimy czekać bo zamówiliśmy MP3 na allegro :D, a na 15 mąż ma badania okresowe więc nie da rady wcześniej. Mam nadzieje że uda nam sie spotkać jak najwięcej forumowych koleżanek z dzieciaczkami i pewnie niektóre z drugimi połówkami ;)

Na razie!

dzien doberek

My bedziemy na Pampersie około 13 -14, Kubus idzie spać o 10 i jak sie obudzi to sie pozbieramy,ciekawe kogo spotkam czy wogóle poznam ::) :P

mokatte - Dari życzymy udanego roku szkolnego samych 5 i 6 ;D, Martynka ma balonik a mamusia czas dla siebie! (albo do ogarniecia mieszkania :P)

diablica - to z ciebie muzykalna kobitka, ja tez kiedyś grałam na gitarze, chodziłam prywatnie do mojej ciotki która uczy w szkole muzycznej właśnie w Rybniku, i od czasu kiedy pękły mi struny gitara wylądowała w piwnicy ale musze ją doprowadzic do stanu urzywalności bo fajnie dla maluszka pograc bo jak mówią muzyka łaagodzi obyczaje, a tka nawiasem mówiac to ja najlepiej ponoć gram na nerwach ;D ;D :P :P

kaśka - super że już lepiej, będe dzisiaj wypatrywać te duuuuuże oczy na Pampersie, ::)

miłego dzionka może sie spotkamy ;D

Iza - ok. Okolo 16 przed pierwszym namiotem ;) Miejmy nadzieję, ze będzie pogoda :)

Kubusiowa - to fajnie, że zakupy dla małego się udały ;) A po kim Kubuś ma podrywanie....blond piękności ;)

karolinko - dmuchaj dmuchaj, dozobaczeniaa my napewno jestesmy! ;D

baska - po kim podrywanie...........oczywiście po tatusiu, jak poznalismy sie z Jarkiem to ja byłam blondynką (farbowaną ;D) i po jakims czasie zaczęły pojawiać sie odrosty a mój Jarek mówi do mnie "to ty jesteś farbowaną blondynką?!!! ::), no ale może być :laugh: :laugh: :laugh:) więc wyciągnij z tego wnioski ;D
A na Pampersie będę wyglądać za wami brzucholiki, a dla was znak rozpoznawczy to chyba bedzie Kubuś!!!! ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry